ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

Beraat kandili ALLAH'ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu gecedir. Edilen dualar, tövbeler bu gece kabul olunur. Yürekler binbir nurla doludur. Kandiliniz kutlu olsun..

kızlar meraba topiğinizi karıştırırken buldum bende ekim sonu gibi olcak... benim kusmalarım hala devam ediyo mahfoldum ya 2 gün önce bir günde tam 8 defa kustum doktora gittik tsh tiroid hormonum düşük çıktı. karaciğer enzimlerim yüksek çıktı.benim gibi olan var mı

Insallah hayirli guzel sonuclar alirsin canim
amin cnm inş
Beraat kandili ALLAH'ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu gecedir. Edilen dualar, tövbeler bu gece kabul olunur. Yürekler binbir nurla doludur. Kandiliniz kutlu olsun..
saol cnm seninde mübarek olsun

çok şükür kusmam yoktu ama bulantım vardı onu da atlattım ben darısı başına inşş
herhangi bişey çıkmadı bende

Merhaba 21.haftadayim ve konuya yeni denk geldim. Allah kismet ederse Ekim'de dunyaya gelecek benim bebegim de.. Dun ayrintili ultrasona girdim. 25inde de dr kontrolum var.

canım bende cok cektim bulantılardan hiç birşey yiyemiyordumm ama şimdi çok şükür gecti sayılır belli başlı şeyleeree karşı kaldı..doktorun ne dio bu duruma cok fazla 8 defa yaa serum fln takviye vermedilermi bana günde neredeyse 2000 lik serumlardan takılıyordu..

Kizlar 20.hafta bebeklerinz kac gramdi
Hatirlamiyorum iyi ama 350 gr di bence :) seninki kac suan cnm.
Merhaba 21.haftadayim ve konuya yeni denk geldim. Allah kismet ederse Ekim'de dunyaya gelecek benim bebegim de.. Dun ayrintili ultrasona girdim. 25inde de dr kontrolum var.
Hayirli olsun cnm saglikla kucsgina al insallhb
Benim 16 haftamda bitti sukur oksun ve darisi sana olsun cnm
yeni gördüm tatlım sevindim gönlüne göre bir doktor bulmana yaa nihayet:)

hangi hastaneye gittin ve doktor kim?

Evettt cok sukur academide kadir yaman a gittik esimle neden bayadir gelmiyorsun dedi ..sonra siz cok karabaliksiniz dedik baska dr gittim dedim ..sonra bir ilgilendi cok mutlu oldum ama ...:))) insalh boyle gider hep telf nosunu verdi en ufak birseyde ara dedi :) boyle iste. Sen neyaptin nerelerdesin

Daha 2gün önce 2litre serum yedm dün bugün kusmadm ama hep midm bulaniyo buda beni cok etkiliyo

Ins.canim cok etkiliyor beni

hayırlı kandiller arkadaşlar.
yeni katılanlar hoşgeldiniz aramıza
bende haftaya gidicem canım 20 haftalık ne kadar o zaman öğrenicem seninki ne kadar olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…