ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

selam kızlar benim oğluşumda 21haftalık oldu bugün İstanbulda oturanlar ayrıntılı ultrasonu nerelerde yaptırdı?

A s h geldin ...bende 21 haftalik hamileyim dogum tarihim 2 ekim gorunuyor senin kac ekim.....ayrintili hakkinda bilgim yok istanbulda degilim :)) belki arkdslar yardim eder

maşallah ne çok içiyormussun canım çatlaklarada iyi enfeksiyonada ödeme de bebegin suyuda tazelenio ay herseye iyi

Cnm sen ayrintili ultrasona gircenmi

canım aslında zaten benim doktorun ulrtasiyon aleti 4 boyutlumu ne tüp bebek bölümünün ki oldugu için her gittiğimide doktor ölçümlerini ayrıntılı yapıyor.iç organlarınada bakıo hiç birsey demedi o yüzden girmem konusunda ama ikinci gittiğim bir doktor var oda metropol tıp da evimin yanı diye onada gidiyorum o istersen bende burda yaparım istediğin biir hastaneyede yönlendiririm dedi artık bilmiyorum..zaten daha 20 den sonra bakılıo galiba

Sana bisey sorcam cnm ya..bak ben 2 li veya 3 lu test yapmadi...demin bir arkds geldi medigap calisiyormus gel ayrintili ulyrasona gir ben yardimci olirum dedi..sence gitsemmi gitmesemmi karar veremedim ki aklim karisti...zaten ben de 4 boyutluda yavrumu goruyorum dr bisey de demedi

20.haftada mi griliyo ayrintili ultrasona ? benim doktorumda bisey soylemdi 3boyutlu bakiyo her gittigimde ayrintili nasil ki hic bilmiyorum ? herkes giriyomu? yoksa sorun olursami tawsiye ediyo doktor ? cok oldu kusura bakmayin

maşallah ne çok içiyormussun canım çatlaklarada iyi enfeksiyonada ödeme de bebegin suyuda tazelenio ay herseye iyi

lavobaya gtmek olmasa daha bile icicem ama zaten cok gdiliyo hamilelikte zor oluyo o yonden yoksa hic doymuyorum suya oldum olasi :) ictikce icesim geliyo walla

Merhaba arkadaşlar. Pek çoğunuzun haberi olabilir ama yinede duyurmakta fayda var. KK olarak Soma için yardım kampanyası başlatılmış durumda. Desteklerinizi esirgemeyin.

banada yapılmadı o testler cnm o yüzden bende yapılsın istiyorum yaptır bence ne kaybedersin ki hem

20.haftada mi griliyo ayrintili ultrasona ? benim doktorumda bisey soylemdi 3boyutlu bakiyo her gittigimde ayrintili nasil ki hic bilmiyorum ? herkes giriyomu? yoksa sorun olursami tawsiye ediyo doktor ? cok oldu kusura bakmayin
Yok cnm ne kusuru...normalde 2 li veya 3lu testlerde sorun olunca dr yonlendiriyormus..ben yapmadim test dr bisey demedi bana kendim yapmak.istiyorum aslinda bebisimi daha yakindan gormek istiyorum ..ama bilmiyorumki...20 ile 25 haftalari arasinda yapiliyormus
Allah izin verirse bende ekimde doğurucam

Inslh h geldin aramiza..Rabbim kucagimiza sag salim almayi nasip etsin hepize

Evet dr sorunca istemedim testleri..simdi buna gideyim diyorum ama bilmiyorum ..hem yakindan gormus olurum bir esimle konusayimda hayirlisi

bende sorarim doktora bakalim. gidersen bilgilendirirsin bizide canim fiyat nedir acaba 200 _300 diye okumustum nette

http://touch.dailymotion.com/#/video/xo71zh_detayli-ultrason-nedir-www-clavispanax-com_lifestyle

dogru atabildiysem guzel anlatmis ayrintili ultrasonu gitmekte fayda war tabi. duydugum herseyi yapmak istiyorum zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…