ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

Ne yapalim canim kontrolumuz vardi dun hala etkisinden cikamadim pamugumun resimlerine bakip videolarini izleyip kendimi avutuyorum siz neler yapiyosunuz nasil gidiyo hamilelelik

Iyi yapiyorsun cnm..iyi simdilik sadece asiri halsizlik oluyor sicaktan mi anlamadim yorgun halsizimm

seninde mi oğluşşş oluyorrrr:)bu sene her eve bir paşa geliyorr:))ben girmedim canım 10 gün sonra gidecem doktora bakalım ne dicek gir derse yaptırırım yoksa kalsın zaten ben taramalarıda hiç yaptırmadım

Slm cnm bende bir ekim annesi olacagim ins hafta olrak sizden ondeyim sanirim ben ayrintiliultrsonu yaptirdim cok guzel uzunda suruyo doyasiya izliyorsun bbebegini bence yaptir tarama testleri neysede ama ayrintili ultrason gercekten onemli

Sirin hamissss ...bebisine biseyler aldinmi :))) e-beybi de park yataklar indirime girmis

cnm ben daha hiçbişey almadım gerçekten sadece odasının perdelerini yaptırdım
nevresim takımını bekliyorum sonrada halısını alacağım
söylemiştim ya anneannemiz saolsun alıyor herşeyini park yatağını da alacakmış biz ne zaman istersek
annem evde giyecek tarzda şeyler almış hep bende biraz geçsin minik minik takımlar alacağım
bir de cinsiyet sorunumuz var tabi daha öğrenemedik biz
odasını da unisex şeklinde yapıyorum yapacak bişey yok

Guzelll dogru yaaa anneanne aliyorduuu :))))) sen nezaman gidiyon doktra ogren artik kiz cinsiyetini merak ediyorum

Guzelll dogru yaaa anneanne aliyorduuu :))))) sen nezaman gidiyon doktra ogren artik kiz cinsiyetini merak ediyorum

yarın gideceğim inş bi aksilik çıkmazsa öğreneceğim artık
bende çok merak ediyorumm
dün de bir komşum bana saklıyorsa erkek derler dedi
bakalım ya hayırlısı kız olursa çok şaşıracağım ama

Inslahhh cnm ...ogren veee hemen paylas bizimlee .. insalh gonlunden gecen olur ...bana erkek demisti daha sonra gittigimde oglum tamamn sirtini donmustu

Inslahhh cnm ...ogren veee hemen paylas bizimlee .. insalh gonlunden gecen olur ...bana erkek demisti daha sonra gittigimde oglum tamamn sirtini donmustu
yarın sabah gideceğim çıkar çıkmazda yazarım zaten
biz tamamen erkek düşündüğümüz için ismini bile hazırladık
kız olursa isim bile düşünmedik
yavrum benim yaaa

yavrum benim yaaa

bizde hep kiz dusunmustuk ismide oyle Allah gonlumuze gore werdi
insallah seninde gonlune gore olur :)

yavrum benim yaaa

Hadi bakalim ...simdiden heycanlisin inslah ogrenirsinn.. ya acaba ben nezaman gitsemki doktr :44: 3 haftayi bitiricem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…