- 22 Mart 2014
- 3.084
- 4.071
- 248
- Konu Sahibi SibelSerdar
-
Ozellerde bu kadar pahalimi dobler ? Peki devlete gidip cektiremezmiyiz? Illa dr un mu istegiyle cekiliyo?? Muayeneye gittigimizde talep etsek olurmuki?
Ne Guzel cumle kurdum yaa :)) kafam baśka yerdeyken yazip yolladim kusura bakmayin..
:))))))) evet cnm yanlis anlamisim..beni dr yonlendirmedi ilk basta kend8m gitmeyi dusumdum hatta bir arkds yardim edecekti fiyat konusunda ..daha sonra 1 hafta daha erteledim ..gitmeyi bilmem belki giderim belki gitmem
Arkdslar nerdesiniz kilolar ne alemde :))
5. aya girdim 2 kilo aldim :) seninki nasil canim ? simdiye kadar iyidi ama bundan sonra alicaz kilolari herhalde.istahta acildi ne yapicaz bilmem
Bende 6.aya girdim veeee veeee 8 kilo aldim
Arkdslar nerdesiniz kilolar ne alemde :))
En guzel hsmilelik ilk baharda olmasi butun cnin cektigi meyve var ohh.miss
slm kızlar
ben ilk başlarda aldım sonra kaldım yerimde sayıyorum
dr soracağım gidince
evet ya gerçekten en güzel hamilelik zamanı
ne istersen hepsi varr eşlerimiz daha rahat yani
Acaba ben doguma kadar 13 kilo alirmiyim ....cok almak istemiyorum ama
cnm yanlış hatırlamıyorsam ideal 15 miş
alamıyorum ama hiç öyle derdim yok bebeişim iyi olsun yeter ki
bi de ben bu ara yine şu amniyosentez sonucuna taktım :18::18::18::18:
Evet oylemis ama hic zamannetmiyorum ben baya bir alcam sanki :)) takma yaa inslah hersey iyi olcak bu yuzden ayrintili ultrasona girmeyi istemiyorum..bana bisey derlerse bende senin gibi cok etkilenirim diye hersey Allahtan bebisim 6 aya gircek morelimi yuksek tutmam lazim belki hersey yolunda da diyrbilirler ama olsun herseyi dusunmek lazim
evet cnm hayırlısı olsun
yok geçen birisi bana ense kalınlığını sormuştu da tam değerini sordu hatırlayamadım
ama normaldi dedim.sonra evde baktım NT(NT ense kalınlığıydı galiba) NT 1,1 normal değer yani
şimdi dyorum ki o zaman amniyosentezi niye istedi benden offff50:
Bilmiyorum ama bir cok test zaten yapilmasada olur...amerika da sadece burun ve ense kalinligina bakiyolar ..ona gore kisiye test veriyolar enson ihtimalamniyosentezi oneriyolarmis ....gecen bir hamileye dr direk su alalim demis test felan yapmadan ona gore dusun yani vayyy bizim halimize dktor kendilerini yormuyolar bilee soylede bisey varmiski sadrce 3 kez ultrasona girebiliyormus hamileler
yani Allah başımızdan eksik etmesin ama ellerine de düşürmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?