- 15 Ocak 2014
- 568
- 25
- 318
- 35
- Konu Sahibi SibelSerdar
-
Guzelmmis :))) bende kuafor guzelliik merkrzi var ablamin ..onun yanindayim arada takiliyorum artik hamile.olunca pek yardimda edemiyorum :))
söylemiştin ya unutmuşum kusura bkma
telden giriyorum dedin ya ondandır belki
cnm ben bırak spor yapmayı yerimden kımıldamıyorum çok üşengeç oldum ya
ama işteki hareketlilik yeter diye düşünüyorum
Gunaydin cnm...nerdee yuruyusu zor yapiyorum..cok istedim spor veya plates yapmayi ama burda yokk maalesf
slm kızlar
ya size bişey soracağım sabah kalktığımdan beri sağ kasığımda inanılmaz bir ağrı var geçmedi bir türlü neden olabilir ki bilgisi olan var mı
doğum ve sonrası için kolaylık sağlıyor diyorlar sabah tv de de izledim ama burda da yok malesefbende çok istiyordum. evde yalnız yapmaya da güvenmiyorum
cd alıp evde yapanlar varmış
Evet cnmmm aynen oylee :))))tşk ederim seninde güzelmiş kadınların vazgeçemeyeceği şeylerden biri güzellikk
bahcelievlerde hamilelik okulu var canımmm :))bende gitmiyorum ama var biliyorum
Cnm dedigin okul cocuk gelisim 0.3 yas arasi egitim veriliyor bildigim kadariyla..spor veya plates yok :)))) kismet
canım seninle aynı haftadayız benimde dün sabah uyandığımda sag kasık kısmıma şiddetli bir agrı girdi öyleki sag bacagımın üzerine basamadım sonra hemen doktora gittim ve şükür bişe çıkmadı bebegin kafası o tarafdaymış onun baskısı olabilir dedi doktor böbreğime fln bugün iyi ..kabızlık varsa da oluyormuş bide gaz sıkışması oldugunda bide bebek baskıı yapıncaa
sakın yapma cnmmm güven olmaz
geçmiş olsun cnm nerdesin kibende hiç evde durmak istemiyorum valla ruhum sıkılıyor bir daha gezemicem diye mi. artık bilmem
bir de deprem oluyor burda korkuyorum da biraz çıkıyorum hep gezmeye
bende akşam üzeri rahatladım saol cnmbahcelievlerde hamilelik okulu var canımmm :))bende gitmiyorum ama var biliyorum
canım seninle aynı haftadayız benimde dün sabah uyandığımda sag kasık kısmıma şiddetli bir agrı girdi öyleki sag bacagımın üzerine basamadım sonra hemen doktora gittim ve şükür bişe çıkmadı bebegin kafası o tarafdaymış onun baskısı olabilir dedi doktor böbreğime fln bugün iyi ..kabızlık varsa da oluyormuş bide gaz sıkışması oldugunda bide bebek baskıı yapıncaa
sakın yapma cnmmm güven olmaz
slm kızlar kimse yok galiba
geçmiş olsun cnm nerdesin ki
bende akşam üzeri rahatladım saol cnm
haklısın cnm insan bir kez hissedince etkisinden kurtulamıyortekirdağ canım çanakkale de oldu görmüşsünüzdür tv de burda da hissediliyor aynısı ve hala olmaya devam ediyor yüzlerce artci gözün hep avize de tık oldu valla :)
Gunaydin ....
haklısın cnm insan bir kez hissedince etkisinden kurtulamıyor
Allah yardımcınız olsun
günaydın cnm
ya kızlar çok afedersiniz ama bişey soracağım
sizde de çok fazla akıntı oluyor mu ya :44::44::44::44::44:
Cnm benim asiri olurdu ...bu 1 haftadadir biraz daha iyi ..zamanla azaliyor bence:44:
ayy inş benimde azalır
bazen var ya kendimi özel günümde gibi hissediyorum
Cnm benim asiri olurdu ...bu 1 haftadadir biraz daha iyi ..zamanla azaliyor bence:44:
Gecmis olsun tatlimmm.bol bol dinlen daha agirlasmasin...Bu sabah kalktigimda Burnum tikanmisti Nefes almakta zorluk cekmeye basladik sankii
bendede oluyor cnm yaa(şeffaf gelince problem yokmuş sanırsam
Gecmis olsun tatlimmm.bol bol dinlen daha agirlasmasin...
Inslah cnm ....alis veris yapmaya basladinmi
yıldız ya bende sana onu sorcaktım cnm alışveriş için önercegin bir yer varmı bu ay ufak tefek bişeler almaya başlicam inşş...ama nerden yapsak bilemiorum öyle bildiğimiz bir yerde yokk neler alsam o konudada emin değilim internetten bakıyorum cok güzel hastane çıkışları var uygun fiyatada yüzdeyüz pamuk fln yazıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?