Farkindamisin ekimde dogacak cocuklar hep kizBize yaz ogrendigindebize %60 kiz dedi ama bi sonraki kontrol 12 mayis bakalim o gun kesinlessinde su cinsiyet biseyler alsam diyorum artik insan zor tutuyo kendisini :)
Şükürler olsun canim doktor sana kizmi demisti ilkBugun baska bi dr a gittim şükürler olsun hersey yolunda kanama alani nerdeyse bitmis dr uzanti var erkek dedi bende gördüm resmen
Bende hep erkek olur heralde diyerekten (yada esimin baskisi altinda oyle hissettim bilmiyorumVallah ben bi ilk istemedim ama simdi sabah aksam kizim diyorum ama erkekte kalbimin bi köşesinde
Ben esim diyo saglikli olsunda ne olursa olsun bende oyle diyorum ama herkesin gonlunde bir sey yatar isteBende hep erkek olur heralde diyerekten (yada esimin baskisi altinda oyle hissettim bilmiyorum) erkek kiyafetlerine bakiyodum agirlikli olarak ama kiz deyince sanki daha cok sevindim benim kız kardesim yok bi abim bi erkek kardesim var annemle arkadas gibiyiz kizimda bana ilerde ayni sekilde arkadas olur düşüncesiyle daha bi sevindim :))
Sagol cnm dr ilk kiza benziyo ama öbür ay degisebilir de demisti şimdi de erkek bakalim hayirlisi olsun insallahŞükürler olsun canim doktor sana kizmi demisti ilk
Ümidini kaybetme dualarım seninleBenim de 13 ekim de dogacskti kizim.15 hafta 4 gunluk hsmileyim.tup bebekle gebe ksldim.gecen hafta 2 li tarsmsm vsrdi hersey iyidi.hatts gelisimi onde gidiyordu.ismini de bade koyduk.6 gundur hastane de yatiyorum.kasiklarim agridi ne oldugunu anlayamadim 2 saat dedim bekleyim gecer sonra lavaboys gittim foş diye suyum geldi psnik oldum 5 dk icinde hadtsne yakinda gittim.hocam da ordsydi hemen muayneye aldi.amniyo sivin azalmis cocouk büzülmüş.durum biraz ciddi ystip wc bile yatakta yapman lazim izleyecegiz dedi.hastane de 6 nci gunum.ekimde kizimi dunysya getirecektim.acaip uzgunum saskinim.ne yapacagini bilmiyorum.surekli sgliyorum rahim agzim kapali.cocuk gelmio sivim gelmio kan gelmio.hersey suan iyi.fskst suyum olusmuo.her aksam 10 da hoca gelip kontrol ediyor.kixlar dua edin suyum fazlalassin.cocugum yasasin.ilk gebeligim.cok da ugrastik.normal yolla ugrastik olmadi.sonrs tup.o kadar igne,ilaclar.saskinim.kasik agribix mi vsr benden tavsiyr acil hemen gidip sivi patlarsa isiniz zor benim gibi.beklemek umitsizce o da zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?