Slm canım, benim de ilk aşılamam olacak bu ay. iğnede 6. günümdeyim bugün dr gidicem bakalım ne diycecek. purogen kullanıyorum 75 ml ama beni baya gergin yaptı nerdeyse eşimle hergün kavga ediyoruz bi de mide bulantısı yaptı ne gıcık işler bunlar sonu hayır olsun bari:)Merhaba arkadaşlarBugun adette 9. iğnede 6.günüm doktrm iki tane 13milimlik yumurta oluştğnu söyledi .çarşmba da çatltma iğnesi , iyi mi sizce
Benimde ilk aşılama olacak hayırlısıyla 50 lik puregon kullanıyorum bendede ilk günlerde başağrısı yaptı birazcık o kadar. Bakalm senin yumurtalarda nasıl bi etkisi olcak drdan sonra haberlerini bekliyorum hayır olsunSlm canım, benim de ilk aşılamam olacak bu ay. iğnede 6. günümdeyim bugün dr gidicem bakalım ne diycecek. purogen kullanıyorum 75 ml ama beni baya gergin yaptı nerdeyse eşimle hergün kavga ediyoruz bi de mide bulantısı yaptı ne gıcık işler bunlar sonu hayır olsun bari:)
Tekrar merhabaBenimde ilk aşılama olacak hayırlısıyla 50 lik puregon kullanıyorum bendede ilk günlerde başağrısı yaptı birazcık o kadar. Bakalm senin yumurtalarda nasıl bi etkisi olcak drdan sonra haberlerini bekliyorum hayır olsun
Tekrar merhabaDr dan geldim simdi. Iki yumurtam olmus biri 14 digeri 13 ml. Carsamba tekrar kontrol. Cuma ya da c.tesi asilama ilk asilama tutmuyo genelde diyolar ama bakalim kismet meselesi
esinizin sprem degerlrni yazarmisinz sakincasi yoksa axaba diyorm bizde sorun varda solemiyolr mi kafama takiliyor olcut nedirMerhaba arkadaslar. Bizim de iki yildir bebis olmuyor. Esimde hareketlilik problemi var vitamin takviyesi yapıyoruz. Bugun adet oldum carsamba günü gidip asilama icin tedaviye başlicaz kismetse. Tabi eşimin degerleri iyi çıkarsa. .Rabbim herkese hayirlisini nasip etsin insallah da gobüslerimiz dolsun bir an once :) ilk asilama olacak cok umutsuzum ama bakalim artik
esinizin sprem degerlrni yazarmisinz sakincasi yoksa axaba diyorm bizde sorun varda solemiyolr mi kafama takiliyor olcut nedir
aslında yumurtalarının gelişimine bağlı bn 5 gün ilaç kullanıyorum yeterli oluyor 8. gün kontrol ve çatlatma iğnesi 10. günde aşılama oluyorumKızlar herkese meraba bende bu ay aşılama yaptircam geven ay hsg çekildi tüpler açıktı ama olmadı bu ay eşimin tahlilleri ne doktor fena diil dedi ama aşılama yapalım dedi baştan klomen demişti ama tahlili görünce gonal f verdi ilaçları alıp gel nasıl kullancanikullancani gösterelim dedi ilk defa olcak hiç bisi bilmiyorum yardımcı okur musunuz bundan sonraki aşama ne
kaç doz dedi ve kaç gün dedi
Bende dun aksam 2.asilama icin ilk ignemi yaptim.bende gonal f 450...gunde 75lik dozla basladim hayırlısı bakalim nasip...Tatlım gonal f 450 verdi bi tane ilacı al gel tarif edeyim dedi saat 4 gibi gidicem tarif edecek işte bende bilmiyorum nasıl olcak kendim mi yapan iğneyi hiç bilgim yok
hayırlısı olsun inşallah aynı gün başlamışız tedaviye inşallah tutar bu seferBende dun aksam 2.asilama icin ilk ignemi yaptim.bende gonal f 450...gunde 75lik dozla basladim hayırlısı bakalim nasip...
Insallah canim Allah razi olsun.hic ara vermedi doktr hemen ikinci asilamaya gecti.sende mi ayni dozda kullaniyorsun.benim ilk adilamada yumurtalar gec cvp verdi 15gun kullanmistim igneyihayırlısı olsun inşallah aynı gün başlamışız tedaviye inşallah tutar bu sefer
yok bnm bu 3. olacak inş ilkinde 5 gün klomen kullandım 2. de 3 gün klomen 2 gün gonal f kullandım bnm yumurtalar hemen cvp veriyor oyüzden bu da aynı şekilde 3 gün ilaç 2 gün iğne dediInsallah canim Allah razi olsun.hic ara vermedi doktr hemen ikinci asilamaya gecti.sende mi ayni dozda kullaniyorsun.benim ilk adilamada yumurtalar gec cvp verdi 15gun kullanmistim igneyi
Hayirlisi..Rabbim daha fazla aratmaz insallah bu defa gelir bebisleryok bnm bu 3. olacak inş ilkinde 5 gün klomen kullandım 2. de 3 gün klomen 2 gün gonal f kullandım bnm yumurtalar hemen cvp veriyor oyüzden bu da aynı şekilde 3 gün ilaç 2 gün iğne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?