ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

Nasilsiniz kizlar tlf girdigim icinmi anlamadim sizin msjlari aninda goremiyorum cikip tekrar girmem lazim sizdede oluyormu

Arkadaslar 10 haftalik hamileyim hicbir belirti yok ne mide bulantisi ne baska bisey yani gebelige dair bisey hissedemiyorum cok panik oluyorum kalbimi durdu diye kontrolüme 2 hafta var napicam benim gibi olan varmi

Arkadaslar 10 haftalik hamileyim hicbir belirti yok ne mide bulantisi ne baska bisey yani gebelige dair bisey hissedemiyorum cok panik oluyorum kalbimi durdu diye kontrolüme 2 hafta var napicam benim gibi olan varmi

Cnm korkma ilk hsmilelegin heralde ...bazi gebeletde hic belirti olmuyor hrr hamilelerin midesi bulunacak koku hassasiyeti olacak die bir kural yok benim arkdsm 4. Ayinda hamile oldugunu anladi dusun bir adet bile oluyordu oyuzden icini ferah tut

Cnm korkma ilk hsmilelegin heralde ...bazi gebeletde hic belirti olmuyor hrr hamilelerin midesi bulunacak koku hassasiyeti olacak die bir kural yok benim arkdsm 4. Ayinda hamile oldugunu anladi dusun bir adet bile oluyordu oyuzden icini ferah tut

Evet canim ilk hamileligim tüp bebekle oldu uzun seneler sonra ondan bukadar endiseliyim heralde.birde hep okuyorum 10. Haftada kalp durmasi cok fazla çok evham yapiyorum o yüzden

Evet canim ilk hamileligim tüp bebekle oldu uzun seneler sonra ondan bukadar endiseliyim heralde.birde hep okuyorum 10. Haftada kalp durmasi cok fazla çok evham yapiyorum o yüzden

Rabbim kucagina almayi nasip etsin cnm bu tarz seyleri okuma insan cok etkileniyor..

Bende ekim annesi olucam ins.eger bizimkisi erken gelmek istemezse. Benm kuzum da 16 haftalik. Bu arada hepimize maşallah diyelim nazar degmesin... AMİNNNNN!...

hiç kafanı karıştırma doktorun zararlı olacak ilaçları vermezdi cnm bence idrar yolu enfeksiyonu cok önemli hamilelikde iyiki gitmişsinn..ya bana hiç idrar tahlili yapılmadı istemek mi gerekiyor acaba..,?güzel duaların için kocaman bir aminnnn diyorum cnmmm

mrb bende tüp bebekle hamile kalanlardınım doğal süreç endişelenmen bende her hafta doktordayımm ne yapimm içim rahat etmiyorr:))allahım korusun yavrularımızı inşallaahhh

mrb arkadaşlar internetten arastırdım pek bişe bulamadımda sizlere bir sorayım

hamilelikde yeşillik yemek zararlımı tere dere otu fln maydonuz ve naneyi duydum asırı tüketimde zararlı oldugunu ama bunlarla ilgili pek bilgi bulamadım:44::44::44::44::44:

ben karaköprüde oturuyorum canım ...merkez ilçe:)))hangi doktora gidiyorsun burda
24 metredeyim bende academi ilk basta kadir yaman di simdi degistim salih zeki ye gidiom sen hangisine gidiyorsun

Bence zaten otlar faydali hepsinde ayri vitamin var temiz yikanirsa sorun olmaz

Evet canim normalde vardi ama hamileliklerimde cok ortaya cikiyo ilk bebegim enfeksiyon yuzunden 29 haftalik dogdu umarim bunda oyle bi sorunla karsilasmam hicbirimiz karsilasmayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…