ekimde cocugunu kucagina alacaklar

Mrb canm 13+2 haftalik olduk biz 25 ekim de dogum hayirlisi bakalim.. buarada %60 kiz dedi doktorumuz ama hazirlik yapmayın dedi bakalim 13 mayis da kesinlescek sizin belli mi ¿

Benimde 13+3 haftalik banada kiza benziyo dedi ama kismet bakalim ben erkek istiyodum kizda yanilma orani yuksek dedi hayirlisi artik ilk bebisim zaten

Hayirlisi olsun ben secemiyodum magazaya girdigimde erkek esyalarina baksam kiz esyalarinda kaliyodu aklim :) ama esim cok erkek istiyodu doktor kiza benziyo deyince tepki veremedi kaldi oyle :) tabi ben bozuldum esime biraz ama hayirlisi alisti oda degismezse bakalim bende mayisin 5 inde baska bi doktora daha gidicem bakalim o ne diyecek

Aynen ben de canim oyle bi bozuldum ki doktor bile anladi siz ne bekliyodunuz dedi bende hayirlisi dedim ama erkek istiyodum iki tarama sonucun ciktimi

Mrb arkadaşlar nasılsınız 12+5 benimde dün ikili test için gittik erkege benzeti doktor

Mrb özel hastaneyemi gidiyosunuz. bende pazartesi sonucu alacam bakalim artik bide vitamin ilaclari veriyolar beni cok rahatsiz ediyo ya

Evet özel hastaneye gidiyorum banada elevit pronatal verdi ama nette içinde domuz katkısı vardır yazıyor ne yapcam bilemedim

Mrb canm 13+2 haftalik olduk biz 25 ekim de dogum hayirlisi bakalim.. buarada %60 kiz dedi doktorumuz ama hazirlik yapmayın dedi bakalim 13 mayis da kesinlescek sizin belli mi ¿

canım seninle aynıyız hafta olarak.tahmini doğum tarihi 25 ekim.doktorumuz da yüzde 60 kız dedi ve 18 mayısa randevu verdi.günler geçmek bilmiyor.cinsiyetini çok çok merak ediyorum..mide ekşimeleriniz oluyor mu?ben hala kilo almadım hamileliğimden bu yana 3 kilo verdim kusmalardan ötürü.sizde durumlar nasıl?

Vitamin ilaclari mide bulantisi yapiyo vucut gec alisiyo sindirimi bile degistiriyo

Benimde 24 ekim tahminen sik sik ye az az ye iyi olur bende duzelmeler basladi kizlar ulturasyon resimlerini yolarmisiniz

bende ozele gidiyom acaba devlete cinsiyeti bu hafta soylerler mi bide oraya gidim yoksa catlarim

Ece1988
ben 4.5 kilo aldim canm mide bulantim bikac kere oldu sadece tatli seyler hic canm cekmiyo ama pek ekşi yedigimde soylenemez :)) zaten aserme gibi seylerim hic olmadi

Ben de 3. Kilo aldim bendede aserme yok ama devlet cok gec soyluyomus öyle diyolar

aşerme bendede olmadı ara sıra canım dondurma ve cips çekiyo.bulantı kusmalardan ekşimeye döndü benim.1 aydr adam akıllı bişey yiyemiyorum tiksiniyorum herşeyden.sudan bile. daha kilo alamadım..haftaya folik asiti bırakıyorum kan ve vitamin ilacına başlıyorum doktorum dedi.şartmı bunları kullanmamız.çok kilo alan oldumu kullanıpta??

Dengeli besleniyosan vitamin hapini kullanmayabilirsin ama bence kullan dedi benim doktorum ki cokta dengeli beslendigim soylenemez istahsizlik var bendede ama buna ragmen 4.5 kilo almisim nasil oluyosa artik. Buarada bana decavit verdi ben kullaniyorum kan japinida vitaminide mide bulantisi yapmadi haplar bende

benim beslenme baya sıkıntılı.çok seçiciyim.kullanmam şart ozaman.banada decavit ve ferrum fort verdi.haftaya başlıyorum kısmetse.karnınız çıkmaya başladımı kızlar.benim şişkinlik gibi hafif bi çıkıntı var :) sizlerin nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…