- 6 Kasım 2012
- 1.068
- 714
- 158
- Konu Sahibi SibelSerdar
-
Acaba hapsurdugumuzda korkuyolarmidir
Kac bardak ictigini sayiyomusun
Tuzlu kraker, tursu yada salgam icrersen cok su tuketirsin.mesela ben bunlari tuketmesem hunde bir iki bardak su icerim.o da yetmez.
Su içtiğini z bardaklarimi sayiyosunuz litreyi anlamak icin bwnde çok zorlamiyorum canim cekince içiyorum
selam kızlar benim oğluşumda 21haftalık oldu bugünİstanbulda oturanlar ayrıntılı ultrasonu nerelerde yaptırdı?
valla ben önceden de çok içiyordum şimdide çok içiyorum.ne kadar içtiğini saymadım ama sabah iki bardak akşam iki bardak yatmadan içiyorum gün içinde sayısız 3 litre olur belki.çatlaklar içinde çok faydalı şu içmeye çalışın arkadaşlar
maşallah ne çok içiyormussun canım çatlaklarada iyi enfeksiyonada ödeme de bebegin suyuda tazelenio ay herseye iyi
Cnm sen ayrintili ultrasona gircenmi
canım aslında zaten benim doktorun ulrtasiyon aleti 4 boyutlumu ne tüp bebek bölümünün ki oldugu için her gittiğimide doktor ölçümlerini ayrıntılı yapıyor.iç organlarınada bakıo hiç birsey demedi o yüzden girmem konusunda ama ikinci gittiğim bir doktor var oda metropol tıp da evimin yanı diye onada gidiyorum o istersen bende burda yaparım istediğin biir hastaneyede yönlendiririm dedi artık bilmiyorum..zaten daha 20 den sonra bakılıo galiba
Sana bisey sorcam cnm ya..bak ben 2 li veya 3 lu test yapmadi...demin bir arkds geldi medigap calisiyormus gel ayrintili ulyrasona gir ben yardimci olirum dedi..sence gitsemmi gitmesemmi karar veremedim ki aklim karisti...zaten ben de 4 boyutluda yavrumu goruyorum dr bisey de demedi
maşallah ne çok içiyormussun canım çatlaklarada iyi enfeksiyonada ödeme de bebegin suyuda tazelenio ay herseye iyi
Sana bisey sorcam cnm ya..bak ben 2 li veya 3 lu test yapmadi...demin bir arkds geldi medigap calisiyormus gel ayrintili ulyrasona gir ben yardimci olirum dedi..sence gitsemmi gitmesemmi karar veremedim ki aklim karisti...zaten ben de 4 boyutluda yavrumu goruyorum dr bisey de demedi
Yok cnm ne kusuru...normalde 2 li veya 3lu testlerde sorun olunca dr yonlendiriyormus..ben yapmadim test dr bisey demedi bana kendim yapmak.istiyorum aslinda bebisimi daha yakindan gormek istiyorum ..ama bilmiyorumki...20 ile 25 haftalari arasinda yapiliyormus20.haftada mi griliyo ayrintili ultrasona ? benim doktorumda bisey soylemdi 3boyutlu bakiyo her gittigimde ayrintili nasil ki hic bilmiyorum ? herkes giriyomu? yoksa sorun olursami tawsiye ediyo doktor ? cok oldu kusura bakmayin
Allah izin verirse bende ekimde doğurucam
banada yapılmadı o testler cnm o yüzden bende yapılsın istiyorum yaptır bence ne kaybedersin ki hem
Evet dr sorunca istemedim testleri..simdi buna gideyim diyorum ama bilmiyorum ..hem yakindan gormus olurum bir esimle konusayimda hayirlisi
Yok cnm ne kusuru...normalde 2 li veya 3lu testlerde sorun olunca dr yonlendiriyormus..ben yapmadim test dr bisey demedi bana kendim yapmak.istiyorum aslinda bebisimi daha yakindan gormek istiyorum ..ama bilmiyorumki...20 ile 25 haftalari arasinda yapiliyormus
Inslh h geldin aramiza..Rabbim kucagimiza sag salim almayi nasip etsin hepize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?