ekimde cocugunu kucagina alacaklar

Benim cikti hemde sabah ac karinla bebegimin nerde oldugunu biliyorum hep asagda sagda duruyo canim bide zorla yemeye bak allah korusun sagliksiz dogarsa vicdan azabi cekersin bebisin icin bunu yap ece

haklısın teşekkür ederim yorumun için.zorlamaya çalışıcam.şu ana kadar berbat bi dönem geçirdim.zorlasam da yiyemiyordum kusuyordum.ama sanki azalıyor gibi.yemeye başladım yavaş yavaş.ben daha hissedemedim bebeğimi erkenmiş gerçi.16 haftadan itibaren hissediliyomuş..

Benimde bdt 29.10 bu hafta sıkıntıli bir hafta gecirdim kesenin yanında kanama alani gözüktü hafifte kahve lekem oldu raporluyum yatiyorum bir haftadir bende 2.li testi yaptirdim 4.boyutluda hareketlerini görünce inanamadim gerçekten insallah kanama alani geçmiştir de normal hayatima dönüp sağlikla alirim bebegimi kucağıma bu arada ikili taramadaki bhcg degeri cinsiyet uzerinde %85 oranında tahmin etme durumu sağlıyor bir dr arkadaşım söylemişti benim ilk çocuğumda ve bi sürü arkadaşımda dogru donuc verdi sizlerin değerleri kaç?

İns gecer cnm hamilelikte en ufak sey moral bozuyo moralini yuksek tut dinlen kendine iyi bak gecer dusuk riski bitiyo bu haftalarda gelende bhcg iki taramada kandami cikiyo

Bir kizim var 10 yaşında allah bağışlasin10 yil aradan sonra karar verdik 2.ciye
Rabbim nasip etti tekrar cok şükür

Bhcg 27 çıkmış ona göre erkek ama daha dr a soramadim hic önemli degil ne olursa rabbim saglikla kucaklarımiza almayi nasip etsin rahimdeki kanama alani geçsin allahin izniyle simdi tek isteğim bu yarin kontrol var rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin haber ederim insallah burdan hayirli haberler

Geldim dr dan şükür bebisim iyi ama kanama alani tam anlamiyla geçmemiş dedi ama şükür azalmış. Kiza benziyo dedi ama kesin degil dedi önümüzdeki ay netleşecekmiş hayirlisini versin rabbim. Kiz olursada bhcg degeri yalan olmus olacak

Nub teorisi nedir hiç duymadim

Eklentiler

• 1461419409164-1521209067.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…