ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

slm kızlar
ayy inş benimde azalır
bazen var ya kendimi özel günümde gibi hissediyorum

Ben ablama sordum artik sanki su gelmeyemi basladi anlamadim dedim ped yetistiremedim artik korkma bazi hamilelikte asiri olur dedi....inslh seninde azalir

inş cnm ya inşş
kızlar biz de dün anneannemize gittiik bize o kadar çok şey almış ki seve seve öldük akşam ya

slm kızlar

inş cnm ya inşş
kızlar biz de dün anneannemize gittiik bize o kadar çok şey almış ki seve seve öldük akşam ya

A s cnmmmmm ...o0o0o ne guzel saglikla giydir insallah ..anneanneler cok dusuncelilier valla ilk bebisdede cok jeycanlilar aldikca alirlar ama 2.cide fazla bekleme ona gore cok fazla olani 2.ciye sakla

A s cnmmmmm ...o0o0o ne guzel saglikla giydir insallah ..anneanneler cok dusuncelilier valla ilk bebisdede cok jeycanlilar aldikca alirlar ama 2.cide fazla bekleme ona gore cok fazla olani 2.ciye sakla

vallahi öyle anneannemiz saolsun
ayy önce birinciyi bi yapalım ikinciye daha çok var

tamam cnmm bende bir liste hazirlim diyorum ona göree yaparız artık alışverişimizi oğluşumunnnnnnnn

cnm çalışınca çok zor
çalışmayınca olmuyor
bakacak kimsemiz yokkk

canım bebiş doğdukdan sonra izne ayrılacakmısın ?bende bilemiyorum cok az 4 ay yaaa süt izni hakkıda cok azz

Kizlar hamile pantolonlari ne kadar pahaliyaaa yada burdami boyle bilmiyorumki off birtane kot hamile 65 tl dedi adam ....indirimliymis yuhh yani

bende burda lafa atlayım ben birşey almadım henüz anneannemiz saolsun herşeyini almış
ben odasıyla meşgulum anneannemiz bol bol tulum almış
bi de uzun kollu zıbın en çok ihtiyaç olacak şey zıbınmış cnm

özeldeyim cnm bana 3 ay verecekler
süt iznine gelince o kadar vaktim yok eve git gel yapacak yetişemem akşma çıkışta erken çıkarırlar mı onu da bilmiyorum henüz

günaydın cnm

Kizlar hamile pantolonlari ne kadar pahaliyaaa yada burdami boyle bilmiyorumki off birtane kot hamile 65 tl dedi adam ....indirimliymis yuhh yani

cnm ben bu hafta sonu aldım bi tane 120 tl
adama dedim ki ben mi yanlış görüyorum 120 mi yazıyor bana dedi ki 120 lira
yani bunları her zaman alan olmadığı için çok pahalı
ama bana bi yakınım lc de var demişti lc den de 35 liraya aldım aklında olsun

Son düzenleme:

kızlar ben henüz hamilelik kıyafetine geçmedimm:))eski pantolonlarım oluyorr

Saol cnm bide lc bakayim dogru orada daha uygun olur tisort almistim 16 tldi

ben zayıfım ama göbekli biriyim acaba benimde mi iç karnım genişş:)
sen ne yaptın cnm ayrıntılı ultrasyonu yaptırdın mı

Belkide ...yok cnm yaa hafta ici yaotirayim dedim arkds aradim tmm dedi sonra burda bir bayan ayrintiliya girmis ... sag bacagi ice donukmus bayanin moreli alt ust olmustu..diyer bayana kafasinda kist var demis bayanlar pisman olmuslardi oyizden girmedim bende....

ewett yaa insan çok endişeleniyorrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…