Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim inşallah bu sefer pozitif sonuç alırsın adetin kaçıncı günü başladı iğneye kaç gün vurulcak ve adetin kaçıncı günü olcak aşılama biliyor musun
Dun adetimin 2.gunuydu..benim gecen asilamada gec cvp verdi yumurtalar 14gun vuruldum ignee 15.gun catlatildi 17dede asilama yapildi asilamanin 11.guni ve 12. Gunu leke geldi 13.gun söküldum.

ileri hareketlilik sıfır olsa bile yıkanmış spermlerde ileri hareketli çıkabiliyor, ayrıca yavaş hareketli yerinde hareketli %40 değerle aşılama yapılıyor , şansın varsa %1 ile bile hamile kalırsın şansın yoksa %99 haretli olsa yine nafile.

ayrıca sperm 175 milyon olduğu içinde ayrıca artı bir durumunuz var.
tedavinizde bol şanslar

kızlar bende dün 2. aşılamam için ilk iğnemi vurdum. ilk aşılamam ilk iğneden 12 gün sonra yapılmıştı. bu sefer ne kadar sürecek merak ediyorum 50 lik puregon kullanıyorum.
75 lik doz bende ohss yapmıştı. aşılamamım biri bu yüzden iptal olmuştu . 50 lik iyi geldi 3 folikül le aşılama oldu ama tutmadı. eşimde de bir problem görünmüyor.
kendim de normalde 1-2 folikül yapıyorum doğal yollada çatlıyor ama illa aşılama için ilaç-iğne takviyesi şart diyorlar. rapor çıkartmaya çalışıyorumda yaş kemale erdi 35 olmak üzereyim evliliğimin 3. yılı 2 gebelik geçirdim ama düşük ve dış gebelikle sonuçlandı. benim hikayemde bu.

Bende bugün ilk ignemi oldum gonalf 75/lık altı gün göbekten vuruncam pazartesi gel dedi yazdıklarını okuyunca korktum şimdi inşallah fazla gelmez bana bu iğneler acaba pazartesi geç mi ya o zamana kadar bakilmadigi için yumoslar çok büyürse

bende 50 lik puregon kullanıyorum bundan önce klomen kullanmıştım ve kist oluşmuştu bu yüzden doktorum 50 ile başlamayı uygun gördü.. iğnenin 6, gününde iki tane 13lük folikül oluştu yarın bakıcaz ne kadar olmuşlar ve yarın iğnelerin sonuncusu ve çatlatma olacak bi aksilik olmazsa benimde hikayem bu...

gonalf için dozun gayet düşük başlamış normalde ilk kontrole 4 gün kullan gel derler ama seni cuma çağırsaydılar gelişimi anlayamayabilirlerdi hafta sonu girdiği için araya pazartesi çağırmışlar ama korkulacak birşey yok . çok yumurta oluşursa imkanın varsa tüp bebek merkezinde gidip toplattırırsın. ben ilk denememde bilgisiz olduğum için çöpe atmış oldum onca yumoşumu :S

ne güzel , inşallah arkadan gelen küçük yumoşların oluşmamıştır. hayırlısı olsun arkadaşım.

Maalesef öyle bi imkânın yok bulunduğum yerde öyle bi merkez yok zaten hayırlısı bakalım inşallah herşey yolunda gider de gelir bebegim

mrb kızlar benimde 2. aşılamam 13 gündür merional iğne yaptırıyorum göbekten, benim 4 yumurtam oluşmuştu ama malesef kayboldular kendini atmışlar, peşinden gelen küçükleri büyütmeye çalışıyoruz yarın yine gidicem kontrole inşallah bu sefer bişey olmamıştırda duruyorlardır yumoşlarım...

Slm kızlar eşinde morfoloji ve hareketlilik ssıkıntıs olan varsa bi haberim var eeşimin sayıs iyiydi zaten 60 milyon ama ileri hareketli % 3 yavaş hareketli %30 ve morfoloji % 4 tu. Dr emodex verdi ben de internetten maca aldım. 3 ayinsonunda sayi 50 milyon oolmuş ama morfoloji 8 hız da toplam% 65 oolmuş. moralimiz ddüzeldi umudumuz arttı IInşalla bu ay olur yarın dr randevusu .var bakalım yumurtalar ne kadar bbüyüdü asilama ne zaman

ileri haraketli en az kac olmali ki acaba

yarın güzel şeyler yazarsın umarım , benmde yarın kontrl var

Canim yaa icime su serptin valla. Inanki yarin umutsuzca gidecektim doktora. Evet son testte yikama yapmislar %2 olmuş. .bununla bile alirim asilamaya demisti dr. Yarin da artmis mi bakicaz ve kismetse hemen basliyoruz.senin de hakkinda hayirlisi olsun canim insallh bu sefer bebisin yola çıkmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…