- 22 Mart 2014
- 3.084
- 4.071
- 248
- Konu Sahibi SibelSerdar
-
- #1.081
amin cnm inşInsallah hayirli guzel sonuclar alirsin canim
saol cnm seninde mübarek olsunBeraat kandili ALLAH'ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu gecedir. Edilen dualar, tövbeler bu gece kabul olunur. Yürekler binbir nurla doludur. Kandiliniz kutlu olsun..
kızlar meraba topiğinizi karıştırırken buldum bende ekim sonu gibi olcak... benim kusmalarım hala devam ediyo mahfoldum ya 2 gün önce bir günde tam 8 defa kustum doktora gittik tsh tiroid hormonum düşük çıktı. karaciğer enzimlerim yüksek çıktı.benim gibi olan var mı
Beraat kandili ALLAH'ın rahmet ve bağışlamasının bol olduğu gecedir. Edilen dualar, tövbeler bu gece kabul olunur. Yürekler binbir nurla doludur. Kandiliniz kutlu olsun..
Merhaba 21.haftadayim ve konuya yeni denk geldim. Allah kismet ederse Ekim'de dunyaya gelecek benim bebegim de.. Dun ayrintili ultrasona girdim. 25inde de dr kontrolum var.
Kizlarr nerdesiniz ben doktr geldim sukurler olsun hersey yolundaymisbebisimle bu defa cok iyi ilgilendi doktr
kızlar meraba topiğinizi karıştırırken buldum bende ekim sonu gibi olcak... benim kusmalarım hala devam ediyo mahfoldum ya 2 gün önce bir günde tam 8 defa kustum doktora gittik tsh tiroid hormonum düşük çıktı. karaciğer enzimlerim yüksek çıktı.benim gibi olan var mı
Hatirlamiyorum iyi ama 350 gr di bence :) seninki kac suan cnm.Kizlar 20.hafta bebeklerinz kac gramdi
Hayirli olsun cnm saglikla kucsgina al insallhbMerhaba 21.haftadayim ve konuya yeni denk geldim. Allah kismet ederse Ekim'de dunyaya gelecek benim bebegim de.. Dun ayrintili ultrasona girdim. 25inde de dr kontrolum var.
Benim 16 haftamda bitti sukur oksun ve darisi sana olsun cnmkızlar meraba topiğinizi karıştırırken buldum bende ekim sonu gibi olcak... benim kusmalarım hala devam ediyo mahfoldum ya 2 gün önce bir günde tam 8 defa kustum doktora gittik tsh tiroid hormonum düşük çıktı. karaciğer enzimlerim yüksek çıktı.benim gibi olan var mı
yeni gördüm tatlım sevindim gönlüne göre bir doktor bulmana yaa nihayet:)
hangi hastaneye gittin ve doktor kim?
canım bende cok cektim bulantılardan hiç birşey yiyemiyordumm ama şimdi çok şükür gecti sayılır belli başlı şeyleeree karşı kaldı..doktorun ne dio bu duruma cok fazla 8 defa yaa serum fln takviye vermedilermi bana günde neredeyse 2000 lik serumlardan takılıyordu..
Hatirlamiyorum iyi ama 350 gr di bence :) seninki kac suan cnm.
Hayirli olsun cnm saglikla kucsgina al insallhb
Benim 16 haftamda bitti sukur oksun ve darisi sana olsun cnm
Evettt cok sukur academide kadir yaman a gittik esimle neden bayadir gelmiyorsun dedi ..sonra siz cok karabaliksiniz dedik baska dr gittim dedim ..sonra bir ilgilendi cok mutlu oldum ama ...:))) insalh boyle gider hep telf nosunu verdi en ufak birseyde ara dedi :) boyle iste. Sen neyaptin nerelerdesin
hayırlı olsun canım seninde bebeginn...
hoşgeldin:)))
cinsiyetiniz ne ?
Gunaydin arkdslar :))
Merhaba 21.haftadayim ve konuya yeni denk geldim. Allah kismet ederse Ekim'de dunyaya gelecek benim bebegim de.. Dun ayrintili ultrasona girdim. 25inde de dr kontrolum var.
günaydın cnm
Hakkicannnnnnnn neyapan tatlum kiymatlummm..
Hakkicannnnnnnn neyapan tatlum kiymatlummm..
napayım cnm ya sonuçlarım çıkmadı daha çok moralim bozuldu
Uzulmeee gec olsun guc olmasin ...insalh hayirli haberle gelirsin cnm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?