- 15 Ocak 2014
- 568
- 25
- 318
- 35
- Konu Sahibi SibelSerdar
-
- #1.061
Gören tutmusturda ondan diyo.. acaba oylemi? Öyleyse seninki tutmamismi oluyo.. yada bu bi celiskimi :))
Gören tutmusturda ondan diyo.. acaba oylemi? Öyleyse seninki tutmamismi oluyo.. yada bu bi celiskimi :))
Hakkicannnn yakaladim seni
Kizlarr nerdesiniz ben doktr geldim sukurler olsun hersey yolundaymisbebisimle bu defa cok iyi ilgilendi doktr
evet
maşallah cnm
hep böyle devam eder inş gördün mü bebişi de
Kizlarr nerdesiniz ben doktr geldim sukurler olsun hersey yolundaymisbebisimle bu defa cok iyi ilgilendi doktr
Darisi sana olur insalllhhhhhsende guzel haberlerle gelirsin inslahhhhh
Yok goremedim cunku renkliyi acmadi ama guzelce taradi ilk defa boyle ilgilendi ..
Oyuzden cok mutlu oldumm..tsk edrm amin inslah.
Iyidir sen nasiksin nerelerdesin :)))Nasilsiniz kizlar :)
23 haft 5 gunluktu cnm 600 gr 28 cm ...cnm budefa renkli deildi ama iyi ilgilendi bak bu sag bacagi bu sol bacagi sag kol sol kol dedi temiz dedi ve herseyi not aldi :))gozun aydin canim nedir simdi son durum
hafta
boy
kilo
bilgilendir bizi renkli nasil ?
Tsk ederim cnmEwtt hakkican tetenoz aşısı... Yıldız sonunda buldun kafana göre bi dr.. gozun aydın cnm
amin cnm inşş
bu kez dr da maşallah diyelim
Burdayim canim nasil gidiyor neler yaptiniz ben yokkenIyidir sen nasiksin nerelerdesin :)))
23 haft 5 gunluktu cnm 600 gr 28 cm ...cnm budefa renkli deildi ama iyi ilgilendi bak bu sag bacagi bu sol bacagi sag kol sol kol dedi temiz dedi ve herseyi not aldi :))
Tsk ederim cnm
Masallahhh
Burdayim canim nasil gidiyor neler yaptiniz ben yokkenneler aldiniz
Sen biseyler aldinmi :)
kızlar 1 saat önce sonuçlar çıktı mı diye aradım
yok hala çıkmamış
Ne sonucu bu canim
amniyosentez yaptırdım cnm onun sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?