ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

Ben de tesekkur ederim . Evet zor halsizlik bulanti ve devamli acikma problemim var insallah bu sıkıntılar biter de ben de hamileligimin tadini cikartirim senin sikayetlerin nedir ?
Benim şikayetlerimde bulantım var , 4 saatte bir yemek yemem gerek. Acikinca yine midem bulanıyor .. halsizlik ve sürekli uyuma isteği birde aşırı akıntım var ...

selam
Allah izin verirse ekimde bende bebişimi kucağıma alacağım hepimiz sağlıkla alalım inş
Allahım olmayan herkese nasip etsin

Benim şikayetlerimde bulantım var , 4 saatte bir yemek yemem gerek. Acikinca yine midem bulanıyor .. halsizlik ve sürekli uyuma isteği birde aşırı akıntım var ...

Insallah en kisa zamanda gecer :)

selam
Allah izin verirse ekimde bende bebişimi kucağıma alacağım hepimiz sağlıkla alalım inş
Allahım olmayan herkese nasip etsin

hosgeldin :))))))))

Arkdalarr 12 +4 gunluk hamileyimmm bende 2 ekim gibi dogumum:)))

Sikayetlerin devam ediyor mu ? Gecti mi ?

sata göre 9 haftalık gelişimi 10 haftalıkmış ücüncü aydan sonra gecer diyo çoğu kişi insallahda öyle olur

Insallah ben de 4 gozle 3. Ayi bekliyorum

bende ekim annesi olucam insallah 10. haftadayim dogum gunumde kucagimda olacak bebegim hediyelerin en guzeli olarak

Sikayetlerin devam ediyor mu ? Gecti mi ?

Insallah ben de 4 gozle 3. Ayi bekliyorum[/QUOTE]

Sikayetlerimin % 85 gecti ozellikle mide bulantisi halsizlik vee kokuya hassasiyet :)) darisi basiniza

Var canim bir problem yasamamislar ben de epidural istiyorum ama kalici bas agrisi bel agrisi oluyor diyorlar bilmiyorum ne yapacagim epiduralde belden igne ile bel asagisi uyusturuluyor ve normal dogum yapılıyor

Bilmiyorum ama cnm ins epiduralada gerek kalmadan cok kolay dogum yaparizz hepimiz

Hayirlisi olsun bakalim ben doktorumla konusacagim tavsiye edip etmedigini soracagim

Bende dr degisicem benimle ilgilenmedigini hissediyorum randuvu almamaragmen gidip1 saatten fazla bekliyorum ve beni iceriye alip 5 dk muayene edip birakiyor ( senin nasil doktorun

Bende dr degisicem benimle ilgilenmedigini hissediyorum randuvu almamaragmen gidip1 saatten fazla bekliyorum ve beni iceriye alip 5 dk muayene edip birakiyor ( senin nasil doktorun

Benim doktorum cok iyi ilgiside iyi hakkinda duyduklarimda iyi guzel ilgileniyor doktor cok onemli randevunu doktorun hastasinin azaldigi saate alirsan daha cok ilgilenir ben oyle yapiyorum hastasi olmayinca uzun sure sohbet firsatim da oluyor sormak istedigim herseyi sorabiliyorum

Cnm benimde dr cok iyimiss bana tavsiye ettiker ebe arkskar ama cok yogun diyemi bilmiyorumki (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…