- 22 Mart 2014
- 3.084
- 4.071
- 248
- Konu Sahibi SibelSerdar
-
- #1.101
inş cnm 3 hafta d kesin çıkar dedim
olmadı 1 ayda çıksın dedim bugün 1 ay ve hala yokkk
Haklisin hemen sonucunu alip rahatlamak istiyorsun...anliyorum seni ama elinden gelen bisey yok oyuzden dua edicez insalh gec olsun hayirli haberle olsun diye ..
günaydın
evet cnm sonuçlar çıkmadıkça pişmanlığım artıyor
aslında önemsemiyorum artık ama sonuç çıkmayınca insanın aklında soru işareti kalıyor
bebeğim o zaman 4,5 aylıktı şimdi 5,5 aylık
Peki aradiginda bilgi vermiyolarmi ....nezaman cikabilecegi hakkinda ...
Hatirlamiyorum iyi ama 350 gr di bence :) seninki kac suan cnm.
Hayirli olsun cnm saglikla kucsgina al insallhb
Benim 16 haftamda bitti sukur oksun ve darisi sana olsun cnm
Evettt cok sukur academide kadir yaman a gittik esimle neden bayadir gelmiyorsun dedi ..sonra siz cok karabaliksiniz dedik baska dr gittim dedim ..sonra bir ilgilendi cok mutlu oldum ama ...:))) insalh boyle gider hep telf nosunu verdi en ufak birseyde ara dedi :) boyle iste. Sen neyaptin nerelerdesin
Daha 2gün önce 2litre serum yedm dün bugün kusmadm ama hep midm bulaniyo buda beni cok etkiliyo
O0o0 cok para ..hakkinizda hayirlisi olsun cnm inslah hersey cok guzel olcak .yok cnm haber vereceklermiş zaten aramanıza gerek yok diyor
devlet hastanesi ya ondan uzadı
ama benim bir arkadaşım özelde yaptırmış 1800 lira
cok sevindim canım iyi olmuş ya kadir yamanı duydum iyi diyorlar o doktora iş yerinde bir adamın üçüzleri oldu o takibini yapıyordu hep bahsederdi çok iyi bir dokto die ....
Saol cnm insalh hep boyle gider...sen nasilsin biseyler aldinmi :)
O0o0 cok para ..hakkinizda hayirlisi olsun cnm inslah hersey cok guzel olcak .
cok sevindim canım iyi olmuş ya kadir yamanı duydum iyi diyorlar o doktora iş yerinde bir adamın üçüzleri oldu o takibini yapıyordu hep bahsederdi çok iyi bir dokto die ....
Saol cnm insalh hep boyle gider...sen nasilsin biseyler aldinmi :)
inş cnm valla cnm ben almadım ama annemler almışlar bayagı bişeler...
evet cnm hele ki eğilirken tam bir işkence artıkbu temizlik ne zor istir kizlar ya zorlaniyomusunuz sizde is yaparken ?
Gunaydin nasilsiniz nalar neden artik eskisi gibi kimse gelmiyorki :)
evet cnm hele ki eğilirken tam bir işkence artık
günaydın cnm
kızlar ben aldım başımı gidiyorum aşırı kilo almaya başladım
Coook ayip ya ...bqk bana ben aldimmi kilo hihnekadar alsaniz benim kadar deil aman nryapam ilerde insalh veririm
inş cnm
kız alamıyorum alamıyorum derken
1,5 almıştım zaten eşim de dün tartıl bi dedi bi çıktım 1,40 daha dedim noluyor
eşimde diyor bak kilo alıyorum diye yememezlik yapma bebeği düşün diyor
Eee artik alirsin..benim esim bana diyor dogumdan sonra bu kilolari vermek zor olur alistin yemeyr icmeye ...bosver boyle daha tatlisin sen dedi bencede dedim sen beni boyle
Kabullen artik dedim ..kilolu daha guzelim ben dedim..olmaz hayir yani evet guzelsin ama kilo da ver biyle kalma dedi
Adam birden nediceni sasirdi
adamı şoka sokmuşun ne desin
Aman birazda soklansin ...biz kadinlar ah ah hem bebislerini besliyoruz hem kilodan bahsediyolar ...(laf aramizda artik zayif bayan gorunce bozuluyorumama caktirmiyorumda hic )
bende aldım kızlar 4ayda 800 gram almıştım
5.ayda 2 hatta 3 bile almış olabilirim yarın doktora gidicem ne dicek bakalım ???
fazla değil her zamanki gibi yiyorum çay niye böyle oldu anlayamadım.sizin kaç kilo oldu toplamda
cnm ben ilk aylarda 4 almıştım bulantılardan 2 sini vermiştimbende aldım kızlar 4ayda 800 gram almıştım
5.ayda 2 hatta 3 bile almış olabilirim yarın doktora gidicem ne dicek bakalım ???
fazla değil her zamanki gibi yiyorum çay niye böyle oldu anlayamadım.sizin kaç kilo oldu toplamda
Cnm tabiki alican artik normal bence :))) alin alin arkdslar kilo cok guzel :)))....
Temizlik yapacam camlar silinicek balkon yikanacak
Camasir serilicek yikanacak utulenecek
Lavabolar yikanacak toz alinacak..daha neler neler((
Cnm tabiki alican artik normal bence :))) alin alin arkdslar kilo cok guzel :)))....
Temizlik yapacam camlar silinicek balkon yikanacak
Camasir serilicek yikanacak utulenecek
Lavabolar yikanacak toz alinacak..daha neler neler((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?