ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

1 ekim diyorlar banada ama ne zamana gelir ufaklıklar bakalım Allah sağlıklı bi şekildekucağımıza almayı nasip etsin

Amin inslah cnm..benim buyuk oglum 10 gun gecikmeli gelmisti bakalim kismet :))) bayramda ya olsa diye dusunuyorum ozmn ne yaparim bilmiyorun dr konusmadik daha

Mrblar :) bende ekim annesi olucam kısmet olursa.Bizim ayrıntılı ultrasonumuz 21+5 de yapılcak.Bu testi yaptırmak için ikili yada üçlü testte bir sıkıntı çıkması gerekmiyor.Bebegin organlarının en net görülebilecegi hafta 20 den sonra oldugu için o güne kadar saptanamayan bir sıkıntı olup olmadıgına bakılmak amaçlı yapılıyor.

Mrhb h geldin ..inslah rabbim hayirli etsin..suan kac haftaliksin :))

bende ağrı oluyordu
tabi aynı şekilde mi bilemem ama
dr yerleşme ağrısıdır bebek büyüyor artık dedi

Himmm..cnm ben mayis anenlerine bakiyorum ne guzel cogu dogurmus hikayelerini okudum cok heycanlandim :))) darisi bizlere olur inslahhhhh

Himmm..cnm ben mayis anenlerine bakiyorum ne guzel cogu dogurmus hikayelerini okudum cok heycanlandim :))) darisi bizlere olur inslahhhhh

maşallah hepsine güzel bir gebelikten sonra inşş güzel bir hayat sürer herkess
darısı başımıza ayy stres yaptım şimdi bir an kendimi doğururken düşündüm de:18::18::18::18::18:

selam kızlar ne yapıyorsunuz bugünn çok morelim bozuk benim ya annem gitti((uzun zamandır yanımdaydı bayagı agladım arkasındann evim bomboş geliyorrr ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…