- Konu Sahibi SibelSerdar
-
benim de 15 mayısta :) hayırlısı bakalım her gittiğimizde biraz daha büyüyor çok heyecanlı
Arkadaslar 10 haftalik hamileyim hicbir belirti yok ne mide bulantisi ne baska bisey yani gebelige dair bisey hissedemiyorum cok panik oluyorum kalbimi durdu diyekontrolüme 2 hafta var napicam benim gibi olan varmi
Cnm korkma ilk hsmilelegin heralde ...bazi gebeletde hic belirti olmuyor hrr hamilelerin midesi bulunacak koku hassasiyeti olacak die bir kural yok benim arkdsm 4. Ayinda hamile oldugunu anladi dusun bir adet bile oluyordu oyuzden icini ferah tut
Evet canim ilk hamileligim tüp bebekle oldu uzun seneler sonra ondan bukadar endiseliyim heralde.birde hep okuyorum 10. Haftada kalp durmasi cok fazla çok evham yapiyorum o yüzden
Rabbim kucagina almayi nasip etsin cnm bu tarz seyleri okuma insan cok etkileniyor..
İdrar yollaarinda Enfeksiyon varmis canim agrilarim batmalarin sebebi oymus ilac tedavisine baslamam gerekiyomus ama benim kafam karisik antibiyotikler daha bi cok ilac yazdi serum falan takti simdi iyiyim cok sukur tsk ederim canim rabbim kolay hamilelikler kolay dogumlar versin herkese regaib kandiliniz mubarek olsun bu arada hayirli ve duali bi gece olur cumlemiz icin ins
Mrb evet urfadayim merkez sen merkezmi ilcemi :))
Evet canim ilk hamileligim tüp bebekle oldu uzun seneler sonra ondan bukadar endiseliyim heralde.birde hep okuyorum 10. Haftada kalp durmasi cok fazla çok evham yapiyorum o yüzden
24 metredeyim bende academi ilk basta kadir yaman di simdi degistim salih zeki ye gidiom sen hangisine gidiyorsunben karaköprüde oturuyorum canım ...merkez ilçe:)))hangi doktora gidiyorsun burda
mrb arkadaşlar internetten arastırdım pek bişe bulamadımda sizlere bir sorayım
hamilelikde yeşillik yemek zararlımı tere dere otu fln maydonuz ve naneyi duydum asırı tüketimde zararlı oldugunu ama bunlarla ilgili pek bilgi bulamadım:44::44::44::44::44:
hiç kafanı karıştırma doktorun zararlı olacak ilaçları vermezdi cnm bence idrar yolu enfeksiyonu cok önemli hamilelikde iyiki gitmişsinn..ya bana hiç idrar tahlili yapılmadı istemek mi gerekiyor acaba..,?güzel duaların için kocaman bir aminnnn diyorum cnmmm
Sivasli h geldin cnm
H.bulduk canim nasil gidiyor hamilelik iyisinizdir umarim
Iyi cnm sen nasilsin ben hafta ici dr gitcem bakalim ins hersey yolundadir
İyiyim canim cok sukur ins canim cinsiyet belli oldu mu bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?