- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
- Konu Sahibi SibelSerdar
-
ben aslında hissediyor gibiydim özellikle kalp atışlarını
eşime söyledim yanılıyorsun dedi
dr a söyledim dr da yanılıyorsun dedi
birde burda mı nerde okumuştu hatırlamıyorum
ilk kez anne olanlar bağırsak hareketlerini bebek hareketi zannederlermiş
Ben s.urfa da sen doktordan memnun kalmamamistim degistirdim simdi daha memnunum evet diyer kizlar nerdesinizz
Canım bende ayni ilaci kullaniyorum kabizliktan baska hicbir sikintisini yasamadim.bende anormallikmi var diye düsünüyorum mide bulantim hic yok.belki ilaci nasil ictiginle alakalidir.ben kahvaltidan 2 saat sonra iciyorum 2 saatte süt yogurt peynir v.b seyler yemiyorum.canım ona razıyım benim hiç bir şikayetim olmadı ama hap i içtikten 2 saat sonra mide bulantısı kusma baş dönmesi ishal. çok kötü anlatamam sabah içtim hala yatıyorum.
gyno ferro sanol verdi doktorun senin ki ney
Canım bende ayni ilaci kullaniyorum kabizliktan baska hicbir sikintisini yasamadim.bende anormallikmi var diye düsünüyorum mide bulantim hic yok.belki ilaci nasil ictiginle alakalidir.ben kahvaltidan 2 saat sonra iciyorum 2 saatte süt yogurt peynir v.b seyler yemiyorum.
yıldız mrb cnm şanlıurfadamısın?bende şanlı urfada ikamet ediyorum
hayırlı kandiller hanımlar.
demir hap i kullanan var mi ? bana çok yan etki yaptı sizde de aynısı oldu mu merak ettim hap tan mi kaynaklanıyor acaba
Bwn kullanıyorum canim adi ne senin
gyno ferro sanol benim ki canım senin ki ney
Benim suan bitti ya ismini hatirlayamadim recetemde yaziyo ama bende bi yan etkisi olmuyo
gaz sancısı oldugunda oluyor bendee ama her agrıyı dikkata almak lazım doktora görnmede fayda var.bizide haberdar et cnm gecmiş olsun allah sifa versin
bana ağır geldi sanırım yarın gidicem başka bir tane verir herhalde doktorum
İdrar yollaarinda Enfeksiyon varmis canim agrilarim batmalarin sebebi oymus ilac tedavisine baslamam gerekiyomus ama benim kafam karisik antibiyotikler daha bi cok ilac yazdi serum falan takti simdi iyiyim cok sukur tsk ederim canim rabbim kolay hamilelikler kolay dogumlar versin herkese regaib kandiliniz mubarek olsun bu arada hayirli ve duali bi gece olur cumlemiz icin ins
Ben basta vitamin de çok bulaniyodu kusturuyo du rwsmen decavit doktorum degistirdi hemen
aynı işi yapan 2 3 tane ilaç var bünyeye göre farklılık gösteriyo. tek sorun bunlar olsun inşallah güzel güzel geçsin hamilelik lerimiz
Amin cnm insallah
15 mayis bana erkek dedi ama bilmiyorum bakalim hala erkekmi 15 mayısta tam belli olcakdoktor kontrolün ne zaman canım bizim daha 13 gün var geçmek bilmedi yaçok merak ediyorum hem bebeği hem cinsiyeti
15 mayis bana erkek dedi ama bilmiyorum bakalim hala erkekmi 15 mayısta tam belli olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?