- 6 Kasım 2012
- 1.068
- 714
- 158
- Konu Sahibi SibelSerdar
-
Gecmis olsun cnm inslh birdaha boyle bisey yasamassin ..gercekten doktr coook onmli ama ben istedigim gibi bulamadim ilgili sevecan yok..yada bana denk gelmedi
Yok cnm ben sadrce kan ilaci bide decavit aliyom
Himmmm inslah bende hatirlarsam sorarim cnm saolll tsk e insalh :)))ben tv de doktoru dinlemiştim balık hap i çocuklara çok iyi daha hamilelikte başlayın diye zaten hamilelikte hiç yediğim yok canım istemiyo zamanı da değil. doktora sordum oda verdi ama ben hatırlattım faydası olur inşallah.
sende en yakın zamanda bulursun umarım istediğin gibi bir doktor mesleğinde iyi olsun seni güzel bibilgilendirsinde gerisine katlanır insan benimde ikinci doktorun
İyi aksmlar kizlar napiyosunuz
isimler belli mi hanımlar ? bende bakıyorum karar verdim ama bilemiyorum ışte :)
Herkese tekrar Merhaba, simdi hastaneden ciktik. Cok şükür ki oglumuz sapasağlam:) butin ic organlarin gelişimi duzgun ilerliyor. Tam 375 gr.lik neşe balonum oldu bugun. Fark etmeden cok sikmisim kendimi heralde, ciktigimizda resmen yorulmustum:))
Yarim saati biraz geçti, uzun uzun izledik gorduk. Çok kipir kipirdi ama net bor fotograf alamadik malesef:) ama olsun benim bocugum saglikli olsun da fotograf vermesin hic onemli degil:))
Umarim bu hafta taramalari olan herkes benim gibi rahat rahat çıksın iyi haberler alsinlar:)
Herkese tekrar Merhaba, simdi hastaneden ciktik. Cok şükür ki oglumuz sapasağlam:) butin ic organlarin gelişimi duzgun ilerliyor. Tam 375 gr.lik neşe balonum oldu bugun. Fark etmeden cok sikmisim kendimi heralde, ciktigimizda resmen yorulmustum:))
Yarim saati biraz geçti, uzun uzun izledik gorduk. Çok kipir kipirdi ama net bor fotograf alamadik malesef:) ama olsun benim bocugum saglikli olsun da fotograf vermesin hic onemli degil:))
Umarim bu hafta taramalari olan herkes benim gibi rahat rahat çıksın iyi haberler alsinlar:)
Canim kendi doktorum bakmadi. Ben Kozyatağı acibadem de bir doktora gidiyorum. O beni bu görüntüleme icin Ataşehir Acıbadem deki prof. Dr. Murat YAYLA ya yonlendirdi. O bakiyor boyle detayli incelemelere sanirim Acibadem bunyesinde. Cunku Kozyatağı Acıbadem de bu 3D görüntüleme teknolojisi yok sanirim. Ya da bu doktor Prof oldugu icin mi bu detayli goruntulemeyi ona yonlendirdiler tam bilemiyorum. Fiyatını bilemiyorum cunku eşimin acibadem sigortadan sinirsiz hamilelik poliçesi var; hamileligin başından beri tek kuruş vermedik :) hatta ikili bile yaptirmadik onun yerine nifty yaptirdik sırf bu yüzden. Ama mutlaka söylemem lazım doktora bayildim:) cok tatli bir bey:) icimden boyle bir acaba kendisine mi kaysam demed8m degil:) istanbul da olup da doktordan memnun olmayanlara duyrulur:)gözün aydın canım. kendi doktorun mu bakıyor yoksa belli hastaneler mi ? bir de ücreti ne kadar bende çok merak ediyorum inşallah gircem ama doktorla konuşmadık daha ne der bakalım.bir de cd verdiler mi ?
hiç canınıızı sıkmanıza gerek yok benim ikili testimde temizdi ama üçlüyü de yaptı dörtlüyüde yaptı sadece önlem amaçlı yaptı hatta isterseniz yapmayabilirsiniz ama yaparsanız iyi olur dedi doktorum çünkü ikili tarama çok detaylı bilgi vermiyormuş üçlü ve dörtlü daha iyiymişbak bir kez daha pişman oldum
şimdi okudum bir topicte orda da yazmışlar ikili temizse üçlüye gerek yok diye
benim ikili temizdi dr niye üçlüyü istedi offffff
Canim kendi doktorum bakmadi. Ben Kozyatağı acibadem de bir doktora gidiyorum. O beni bu görüntüleme icin Ataşehir Acıbadem deki prof. Dr. Murat YAYLA ya yonlendirdi. O bakiyor boyle detayli incelemelere sanirim Acibadem bunyesinde. Cunku Kozyatağı Acıbadem de bu 3D görüntüleme teknolojisi yok sanirim. Ya da bu doktor Prof oldugu icin mi bu detayli goruntulemeyi ona yonlendirdiler tam bilemiyorum. Fiyatını bilemiyorum cunku eşimin acibadem sigortadan sinirsiz hamilelik poliçesi var; hamileligin başından beri tek kuruş vermedik :) hatta ikili bile yaptirmadik onun yerine nifty yaptirdik sırf bu yüzden. Ama mutlaka söylemem lazım doktora bayildim:) cok tatli bir bey:) icimden boyle bir acaba kendisine mi kaysam demed8m degil:) istanbul da olup da doktordan memnun olmayanlara duyrulur:)
Bir de cd vermediler canim. Zaten net bi görüntü yoktu oyle bakip da sonrasinda mutlu olcak:) cok hareketlendi:)
benim doktorum 3 boyutlu bakabiliyor. kaydedip cd veriyor ama bizim kız hep ters ve biçimsiz yattığı için net olmuyor ama yakaladığı zaman çok güzel evde acip acip izliyorum :) inşallah bizim burda ki hastaneler de vardır çok heveslendim bende
cnm 250/1 olursa risk sınırıymışBence bunu doktora sor. Cunku eger 2li temizse 3luyu yapmiyorlar. Belki size tam soylemedi belki de gereksiz test yaptirdi. En azından kafani kurcalamaz. Ben cok merakliyim sikintiliyim da ogrenmeden duramam:)
ben içmiyorum hamilelere iyi mi geliyormuş??bir de şey sorucktim arkadaşlar balık hap i içiyo musunuz ?
cnm gözn aydın çok sevindimHerkese tekrar Merhaba, simdi hastaneden ciktik. Cok şükür ki oglumuz sapasağlam:) butin ic organlarin gelişimi duzgun ilerliyor. Tam 375 gr.lik neşe balonum oldu bugun. Fark etmeden cok sikmisim kendimi heralde, ciktigimizda resmen yorulmustum:))
biz ilhan diye düşündük kız olursa hiç düşünmedimisimler belli mi hanımlar ? bende bakıyorum karar verdim ama bilemiyorum ışte :)
hiç canınıızı sıkmanıza gerek yok benim ikili testimde temizdi ama üçlüyü de yaptı dörtlüyüde yaptı sadece önlem amaçlı yaptı hatta isterseniz yapmayabilirsiniz ama yaparsanız iyi olur dedi doktorum çünkü ikili tarama çok detaylı bilgi vermiyormuş üçlü ve dörtlü daha iyiymiş
isimler belli mi hanımlar ? bende bakıyorum karar verdim ama bilemiyorum ışte :)
Kizlarr nerdesiniz hu huuuu
Burdayiz canim sen nerdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?