- Konu Sahibi SibelSerdar
-
Bende nasip olursa ekim annesi olacağım :) 8+4 haftalık hamileyim ve ilk hamileligim allah bütün anne adaylarına kolaylık versin
Gozun aydin canim ben de 10. Haftadayim
Teşekkürlersizede Hayirli olsun zor ama Guzel bi dönem ...
Benim şikayetlerimde bulantım var , 4 saatte bir yemek yemem gerek. Acikinca yine midem bulanıyor .. halsizlik ve sürekli uyuma isteğiBen de tesekkur ederim . Evet zor halsizlik bulanti ve devamli acikma problemim var insallah bu sıkıntılar biter de ben de hamileligimin tadini cikartirim senin sikayetlerin nedir ?
Arkdalarr 12 +4 gunluk hamileyimmm bende 2 ekim gibi dogumum:)))
Kacinci haftadasin canim sen ben 10. Haftadayim bulantim olmasa bile anlik ogurup cikartiyorumucuguna krem sürebilirsin ama yeme kremi :)
Benim şikayetlerimde bulantım var , 4 saatte bir yemek yemem gerek. Acikinca yine midem bulanıyor .. halsizlik ve sürekli uyuma isteğibirde aşırı akıntım var ...
selam
Allah izin verirse ekimde bende bebişimi kucağıma alacağım hepimiz sağlıkla alalım inş
Allahım olmayan herkese nasip etsin
Arkdalarr 12 +4 gunluk hamileyimmm bende 2 ekim gibi dogumum:)))
sata göre 9 haftalık gelişimi 10 haftalıkmış ücüncü aydan sonra gecer diyo çoğu kişi insallahda öyle olur
bende ekim annesi olucam insallah 10. haftadayim dogum gunumde kucagimda olacak bebegim hediyelerin en guzeli olarak
Merhaba cnm
Ikili testi yaptirdinmi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadslar epidural dogumu yaptiran yakinlariniz varmi ? Nasil oluyorki
Var canim bir problem yasamamislar ben de epidural istiyorum ama kalici bas agrisi bel agrisi oluyor diyorlar bilmiyorum ne yapacagim epiduralde belden igne ile bel asagisi uyusturuluyor ve normal dogum yapılıyor
Bilmiyorum ama cnm ins epiduralada gerek kalmadan cok kolay dogum yaparizz hepimiz
Hayirlisi olsun bakalim ben doktorumla konusacagim tavsiye edip etmedigini soracagim
Bende dr degisicem benimle ilgilenmedigini hissediyorum randuvu almamaragmen gidip1 saatten fazla bekliyorum ve beni iceriye alip 5 dk muayene edip birakiyor( senin nasil doktorun
Benim doktorum cok iyi ilgiside iyi hakkinda duyduklarimda iyi guzel ilgileniyor doktor cok onemli randevunu doktorun hastasinin azaldigi saate alirsan daha cok ilgilenir ben oyle yapiyorum hastasi olmayinca uzun sure sohbet firsatim da oluyor sormak istedigim herseyi sorabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?