- 15 Ocak 2014
- 568
- 25
- 318
- 35
- Konu Sahibi SibelSerdar
-
- #1.001
bizde hep kiz dusunmustuk ismide oyle Allah gonlumuze gore werdi
insallah seninde gonlune gore olur :)
Hadi bakalim ...simdiden heycanlisin inslah ogrenirsinn..ya acaba ben nezaman gitsemki doktr :44: 3 haftayi bitiricem..
tşk ederim kızlar güzel dilekleriniz için
cnm ne için 3 haftayı bitiriyorsun :44::44:
Cnm sormaa tam zmninda sigortam bitti(( tekrar ugrasiyorum baslamasi icin ..inslh tez zmnda baslar..budefa yine ozel den gitcen her muayene 60 tl civari
anladı cnm zaten böyle şeyler aksilikleri sever derler ya doğru
neyse kısa zamanda başlar inş tkrar
Resim yuklicektim olmadiya
Evet almayi istiyorum ama kararsizim gorup almak daha mntikli sanki:44:
slm kızlar biz geldik ama nasıl geldik bilmiyorum
cinsiyetimizi öğrendik değişiklik olmazsa erkek
down sendrom riskimizde var anladığım kadarıyla ense kalınlığı bayağı yüksek çıktı
acaba büyüdüğü için mi gerçekten var mı anlayamadım
dr stres yapıyorum diye bana hiçbir şeyi net söylemedi yaa
Cnm sonuclar ciktimi ? 1 dr ustune durma bak dier topikte bir akds da bunun gibi biseyler demisler kan uyusmazligi felan sonra baska dr gitmis yanlis olcum demislerr......bu arada icine dogan olmus insalh hersey yolunda olur uzulme
cnm sonuçlar çıkmadı sadece bugün detaylı ultrason vardı işte ona gittik
dr söylemiyor bana dedi ki bak sen herşeyi stres yapıyorsun sana bundan sonra kesin olmadan birşey söylemeyeceğim dedi
Himmm ne desemki seni rahatlamk icin inan bana dusunuyorum ama bulamiyorum stres yapma desem uzulme desem boss stres yapmamak elde degil ..uzulmemek dua dan baska care yokki
olsun cm tşk ederim sen niye kasıyorsun kendini
Rica edm cnm insanin elinde degil ki kasmamak ...inslah bu konusmalar gecmiste kalacak ..ben inaaniyorm hersey coook guzel olcak ..
inş cnm ya
bir de bugün hastanede çok üzüldüm ya
benden önce muayene olan kadın dr dedi ki dünden beri hareketlerini hissetmiyorum.dr da yat kontrol edelim dedi.baktı baktı yok kaldırdı geri yatırdı yok.en sonunda dedi siz şöyle bir oturun ve beni sakin dinleyin.maalesef bebeğinizin kalp atışları yok.bebeğinizi kaybetmişsiniz.
kadın ve ben çok kötü oldum ya.38 haftalık hamileymiş bi de
kadın çıkınca dr dedi ben ona birşey söylemedim ama her seferinde söylüyorum bırakın hareketlerini hissetmemeyi az hissedince bile geleceksiniz dedi.dünden beri beklemiş hareket etmediğini bildiği halde dedi
çok üzüldüm yaa 38 hafta ne demek.doğumu gelmiş artıkk
cooook coook uzuldum yaaa yazik gunah Rabbim yardimcisi olsun Rabbim bize ve dier arkdslara yasatmasin bunu hic kimse inslah yasamaz cok uzucu yikici bisey
amin inş çok zordu ya
bir de dr bana söylemeyeceğim sana panik yapıyorsun deyince
hemşire dedi ki dr hanım siz az önceki bayanı kaldırırken bu burda ağlamaya başladı
birazda ondan panik yapıyor dedi ama
dr diyor ki yok ben amniyosentez istediğimde de hatırlıyorum onu dedi
panik yapıyor durduk yere bebeği huzursuz ediyor dedi
Bak aacikca sana sunu soylicem eger gercekten bisey ilsaydi dokrr sana bunlari anlatmak zorundaydi sen uzul veya uzulne dokte bunu soylemek zorunda cunku mesuliyet almis oluyor..anlata bildimmi oyuzden kendinide bebisinide uzme ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?