- Konu Sahibi SibelSerdar
-
Ben katilirim canim adi ne grubun
Nonu bana özel den yolla cnm
selam kızlar ne yapıyorsunuz bugünn çok morelim bozuk benim ya annem gitti((uzun zamandır yanımdaydı bayagı agladım arkasındann evim bomboş geliyorrr ((((
cnm Allah kavuştursun uzun süre kalınca insan alışıyor haklısınselam kızlar ne yapıyorsunuz bugünn çok morelim bozuk benim ya annem gitti((uzun zamandır yanımdaydı bayagı agladım arkasındann evim bomboş geliyorrr ((((
Gunaydinnnn cnlarr nasilsiiz :))
cnm Allah kavuştursun uzun süre kalınca insan alışıyor haklısın
bi de evde iki kişi yaşıyorsanız
günaydın cnm sen nasılsın
Slm cnm iyidir bildigin gibi sen nasilsin Annene uzuldum ama gidicek tabi herkesin bir duzeni var mecbur uzulme Dogumda gelir inslh
Kizlar whatsptan
Ki bebis grubumuza katilmak isteyen varmi :)
H.b canım ben şuanda 21+1 günlügüm inş cümlemize saglıcakla kucaklamayı nasip etsinMrhb h geldin ..inslah rabbim hayirli etsin..suan kac haftaliksin :))
Iyiyim cnm saol :) kizlar sizce ayrintili ultrason hakkinda ne dusunuyorsunuz ...herkes gitcekmi bir akil verin ne olur gideyimmi kalayimmi karar veremedim ..dktr bisey demedi kendim karar verdim ilk badta gitmeye simdide bos ver diyorum kendime
Bence git derim canım çünkü 20 den sonraki haftalar bebegin organ gelişiminin am anlamıyla oluştugu haftalardr ve bu güne kadar yapılan bütün ultrasonlardan daha verimli sonuçlar çıkıyor.Bebegin organından senin damar yapına tu bebege giden kan dolaşımına kadar herşeyine en ince ayrınıyla bakıyorlar.
Bende tam bu konuyu yazmistim :))) iyle cokistiyorum ama bir tarafimda gitme diyoryani cok kararsizim simdi diyorumki bir sorun oldugunu bana soylerleseler ne yaparim ozmn ((piskolojim alt ust olur...inslh olmaz tabii hersey Allahtan
Allahın izniyle kötü birşey çıkmaz ama bazı şeylerinde anne karnında tedavi edilebildigini söylemişti dokorum o yüzden önemli.Pozitif düşün pozitif olsun herşey.Ben çarşamba günü giricem bakalım bebişim ne alemde.
insallah sagliklidir bebegin canim bizide bilgilendirirsen sonuctan cok memnun oluruz epeyce merak ediyoruz cünkü
Kizlar ayrıntılı ultrasyon kacinci haftada oluyor ve ekim anneleri bebislerinuzi günde kac kere hissediyorsunuz
Yorgun oldugumda hic hissetmiyorum ayrıntılı ulttasyom kcnci hftada oluyorhic belli olmuyoki canim 3_4 defa hissediyorum .sakin rahat oldugumda uzandigmda genelde birde ocak basinda yemek yaparkenbugun deprem oldu snrasinda kotu bir yagmur stresten ancak aksam hissettim. ama suan ayaklarimi uzattim dinleniyorum ara ara tekmeler geliyo seninki nasil
Yorgun oldugumda hic hissetmiyorum ayrıntılı ulttasyom kcnci hftada oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?