ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

kıyafet henüz hazırlamadım ben hiç birşey almadım ama kafamda toparlıyorum bir liste hazırlamayı düşünüyorum.artık ona göre tamamlanır ama annem başlamış hazırlıklara yelek örüyor :)))
gecenlerde bir bebek şekerlerine baktımm bi tane begendim ama sipariş vermedim henüz onuda

Napiyosunuzzzzzzz kizlar :)
Iyidir cnm ayni sukur sende
Benimde eylulun sonu ekimin basi dedi bir dr diyeride 2 ekim dedi ama benim ilk dogumumda 10 gun gecmisti :)))
kızlar günlük kaç lt su içiyorsunuz ben çok içemiyorum daha 1lt 1,5 lt zorla (((((daha fazla içebilmem içn önerileriniz var mı

Su icmek icin kendimi zorlamiyorum cnm oyuzden kac litre ictim bilmiyorum su cnm isteyince iciyorum :))

Erkekler sagda duruyo sanirim :)

Iyidir cnm ayni sukur sende

Benimde eylulun sonu ekimin basi dedi bir dr diyeride 2 ekim dedi ama benim ilk dogumumda 10 gun gecmisti :)))

Su icmek icin kendimi zorlamiyorum cnm oyuzden kac litre ictim bilmiyorum su cnm isteyince iciyorum :))
Su içtiğini z bardaklarimi sayiyosunuz litreyi anlamak icin bwnde çok zorlamiyorum canim cekince içiyorum

benimde ekimin 17 /25 gösteriyor bakalım kısmet ne zaman olacak inşallah evlatlarımız saglıkla sıhatle vaktinde en güzel şekilde kazasız belasız gelir

kızlar günlük kaç lt su içiyorsunuz ben çok içemiyorum daha 1lt 1,5 lt zorla (((((daha fazla içebilmem içn önerileriniz var mı
amin cnm inş
suyu bende o kadar içiyorum cnm zorlamıyorum gerçi rahat içiyorum
2 bile oluyordur benim ama dr sıvısı normal dedi sorun yokmuş

ekimin başı bayram yanlış hatırlamıyorsam
size çifte bayram maşallahhhh

Evet cnm inslah bir aksilik cikmaz hani bayramya dr izinli felan olur korkuyorum...

Kizlar h geldiniz..Rabbim kucaginiza ve bizlerinde kucagina almayi nasip etsin ... 2 ekim dedi doktor dogum tarihi diye.. ama kismet bakalim..ayrintili icin bana dr bisey demedi yap veya yapma diye

Sagol cnm cumlemiz alsin ins sagicakla ayrintili ultrasonu mutlaka yapmani oneriyorumbence cok onemli

O nasil bir doktor cnm en azindan sormasi lazim sana ben ikiliyi yaptirdim doktorum ucluyu gerek gormedi ama dedgm gibi ayrintiliyi yaptir benim cuma devlette yaptircm saliyada ozelde 4 boyutluya gircem cnm

Ben zaten test yaptirmak istemedim..ama ayrintiliyi soylemesi lazimdi arkdsma sordum hemsire kendisi bana testlerde bir terslik olursa seni yonlendiyolar dedi ..simdi ben kalkipta beni ayrintiliyami ginder diim cnm..sen tam olarak kac haftaliksin ben 21 oldum..zaten ayrintili sanirsam 20 ile 24 arasi yapiliyor demi ..

ben içemiyorummm o yüzden zorluyorum valla

Anladimm cnm ben 20 haftaligim cuma 20+2 olcak doktor o zamana gun verdi iste sende git ozelde yaptir sonucu gosterirsin olmadi

az önce uzandım öyle hapsurdum bir de kızım in keyfi bozuldu galiba nasıl kimildadı anlatamam çok mutlu oluyorum bebeğini hissettiğim zaman :)

Tuzlu kraker, tursu yada salgam icrersen cok su tuketirsin.mesela ben bunlari tuketmesem hunde bir iki bardak su icerim.o da yetmez.

valla ben önceden de çok içiyordum şimdide çok içiyorum.ne kadar içtiğini saymadım ama sabah iki bardak akşam iki bardak yatmadan içiyorum gün içinde sayısız 3 litre olur belki.çatlaklar içinde çok faydalı şu içmeye çalışın arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…