ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

Ozellerde bu kadar pahalimi dobler ? Peki devlete gidip cektiremezmiyiz? Illa dr un mu istegiyle cekiliyo?? Muayeneye gittigimizde talep etsek olurmuki?

Benim bildigim dr sana sadece secenek sunar sen nerde yapamak istersen orda yaparsin..zaten dr sadece kendi istedigi biryerde yapmani isterse para goz bir insan demekmis bence yanii :))))

Cnm yanlis anladin heralde.. ben dr demedende istege górę dobbler cekinebiliriz dimi? Ve devlet hastanesindede muayene ederken dobbler cektirebilirmiyiz diye biz talep edebiliyomuyuz yoksa Illa dr unmu on gormesi lazim?

Ne Guzel cumle kurdum yaa :)) kafam baśka yerdeyken yazip yolladim kusura bakmayin..

:))))))) evet cnm yanlis anlamisim..beni dr yonlendirmedi ilk basta kend8m gitmeyi dusumdum hatta bir arkds yardim edecekti fiyat konusunda ..daha sonra 1 hafta daha erteledim ..gitmeyi bilmem belki giderim belki gitmem

:))))))) evet cnm yanlis anlamisim..beni dr yonlendirmedi ilk basta kend8m gitmeyi dusumdum hatta bir arkds yardim edecekti fiyat konusunda ..daha sonra 1 hafta daha erteledim ..gitmeyi bilmem belki giderim belki gitmem

ne icin gtmek istiyosunuz canim ? ayrintili dan farkli biseymi bu ?

slm kızlar

ben ilk başlarda aldım sonra kaldım yerimde sayıyorum
dr soracağım gidince

evet ya gerçekten en güzel hamilelik zamanı
ne istersen hepsi varr eşlerimiz daha rahat yani

Rahat ki ne rahat ....biz istemeden getiriyolar sagolsunlar :))))

cnm yanlış hatırlamıyorsam ideal 15 miş
alamıyorum ama hiç öyle derdim yok bebeişim iyi olsun yeter ki
bi de ben bu ara yine şu amniyosentez sonucuna taktım :18::18::18::18:

Evet oylemis ama hic zamannetmiyorum ben baya bir alcam sanki :)) takma yaa inslah hersey iyi olcak bu yuzden ayrintili ultrasona girmeyi istemiyorum..bana bisey derlerse bende senin gibi cok etkilenirim diye hersey Allahtan bebisim 6 aya gircek morelimi yuksek tutmam lazim belki hersey yolunda da diyrbilirler ama olsun herseyi dusunmek lazim

evet cnm hayırlısı olsun
yok geçen birisi bana ense kalınlığını sormuştu da tam değerini sordu hatırlayamadım
ama normaldi dedim.sonra evde baktım NT(NT ense kalınlığıydı galiba) NT 1,1 normal değer yani
şimdi dyorum ki o zaman amniyosentezi niye istedi benden offff 50:

Bilmiyorum ama bir cok test zaten yapilmasada olur...amerika da sadece burun ve ense kalinligina bakiyolar ..ona gore kisiye test veriyolar enson ihtimalamniyosentezi oneriyolarmis ....gecen bir hamileye dr direk su alalim demis test felan yapmadan ona gore dusun yani vayyy bizim halimize dktor kendilerini yormuyolar bilee soylede bisey varmiski sadrce 3 kez ultrasona girebiliyormus hamileler

yani Allah başımızdan eksik etmesin ama ellerine de düşürmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…