ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

amann boşver kız inanma o testlere bu haftada ense ölçümü mü yapılırmış bunuda yeni duydumm normalde 12 de bakılmıyor mu..boşver hiç takma bile hem kesinliki olsaydı doktor kesinlikle söylerdi inan ki öyle hasta üzülecek felan düşünmezler

bu arada cinsiyetiniz belli olmuş bir prens daha geliyor dünyaya:)

kaçıncı haftadasın cnm

yıldız doktoruna karar verebildin mi canımm ...kız ben karaköprüdeyim ya burda metropol tıp var evime cok yakın orayada gidiyorum ben aynı zamanda doktor çok iyi antepden gelmiş cidden cok ilgili sakinn uzun uzun ilgileniyorrr gercekden urfada bu ilgiii:))))tavsiye ederim yani doğumuda akademide yaptırıyormuş..

Cnm ben de asi olmustum ama bende sertlesme olmadi..
kızlar diş etlerim kabarmış hep ya
Dikkat et dis dis eti rahatsizliklari hamilelikte coook zir oluyor ...
Yok karar veremedim (( benim evin yanindada sanmed hastanesi aciliyor guya ankaradan doktr gelecekmiss offf keske metropole gelebilsem orsssids bana cok uzak ya (((( bende hic sans yokki p.tesi doktr gitcem ama kime belli deil....
21.haftadayiz.. bizimde prensesimiz olcak.. Hayirlisiyla ins. Allah Izin verirse

Cnm cok sevindim Rabbim kucagina almayi nasip etsin :)))

inş cnm ya ayrıca ne aşısı kızlar ya
bir de aşı mı var :18::18::18:

detaylıydı ya cnm ondan mı baktılar anlamadım zaten dr hemşireye söylerken duydum
nt 3. kaç dedi nt ense kalınlığı değil mi dedim dr sakin olun biraz dedi
evet ya hep erkek hissettim zaten yanıltmadı
girerkende hep konuştum bak lütfen dedim anneye göster ne olduğunu dedim
çok merak ediyoruz dedim gösterdi bu kezde yüzünü göstermedi kuzum

21.haftadayiz.. bizimde prensesimiz olcak.. Hayirlisiyla ins. Allah Izin verirse

hayırlı olsun cnm

Cnm hamileligin 19 ve 23 haftaliginda tetenoz asi si vuruluyor ben ilk dozu vurdum 2.ci dozu haziran 20 sinde gel dedi .
Saglik ocaginda yapiliyor cnm n9rmalde aramalari lazim ama beni aramadilar kendim gittmistim

Tetenoz asisi.. Tskler Kizlar... Ins hepimiz saglicakla aliriz kucagimiza bebislerimizi... Yaa sorma yildiz sabah hafiften kizarmisti bile.. Anneme gosterdimde bisi olmaz tutmustur dedi..

her ay kontrole gidiyorum geçen ay. ebe dedi ayın 16 sında gel asi var diye aramadılar yani beni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…