- Konu Sahibi SibelSerdar
-
Cnm 20 gun once gittim erkek dedi bakalim hayirlisi hafta ici kontrolum var
24 metredeyim bende academi ilk basta kadir yaman di simdi degistim salih zeki ye gidiom sen hangisine gidiyorsun
Bence zaten otlar faydali hepsinde ayri vitamin var temiz yikanirsa sorun olmaz
Evet canim normalde vardi ama hamileliklerimde cok ortaya cikiyo ilk bebegim enfeksiyon yuzunden 29 haftalik dogdu umarim bunda oyle bi sorunla karsilasmam hicbirimiz karsilasmayiz
4 lu test yapilcak bnm senin ?
ikili testi yeterli gördü doktorun 3lu yada 4 luye gerek yok dedi iyi çıkar inşallah sonuçların
Ben hic bi testi yaptirmaidigim icin o donem ttaildeydim zamani gectigi için 4lu dedi ins
inşallah canım bu enfeksiyondan korunmak için neler yapmak lazım acaba...
bende sizinleyim kısmetse. Allah ın izniyle benimde ekim gibi olacak . sağlıklı ,sıhhatli ve sorunsuz o döneme geliriz inşallhh
allah bağışlasın yavrularını canım.bende tv de duymuştum gece daha faydalı oluyormuş diye. Gece içip yattığım da da sabaha karşı kalkıyorum oda kötü oluyo.yarın doktora gidip sorucm başka hap verir sanırım.kaç haftalık sin
15+1 yani 16. Haftaya girdik canım senin ilk bebek mi
Saol cnm amin cumlemize inslhhHayirli olsun canim rabbim hayirli evlatlar versin
ben osm ahmet özdoğru ya gidiyorum canım tüp bebek oldugu için o kontrolleri yapıyor..
Saol cnm amin cumlemize inslhh
Rabbim kucagina almayi nasip etsin ...osm de iyi bir hastane yengemde osm gidiyor
mrb güzel anne adayları nasılsınız?
bizde bugün doktora gittik oğluşş geliyorr bir önce gittiğimde erkeke benzetmiştii şimdi pipisinii gösterdii:=:))))
allahım inşsallah saglıkla kucamıza almayı da nasip eder..
kızlar yalnız ben mantar olmuşumm 3 gün arayla kullanılacak bir fitil verdi korkuyorum kullanmaya ama mantar ilerlerse daha büyük problem olabilirr((bu problemi yaşayanınız oldumu kızlar (
Regret ne yapan gundn cnm tlf sarzi bitcek bana h8c dayanmiyor sarj
mrb güzel anne adayları nasılsınız?
bizde bugün doktora gittik oğluşş geliyorr bir önce gittiğimde erkeke benzetmiştii şimdi pipisinii gösterdii:=:))))
allahım inşsallah saglıkla kucamıza almayı da nasip eder..
kızlar yalnız ben mantar olmuşumm 3 gün arayla kullanılacak bir fitil verdi korkuyorum kullanmaya ama mantar ilerlerse daha büyük problem olabilirr((bu problemi yaşayanınız oldumu kızlar (
tam anlamadım ama iyiyim sen nasılsın şarj lar öyle net te gezerken bitiyor hemen
Bende iyiyim cnm kiz sabah sen geldin ben cikmak zorunda kaldim sarz bitti cunku:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?