ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

ayyy benimde aynı durum başımda özellikle sag tarafımda hissediyorumm:)))hayır daha cok erken diolarrrr ama böle sanki ara ara damar atıyor ordaa

Canım bende ayni ilaci kullaniyorum kabizliktan baska hicbir sikintisini yasamadim.bende anormallikmi var diye düsünüyorum mide bulantim hic yok.belki ilaci nasil ictiginle alakalidir.ben kahvaltidan 2 saat sonra iciyorum 2 saatte süt yogurt peynir v.b seyler yemiyorum.

sabah aç karnına içiyorum 2 saat sonrada kahvaltı mi etmeye niyetliyorum ama olmuyor tabi . yarın doktora soru cam bakalım bünyeme kuvvetli geldi belki de sorun bende dir. :)

Regaib kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamına gelir. Bu gece Allah'ın lütuflarının bol bol verildiği bir gecedir ve üç ayların ilk kandil gecesidir. Kandilimiz mubarek olsun...guzel hamislerr :)))

gaz sancısı oldugunda oluyor bendee ama her agrıyı dikkata almak lazım doktora görnmede fayda var.bizide haberdar et cnm gecmiş olsun allah sifa versin

İdrar yollaarinda Enfeksiyon varmis canim agrilarim batmalarin sebebi oymus ilac tedavisine baslamam gerekiyomus ama benim kafam karisik antibiyotikler daha bi cok ilac yazdi serum falan takti simdi iyiyim cok sukur tsk ederim canim rabbim kolay hamilelikler kolay dogumlar versin herkese regaib kandiliniz mubarek olsun bu arada hayirli ve duali bi gece olur cumlemiz icin ins

hayırlı kandiller canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…