Aşılama Ekimde aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet aynı zmanlarda iyi haberler de alırız sanıırm bana ovitrelle diye bi iğne verdi dün akşam yaptırdım iğneyi yatını beklicez artık

Kızlar b3n gonalf 75 lık kullanıyorum ilk igneyi doktorum yapt8 biraz yanmıştı iki gundur kendim yapıyorum hiç yanmiyo acaba yanlış yere mi yapiyorum yapanlar bi tarif edebilir misiniz

Ya
Kızlar b3n gonalf 75 lık kullanıyorum ilk igneyi doktorum yapt8 biraz yanmıştı iki gundur kendim yapıyorum hiç yanmiyo acaba yanlış yere mi yapiyorum yapanlar bi tarif edebilir misiniz
Yanlis yapmiyosun merak etme benim de acimiyo. Ilkinde kasmissindir kendini. Gobek deligini ust sinir kabul edip iki parmak altina istedigin tarafa yap. Onemli olan kana karismasi. Cok basit bir islem rahat ol.

Ay çok saol canım iki gundur baya kafama takıldı yarin 4. Yü vur7cam pazar son pazartesi kon5rol var duruma gore artık ne olursa sen ne zaman yaptın su an da mi yoksa daha evvel mi
Ya

Yanlis yapmiyosun merak etme benim de acimiyo. Ilkinde kasmissindir kendini. Gobek deligini ust sinir kabul edip iki parmak altina istedigin tarafa yap. Onemli olan kana karismasi. Cok basit bir islem rahat ol.

Ay çok saol canım iki gundur baya kafama takıldı yarin 4. Yü vur7cam pazar son pazartesi kon5rol var duruma gore artık ne olursa sen ne zaman yaptın su an da mi yoksa daha evvel mi
Ben 8 gun 75ml vuruldum bu sabah 4 te catlatma ignesi vuruldum yarin 12 de asilama var. Yani umarim. Yumurtalarim kendiliginden catlamadiysa tabi boyle bir riskin de oldugunu soyledi dr. Insallah her sey yolunda gider.

ben iğneyi vururken iç organlarıma vuracağım diye korkuyorum , biraz zayıfım da

Kızlar bende yarın aşılama olmauı bekliyodum ama benim yaramaz yumuşlar erkenden çatlamış 19luk iki tane vardı. yani yarın aşılama iptal oldu. Çatlama zamanıda ilişki olmamıştı yani kasım ayına kaldım

Asılmadan önce tekrar muayene olacakmisin bana da haber ver merak ederim inşallah yolunda gider herşey peki kaç mm di yumoslar
Ben 8 gun 75ml vuruldum bu sabah 4 te catlatma ignesi vuruldum yarin 12 de asilama var. Yani umarim. Yumurtalarim kendiliginden catlamadiysa tabi boyle bir riskin de oldugunu soyledi dr. Insallah her sey yolunda gider.

Asılmadan önce tekrar muayene olacakmisin bana da haber ver merak ederim inşallah yolunda gider herşey peki kaç mm di yumoslar
Yarin asilama olacagindan muayene eder sanirim. 2 yumurtam olgundu. Yanlis hatirlamiyorsam 1 tanesi 18,5 bir tanesi 17. Bi de arkadan gelen var 13.5 o da catlatma ignesi sonucu yetisecek gibi dedi bakalim kismet meselesi. Dualarinizi eksik etmeyin yarin ayrintili antirim nasi oldugunu. Benim de ilk asilamam biraz heyecan ve stres var tabi

19 luk olduğu gibi çatlama iğnesi yapılmalıydı zaten . tamamen doktorun zaman ayarlamamasından kaynaklanıyor. 11 mm den sonra 2 gün arayla çağrılır yumurtalar 16*18 mm olduklarında çatlama iğnesini akşama yap derler. senin 19 mm olduğu gibi çatlatılmalıydı. üzüldüm açıkcası. onca hormon alıyoruz. az dikkat etseler bir tarafları eksilir

Canım benim 19 olduğu gibi hemen aşılamayı yaptı zaten ama erkenden çatlamışlar .20-21 olmasını bekliyolar anladığım kadarıyla.. Kfam karıştı vallahi , artık önümüzdeki aya 19 da çatlayacak gibi aşılama falan yapılır heralde

söylenenlere göre 11 mm ve yukarısındakilerde şans varmış. tabi olgun olan 18 ve yukarısı oluyor herkesin 1 altın yumurtası olurmuş oda anca 22 mm i görürmüş , önemli olan aslında folikülün çatladıktan sonra içinden yumurta çıkarması şansın varsa da döllenme olur. bence 19 mmken farkedildiği gibi aşılaman yapıldıysa şansın oldukca fazla. güzel haberler verirsin umarım.

Amin canım inşallah ama ben o kadar umutlu değilim aşılama olacak diye çalışmayı ertelemiştik herkesin hakkında hayırlısı olsun herkesden güzel haberler okuruz inşallah

Sende durumlar nasıl ikinci aşılamyı yaptırıyosun sanırım dimi ?

benim 1 aşılamam oldu 1 tanesi iptal oldu. bu ay tekrar başladık 4. iğnemi vurdum bugün kontrol var . 50 lik puregon vuruyorum . 3 folikülden fazla gelişince gittiğim yer aşılamayı iptal ediyor. geçen sefer 3 tane gelişmişti şansıma aşılama oldu. diğerinde 13 tane gelişmişti 75 lik puregonla iptal etmişlerdi. şansım varsa haftaya cuma aşılamam olur.

Bendede 50 ile başladık daha öncesinden klomen kullanmıştım o bende kist yapınca dr 50 ile başlayalım garanti olsundedi ki sende biliyosun ki puregona 75 le başlıyolar... Hadi bakalım yarın iyi bi sayıyla alırız haberlerini inşallah

Tamam yarın bekliyorum haberlerini inşallah herşey çok güzel olur sorunsuz bi şekilde kavusursun bebeğine

Canim erken catladigini kontrol sırasında mi anladi

Canim erken catladigini kontrol sırasında mi anladi
Yok ben hissettim akşam .. Kasıklarımda batma gibi ara ara gelen ağrılar ve sonrasında afedersiniz ama açık renkte kıvamlı akıntı.. Tabi bunlr dört saatte falan oldu toplamda .. Yumurtalarım çatladı galiba diye doktora gittiğimde o bile şaşırdı nasıl hissettiğime . Çatlama olunca aşılamada iptal edildi kısmet artık

üzüldüm canım bende bugün kontrole gittim giderken iptal olur diyerek gittim ama 1 tane yumoşum beni bırakmamış şükür, bugün ve yarın merional iğne yaptırcam doktorum ilişkide olsun dedi bugün ve yarın,kendisi çatlarsa diye, pazar çatlatma iğnesi yaptırcam salıda aşılamayı yapalım dedi hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…