- 22 Mart 2014
- 3.084
- 4.071
- 248
- Konu Sahibi SibelSerdar
-
egzersiz yada spor yapıyor musunuz arkadaşlar
Bide su hamilelik takvimini yapabilsem
slm kızlar
ya size bişey soracağım sabah kalktığımdan beri sağ kasığımda inanılmaz bir ağrı var geçmedi bir türlü neden olabilir ki bilgisi olan var mı
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=510711
cnm buraya baktın mı
A s cnm..bazen bende de oluyor bicak saplanmasi gibi ama nedeni ni bilmiyorum...arkdslar bebk ve rahim buyuyor ondan olabilir dediler gcen...
Bilmiyorumki kontrolun nezamn:44:
Bu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.....Neden olmadiki ya bu yaziyor takvimde
Bu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.....Neden olmadiki ya bu yaziyor takvimde
cnm ne zaman senin tahmini doğum
Gunaydin cnm...nerdee yuruyusu zor yapiyorum..cok istedim spor veya plates yapmayi ama burda yokk maalesf
doğum ve sonrası için kolaylık sağlıyor diyorlar sabah tv de de izledim ama burda da yok malesefbende çok istiyordum. evde yalnız yapmaya da güvenmiyorum
cd alıp evde yapanlar varmış
söylemiştin ya unutmuşum kusura bkma2 ekim dedi doktr :)))
doğum ve sonrası için kolaylık sağlıyor diyorlar sabah tv de de izledim ama burda da yok malesefbende çok istiyordum. evde yalnız yapmaya da güvenmiyorum
cd alıp evde yapanlar varmış
söylemiştin ya unutmuşum kusura bkma
telden giriyorum dedin ya ondandır belki
Yok cnm onemli deil hayat gaylesi ...
cnm ben bırak spor yapmayı yerimden kımıldamıyorum çok üşengeç oldum ya
ama işteki hareketlilik yeter diye düşünüyorum
Cnm sen ne isle ilgileniyosun :)
yönetici asistanıyım cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?