- 22 Mart 2014
- 3.084
- 4.071
- 248
- Konu Sahibi SibelSerdar
-
bende sorarim doktora bakalim. gidersen bilgilendirirsin bizide canim fiyat nedir acaba 200 _300 diye okumustum nette
Cok guzel saol cnm gercekten iyi oldu bu .ben gidersem bilgilendirirm sende veya arkdslar da bilgilendirsinler bizi iyi olur oyle:)))http://touch.dailymotion.com/#/video/xo71zh_detayli-ultrason-nedir-www-clavispanax-com_lifestyle
dogru atabildiysem guzel anlatmis ayrintili ultrasonu gitmekte fayda war tabi. duydugum herseyi yapmak istiyorum zaten :)
Yok cnm sanmiyorum nurda pahali degildir..en fazlaa 100 tl gibi biseydir ama heryerde fiyat degisir tabii
bizim burda ne kadar bilmiyorum da net tekki yazanları oluyorum bende.kaç hafta oldu canım seninki
tahmini olarak net olarak saymıyorum ama tahmin ediyorum:))))
21-1haftalik cnm seninki
17. haftayı bitiriyorum bende asi oldun mu ? yapılmış olması lazım sana
A s h geldin ...bende 21 haftalik hamileyim dogum tarihim 2 ekim gorunuyor senin kac ekim.....ayrintili hakkinda bilgim yok istanbulda degilim :)) belki arkdslar yardim eder
1 ekim diyorlar banada ama ne zamana gelir ufaklıklar bakalımAllah sağlıklı bi şekildekucağımıza almayı nasip etsin
Mrblar :) bende ekim annesi olucam kısmet olursa.Bizim ayrıntılı ultrasonumuz 21+5 de yapılcak.Bu testi yaptırmak için ikili yada üçlü testte bir sıkıntı çıkması gerekmiyor.Bebegin organlarının en net görülebilecegi hafta 20 den sonra oldugu için o güne kadar saptanamayan bir sıkıntı olup olmadıgına bakılmak amaçlı yapılıyor.
slm kızlar biz geldik
cumanız mübarek olsun
A.s ben sukur iyiyim arada kasik agrim olmassa daha iyi olcam :))) seninde mubarek olsun cnm
bende ağrı oluyordu
tabi aynı şekilde mi bilemem ama
dr yerleşme ağrısıdır bebek büyüyor artık dedi
Himmm..cnm ben mayis anenlerine bakiyorum ne guzel cogu dogurmus hikayelerini okudum cok heycanlandim :))) darisi bizlere olur inslahhhhh
maşallah hepsine güzel bir gebelikten sonra inşş güzel bir hayat sürer herkess
darısı başımıza ayy stres yaptım şimdi bir an kendimi doğururken düşündüm de:18::18::18::18::18:
Ben katilirim canim adi ne grubunKizlar whatsptan
Ki bebis grubumuza katilmak isteyen varmi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?