- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
- Konu Sahibi SibelSerdar
-
Iyidir cnm ayni sukur sendeNapiyosunuzzzzzzz kizlar :)
Benimde eylulun sonu ekimin basi dedi bir dr diyeride 2 ekim dedi ama benim ilk dogumumda 10 gun gecmisti :)))slm kızlar biz geldik
yeni gelenler hoşgeldiniz Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
bir de ne alayım diye soran vardı hanginiz hatırlamıyorum kusura bakmayın
doğum kışa geldiği için bana bol bol çıt çıtlı badilerin uzun kollu olanlarını al dediler
tahmini doğumumuz 26 ekim diyordum dr ultrasona raporunda 23 demiş
kızlar günlük kaç lt su içiyorsunuz ben çok içemiyorum daha 1lt 1,5 lt zorla(((((daha fazla içebilmem içn önerileriniz var mı
iyilik canım senden ne haberr ayna karsısında incelemeler tamamdır benimde sag taraf biraz daha şişkin sanki demek o tarafda bebiş
benimde ekimin 17 /25 gösteriyor bakalım kısmet ne zaman olacak inşallah evlatlarımız saglıkla sıhatle vaktinde en güzel şekilde kazasız belasız gelir
Su içtiğini z bardaklarimi sayiyosunuz litreyi anlamak icin bwnde çok zorlamiyorum canim cekince içiyorumIyidir cnm ayni sukur sende
Benimde eylulun sonu ekimin basi dedi bir dr diyeride 2 ekim dedi ama benim ilk dogumumda 10 gun gecmisti :)))
Su icmek icin kendimi zorlamiyorum cnm oyuzden kac litre ictim bilmiyorum su cnm isteyince iciyorum :))
benimde ekimin 17 /25 gösteriyor bakalım kısmet ne zaman olacak inşallah evlatlarımız saglıkla sıhatle vaktinde en güzel şekilde kazasız belasız gelir
amin cnm inşkızlar günlük kaç lt su içiyorsunuz ben çok içemiyorum daha 1lt 1,5 lt zorla(((((daha fazla içebilmem içn önerileriniz var mı
ekimin başı bayram yanlış hatırlamıyorsamBenimde eylulun sonu ekimin basi dedi bir dr diyeride 2 ekim dedi ama benim ilk dogumumda 10 gun gecmisti :)))
amin cnm inş
suyu bende o kadar içiyorum cnm zorlamıyorum gerçi rahat içiyorum
2 bile oluyordur benim ama dr sıvısı normal dedi sorun yokmuş
ekimin başı bayram yanlış hatırlamıyorsam
size çifte bayram maşallahhhh
Kizlar h geldiniz..Rabbim kucaginiza ve bizlerinde kucagina almayi nasip etsin ... 2 ekim dedi doktor dogum tarihi diye.. ama kismet bakalim..ayrintili icin bana dr bisey demedi yap veya yapma diye
Sagol cnm cumlemiz alsin ins sagicakla ayrintili ultrasonu mutlaka yapmani oneriyorumbence cok onemli
Evet cnm ama ben 2 li 3lu testleride yapmadim..dr bana bisey demedi..
O nasil bir doktor cnm en azindan sormasi lazim sana ben ikiliyi yaptirdim doktorum ucluyu gerek gormedi ama dedgm gibi ayrintiliyi yaptir benim cuma devlette yaptircm saliyada ozelde 4 boyutluya gircem cnm
amin cnm inş
suyu bende o kadar içiyorum cnm zorlamıyorum gerçi rahat içiyorum
2 bile oluyordur benim ama dr sıvısı normal dedi sorun yokmuş
ekimin başı bayram yanlış hatırlamıyorsam
size çifte bayram maşallahhhh
Evet cnm inslah bir aksilik cikmaz hani bayramya dr izinli felan olur korkuyorum...
Ben zaten test yaptirmak istemedim..ama ayrintiliyi soylemesi lazimdi arkdsma sordum hemsire kendisi bana testlerde bir terslik olursa seni yonlendiyolar dedi ..simdi ben kalkipta beni ayrintiliyami ginder diim cnm..sen tam olarak kac haftaliksin ben 21 oldum..zaten ayrintili sanirsam 20 ile 24 arasi yapiliyor demi ..
ben içemiyorummmo yüzden zorluyorum valla
kızlar günlük kaç lt su içiyorsunuz ben çok içemiyorum daha 1lt 1,5 lt zorla(((((daha fazla içebilmem içn önerileriniz var mı
Tuzlu kraker, tursu yada salgam icrersen cok su tuketirsin.mesela ben bunlari tuketmesem hunde bir iki bardak su icerim.o da yetmez.
Gunaydin kizlarrrrr nasilsiniz ne var ne yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?