- 2 Haziran 2014
- 135
- 111
- 53
- Konu Sahibi SibelSerdar
-
Burdayiz canim sen nerdesin
Bendee burdayimmmm... neler yapiyorsun
Ben de geldim:)
Bu sene oğlan cok sanki dimi:))
Ne yapalim canim kontrolumuz vardi dun hala etkisinden cikamadim pamugumun resimlerine bakip videolarini izleyip kendimi avutuyorum siz neler yapiyosunuz nasil gidiyo hamilelelik
Herkese merhabalar, forumda yeniyim ama bayadir takip ediyorum:) ben de ekim annelerinden olacagim isallah:)) yarin detaylı ultrasona girecegiz cok heyecanliyim o yuzden:)
Suana kadar yaptiranlarin nasil gecti? Uzun mu suruyor? Uzu uzun izleyebilir miyim oglu muuu acabaa???
isimler belli mi hanımlar ? bende bakıyorum karar verdim ama bilemiyorum ışte :)
seninde mi oğluşşş oluyorrrr:)bu sene her eve bir paşa geliyorr:))ben girmedim canım 10 gün sonra gidecem doktora bakalım ne dicek gir derse yaptırırım yoksa kalsın zaten ben taramalarıda hiç yaptırmadım
slm kızlar
buyur güzel hamişşş
Sirin hamissss ...bebisine biseyler aldinmi :))) e-beybi de park yataklar indirime girmis
cnm ben daha hiçbişey almadım gerçekten sadece odasının perdelerini yaptırdım
nevresim takımını bekliyorum sonrada halısını alacağım
söylemiştim ya anneannemiz saolsun alıyor herşeyini park yatağını da alacakmış biz ne zaman istersek
annem evde giyecek tarzda şeyler almış hep bende biraz geçsin minik minik takımlar alacağım
bir de cinsiyet sorunumuz var tabi daha öğrenemedik biz
odasını da unisex şeklinde yapıyorum yapacak bişey yok
Guzelll dogru yaaa anneanne aliyorduuu :))))) sen nezaman gidiyon doktra ogren artik kiz cinsiyetini merak ediyorum
yarın gideceğim inş bi aksilik çıkmazsa öğreneceğim artık
bende çok merak ediyorumm
dün de bir komşum bana saklıyorsa erkek derler dedi
bakalım ya hayırlısı kız olursa çok şaşıracağım ama
yarın sabah gideceğim çıkar çıkmazda yazarım zatenInslahhh cnm ...ogren veee hemen paylas bizimlee .. insalh gonlunden gecen olur ...bana erkek demisti daha sonra gittigimde oglum tamamn sirtini donmustu
yarın sabah gideceğim çıkar çıkmazda yazarım zaten
biz tamamen erkek düşündüğümüz için ismini bile hazırladık
kız olursa isim bile düşünmedik
yavrum benim yaaa
yarın sabah gideceğim çıkar çıkmazda yazarım zaten
biz tamamen erkek düşündüğümüz için ismini bile hazırladık
kız olursa isim bile düşünmedik
yavrum benim yaaa
Reget sen neyapan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?