- 22 Mart 2014
- 3.084
- 4.071
- 248
- Konu Sahibi SibelSerdar
-
- #1.021
hayırlısı cnm ya
öyle yada böyle bir 10 gün daha bekleyeceğim
ötesi Rabbime kalmış
slm kızlar biz geldik ama nasıl geldik bilmiyorum
cinsiyetimizi öğrendik değişiklik olmazsa erkek
down sendrom riskimizde var anladığım kadarıyla ense kalınlığı bayağı yüksek çıktı
acaba büyüdüğü için mi gerçekten var mı anlayamadım
dr stres yapıyorum diye bana hiçbir şeyi net söylemedi yaa
Yildiza katiliyorum hakkican.. cok buyuk bi sorumluluk... Bi sorun olsaydi soylemek zorunda.. dr akraban olsa Tmm sana soylemez baśka bi yakinina soyler senin sorun yapmadan gebeligini surdurmeni saglar... Bu benim gorusum..
Bizde uclu testi yaptirdik sorun yok hersey normal dedi.. ama hicbiseyin garantisi yok...
Dunde asimizi olduk asi yeri setlesmeye Ve agrimaya basladi..
Cnm ben de asi olmustum ama bende sertlesme olmadi..Yildiza katiliyorum hakkican.. cok buyuk bi sorumluluk... Bi sorun olsaydi soylemek zorunda.. dr akraban olsa Tmm sana soylemez baśka bi yakinina soyler senin sorun yapmadan gebeligini surdurmeni saglar... Bu benim gorusum..
Bizde uclu testi yaptirdik sorun yok hersey normal dedi.. ama hicbiseyin garantisi yok...
Dikkat et dis dis eti rahatsizliklari hamilelikte coook zir oluyor ...kızlar diş etlerim kabarmış hep ya
Yok karar veremedimyıldız doktoruna karar verebildin mi canımm ...kız ben karaköprüdeyim ya burda metropol tıp var evime cok yakın orayada gidiyorum ben aynı zamanda doktor çok iyi antepden gelmiş cidden cok ilgili sakinn uzun uzun ilgileniyorrr gercekden urfada bu ilgiii:))))tavsiye ederim yani doğumuda akademide yaptırıyormuş..
21.haftadayiz.. bizimde prensesimiz olcak.. Hayirlisiyla ins. Allah Izin verirse
inş cnm ya ayrıca ne aşısı kızlar yaYildiza katiliyorum hakkican.. cok buyuk bi sorumluluk... Bi sorun olsaydi soylemek zorunda.. dr akraban olsa Tmm sana soylemez baśka bi yakinina soyler senin sorun yapmadan gebeligini surdurmeni saglar... Bu benim gorusum..
detaylıydı ya cnm ondan mı baktılar anlamadım zaten dr hemşireye söylerken duydumamann boşver kız inanma o testlere bu haftada ense ölçümü mü yapılırmış bunuda yeni duydumm normalde 12 de bakılmıyor mu..boşver hiç takma bile hem kesinliki olsaydı doktor kesinlikle söylerdi inan ki öyle hasta üzülecek felan düşünmezler
bu arada cinsiyetiniz belli olmuş bir prens daha geliyor dünyaya:)
kaçıncı haftadasın cnm
21.haftadayiz.. bizimde prensesimiz olcak.. Hayirlisiyla ins. Allah Izin verirse
Benide aramadilar dr ma soyledi Gittim... Asi karti verdiler.. temmuz 8 de tekrar cagirdi..
Arkdsm hep ararlrmis kontrol altinaymis ama benimki de saolsunlar ben kendim gidoum aramadikar doktr demedi bana :)
benimde haberim yok bundan tetenoz ha açıkçası hiçte işime gelmedi
çok ağır bir iğne oo
her ay kontrole gidiyorum geçen ay. ebe dedi ayın 16 sında gel asi var diye aramadılar yani beni de
Bana dua et ya bende inslh p.tesi gitcem bakalim hangi dr gitcem :)))
inşallah bu doktor dan çok memnun kalirsin canım. karar ver artık yolu yarıladik ne kaldı geriye :)
Kiz benim cnm hic acimadi nedenki :)))
slm kızlar
kız boşver acımadıysa daha ne istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?