ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

slm kızlar
ya size bişey soracağım sabah kalktığımdan beri sağ kasığımda inanılmaz bir ağrı var geçmedi bir türlü neden olabilir ki bilgisi olan var mı

slm kızlar
ya size bişey soracağım sabah kalktığımdan beri sağ kasığımda inanılmaz bir ağrı var geçmedi bir türlü neden olabilir ki bilgisi olan var mı

A s cnm..bazen bende de oluyor bicak saplanmasi gibi ama nedeni ni bilmiyorum...arkdslar bebk ve rahim buyuyor ondan olabilir dediler gcen...

A s cnm..bazen bende de oluyor bicak saplanmasi gibi ama nedeni ni bilmiyorum...arkdslar bebk ve rahim buyuyor ondan olabilir dediler gcen...

cnm o oluyordu bende dr sorduğumda bbek büyüyor dedi evet yerleşme ağrısı da olr dedi
bu kez başka sağ tarafım inanılmaz ağrıyor

Bu alandaki Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.....Neden olmadiki ya bu yaziyor takvimde

Bilmiyorumki kontrolun nezamn:44:

haftaya cnm amniyosentez sonucunu alacağım ya
ayrıca detaylı ultrason bakalım
işteyim şimdi devam ederse giderim dr korktum ya
eşim diyor ki bugün hep sağ tarafa yattın gece çok kaldırdım ama tkrar sağa yatıyorsun dedi
ondan mu oldu acaba offffffff

Olabilir bak 2 gun oncede bende hep sirt usstu yatmisin sonra agriyla uyandim..birturlu saga sila donemedim esim yardim etti ve kizdida :))) uzulme bisey yoktur inslh

Gunaydin cnm...nerdee yuruyusu zor yapiyorum..cok istedim spor veya plates yapmayi ama burda yokk maalesf

doğum ve sonrası için kolaylık sağlıyor diyorlar sabah tv de de izledim ama burda da yok malesef bende çok istiyordum. evde yalnız yapmaya da güvenmiyorum
cd alıp evde yapanlar varmış

doğum ve sonrası için kolaylık sağlıyor diyorlar sabah tv de de izledim ama burda da yok malesef bende çok istiyordum. evde yalnız yapmaya da güvenmiyorum

Evet cnm...ama daha onceden spor ve plates gecmisin yoksa sakin deneme..uzmanlar herzmn uyariyolar..

2 ekim dedi doktr :)))
söylemiştin ya unutmuşum kusura bkma
telden giriyorum dedin ya ondandır belki

cnm ben bırak spor yapmayı yerimden kımıldamıyorum çok üşengeç oldum ya
ama işteki hareketlilik yeter diye düşünüyorum

Cnm sen ne isle ilgileniyosun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…