ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

bende hiç evde durmak istemiyorum valla ruhum sıkılıyor bir daha gezemicem diye mi. artık bilmem
bir de deprem oluyor burda korkuyorum da biraz çıkıyorum hep gezmeye

Gunaydin cnm...nerdee yuruyusu zor yapiyorum..cok istedim spor veya plates yapmayi ama burda yokk maalesf

bahcelievlerde hamilelik okulu var canımmm :))bende gitmiyorum ama var biliyorum

slm kızlar
ya size bişey soracağım sabah kalktığımdan beri sağ kasığımda inanılmaz bir ağrı var geçmedi bir türlü neden olabilir ki bilgisi olan var mı

canım seninle aynı haftadayız benimde dün sabah uyandığımda sag kasık kısmıma şiddetli bir agrı girdi öyleki sag bacagımın üzerine basamadım sonra hemen doktora gittim ve şükür bişe çıkmadı bebegin kafası o tarafdaymış onun baskısı olabilir dedi doktor böbreğime fln bugün iyi ..kabızlık varsa da oluyormuş bide gaz sıkışması oldugunda bide bebek baskıı yapıncaa

doğum ve sonrası için kolaylık sağlıyor diyorlar sabah tv de de izledim ama burda da yok malesef bende çok istiyordum. evde yalnız yapmaya da güvenmiyorum
cd alıp evde yapanlar varmış

sakın yapma cnmmm güven olmaz

tşk ederim seninde güzelmiş kadınların vazgeçemeyeceği şeylerden biri güzellikk
Evet cnmmm aynen oylee :))))

slm kızlar kimse yok galiba
bende hiç evde durmak istemiyorum valla ruhum sıkılıyor bir daha gezemicem diye mi. artık bilmem
bir de deprem oluyor burda korkuyorum da biraz çıkıyorum hep gezmeye
geçmiş olsun cnm nerdesin ki
bende akşam üzeri rahatladım saol cnm

Son düzenleme:
slm kızlar kimse yok galiba

geçmiş olsun cnm nerdesin ki

bende akşam üzeri rahatladım saol cnm

tekirdağ canım çanakkale de oldu görmüşsünüzdür tv de burda da hissediliyor aynısı ve hala olmaya devam ediyor yüzlerce artci gözün hep avize de tık oldu valla :)

tekirdağ canım çanakkale de oldu görmüşsünüzdür tv de burda da hissediliyor aynısı ve hala olmaya devam ediyor yüzlerce artci gözün hep avize de tık oldu valla :)
haklısın cnm insan bir kez hissedince etkisinden kurtulamıyor
Allah yardımcınız olsun

günaydın cnm

ya kızlar çok afedersiniz ama bişey soracağım
sizde de çok fazla akıntı oluyor mu ya :44::44::44::44::44:

Cnm benim asiri olurdu ...bu 1 haftadadir biraz daha iyi ..zamanla azaliyor bence:44:

Gecmis olsun tatlimmm.bol bol dinlen daha agirlasmasin...

Inslah cnm ....alis veris yapmaya basladinmi

yıldız ya bende sana onu sorcaktım cnm alışveriş için önercegin bir yer varmı bu ay ufak tefek bişeler almaya başlicam inşş...ama nerden yapsak bilemiorum öyle bildiğimiz bir yerde yokk neler alsam o konudada emin değilim internetten bakıyorum cok güzel hastane çıkışları var uygun fiyatada yüzdeyüz pamuk fln yazıo

Cnm bahceli evlerde soobe var suanda indirim de % 50 ...istersen bak oraya..urunleride guze ben arada 6 yasindaki oglum icin giderim oraya..haa birde arkdsim dedi gulus bebe var oraninda urunleri guzelmis..ama sana tavsiye cok fazla alma bebisler cok cabuk buyuyorlar ilk aylarda :))))) bilmiyorum ama ben internetten almiyorum gelirse begenmessem diye..bende kendime pijama takimi aldim ama bilemedim sanki sevmedim rengi mavi

Ben 2 tane hastane cikisi alicam..ayri atletler tek pijama ve pijama takimi alicam badiler alicam 3 .4 aylik bebeler icin olandan :))) battanniye ve bazen battanye alicam...hediye yi de hesap et cnm onun icin daha cok 3 4 ayda giydiriicek seyler al ..bir de ben yelek yaptirdim aklinda bulunsun ...aklima geldikce yazarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…