ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

selam kızlar ne yapıyorsunuz bugünn çok morelim bozuk benim ya annem gitti((uzun zamandır yanımdaydı bayagı agladım arkasındann evim bomboş geliyorrr ((((

Slm cnm iyidir bildigin gibi sen nasilsin Annene uzuldum ama gidicek tabi herkesin bir duzeni var mecbur uzulme Dogumda gelir inslh

selam kızlar ne yapıyorsunuz bugünn çok morelim bozuk benim ya annem gitti((uzun zamandır yanımdaydı bayagı agladım arkasındann evim bomboş geliyorrr ((((
cnm Allah kavuştursun uzun süre kalınca insan alışıyor haklısın
bi de evde iki kişi yaşıyorsanız
Gunaydinnnn cnlarr nasilsiiz :))

günaydın cnm sen nasılsın

Iyiyim cnm saol :) kizlar sizce ayrintili ultrason hakkinda ne dusunuyorsunuz ...herkes gitcekmi bir akil verin ne olur gideyimmi kalayimmi karar veremedim ..dktr bisey demedi kendim karar verdim ilk badta gitmeye simdide bos ver diyorum kendime

cnm Allah kavuştursun uzun süre kalınca insan alışıyor haklısın
bi de evde iki kişi yaşıyorsanız

günaydın cnm sen nasılsın

aynen kuzum koskaca sehirde kimsemiz yok(ben de suan ücretsiz izindeyim evdede durmaya alışık olmayınca iyice sıkılıyormuş insan

Iyiyim cnm saol :) kizlar sizce ayrintili ultrason hakkinda ne dusunuyorsunuz ...herkes gitcekmi bir akil verin ne olur gideyimmi kalayimmi karar veremedim ..dktr bisey demedi kendim karar verdim ilk badta gitmeye simdide bos ver diyorum kendime

Bence git derim canım çünkü 20 den sonraki haftalar bebegin organ gelişiminin am anlamıyla oluştugu haftalardr ve bu güne kadar yapılan bütün ultrasonlardan daha verimli sonuçlar çıkıyor.Bebegin organından senin damar yapına tu bebege giden kan dolaşımına kadar herşeyine en ince ayrınıyla bakıyorlar.

Ya kizlarrrrrr ne olur soyleyim ayrintili ultrason yapayimmi..dedigim gibi dktr bana demedi bisey kendim arastirdim yapan iyi bir yer buldum ama kararsizim

Bende tam bu konuyu yazmistim :))) iyle cokistiyorum ama bir tarafimda gitme diyor yani cok kararsizim simdi diyorumki bir sorun oldugunu bana soylerleseler ne yaparim ozmn ((piskolojim alt ust olur...inslh olmaz tabii hersey Allahtan

Bende tam bu konuyu yazmistim :))) iyle cokistiyorum ama bir tarafimda gitme diyor yani cok kararsizim simdi diyorumki bir sorun oldugunu bana soylerleseler ne yaparim ozmn ((piskolojim alt ust olur...inslh olmaz tabii hersey Allahtan

Allahın izniyle kötü birşey çıkmaz ama bazı şeylerinde anne karnında tedavi edilebildigini söylemişti dokorum o yüzden önemli.Pozitif düşün pozitif olsun herşey.Ben çarşamba günü giricem bakalım bebişim ne alemde.

insallah sagliklidir bebegin canim bizide bilgilendirirsen sonuctan cok memnun oluruz epeyce merak ediyoruz cünkü

insallah sagliklidir bebegin canim bizide bilgilendirirsen sonuctan cok memnun oluruz epeyce merak ediyoruz cünkü

İnşallah canım cemi cümlemizin bebekleri saglıklıdır.Elbette çarşamba günü saat 10:30 giricem bakalım sizlerede anlatırım yapılan işlemleri.

Kizlar ayrıntılı ultrasyon kacinci haftada oluyor ve ekim anneleri bebislerinuzi günde kac kere hissediyorsunuz

Kizlar ayrıntılı ultrasyon kacinci haftada oluyor ve ekim anneleri bebislerinuzi günde kac kere hissediyorsunuz

hic belli olmuyoki canim 3_4 defa hissediyorum .sakin rahat oldugumda uzandigmda genelde birde ocak basinda yemek yaparken bugun deprem oldu snrasinda kotu bir yagmur stresten ancak aksam hissettim. ama suan ayaklarimi uzattim dinleniyorum ara ara tekmeler geliyo seninki nasil

Yorgun oldugumda hic hissetmiyorum ayrıntılı ulttasyom kcnci hftada oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…