ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

cnm ben ilk aylarda 4 almıştım bulantılardan 2 sini vermiştim
şimdi de 3 e yakın 5 kilo yani ama hala alıyorum farkındayım

ooo Allah kolaylık versin cnm
çok da yorma kendini de bebişi de

5 ayda 5 kilo oluyor ışte normal yani :) sıkıntı yok :)

Oyyyyy oyyy belim agridi yav ..kizlar nasilsiz az kaldi isim lavobo yikanacak toz alicam ..baska neyapacaktim unuttum offf

Aman birazda soklansin ...biz kadinlar ah ah hem bebislerini besliyoruz hem kilodan bahsediyolar ...(laf aramizda artik zayif bayan gorunce bozuluyorum ama caktirmiyorumda hic )

kız ben kilo aldıkca göbiş çıktıkca mutlu oluyorumm:))))zayıflıkda neymiş hem:))))

sen cok iyi almışsın cnm kilo çok normal bence

Cnm tabiki alican artik normal bence :))) alin alin arkdslar kilo cok guzel :)))....
Temizlik yapacam camlar silinicek balkon yikanacak
Camasir serilicek yikanacak utulenecek
Lavabolar yikanacak toz alinacak..daha neler neler ((

kız kendini yorma o kadarrrr cam felan silme sakın bebiş yorulurr

doktor da normal dedi kilo için dikkat i elden bırakma da dedi :)
bebiste çok iyi mis
tam 20 haftalık 400 gr. 28 cm boyu varmış

kız ben kilo aldıkca göbiş çıktıkca mutlu oluyorumm:))))zayıflıkda neymiş hem:))))

kız kendini yorma o kadarrrr cam felan silme sakın bebiş yorulurr

Kiz okadar temizlik yaptim cnm cikti.. esim gelmis sandigi yatak odasina al demezmi sinir etti aksam aksam beni diyom okadar is yaptim senin bana kizmam lazim yapma demm lazim sen bana ne diyorsun dedim ..ee senden baska kim yapavak benmi yapacam demezmi dahada delirdim neyse yaa basinizi agritmim ...doktr ne zamn gitcen :)

günaydın kızlar
doktor da normal dedi kilo için dikkat i elden bırakma da dedi :)
bebiste çok iyi mis
tam 20 haftalık 400 gr. 28 cm boyu varmış
maşallah cnm

ay bu erkekler
ben eve çıkarken yoruluyorum eşim de bana mırıldanıyor
ne var biz hergün 20. kata inip çıkıyoruz yeri geliyor malzeme çıkartıyoruz diyor
bende diyorum ama seninkiler cansız ben canlı çıkartıyorum

Yaa cok acayipler ya bana diyor sen cok alingan olmussun dier hamileleiginde boyle deildin dedi.
Yani sank8 ben haksizmisim gibi davrandi resmen bana ...

Yaa cok acayipler ya bana diyor sen cok alingan olmussun dier hamileleiginde boyle deildin dedi.
Yani sank8 ben haksizmisim gibi davrandi resmen bana ...

boşver cnm hamilelikte biraz alıngan olunduğunu biliyorlar ya
önce haksız olurlar sonrada alındın derler boşver
sen bebişinle keyfine bak
bende az önce hastaneyi aradım tekrar amniyosentez sonucu için
çıkmadı dediler bu saatten sonraki sonuca zaten inanmam
1 aydan fazla oldu nerdeyse

Bencede dusundukce basim agriyor aman salladim gitti
Kiz zaten inanmaa ..cok uzun.surdu Allahin izniyle bebislermiz cok iyilerrr onlar maksat para kazansinlarda takma hic sende sallla

ilahi amma guldurdun beni :) ben canli cikartiyorum sozunle
anlayamaz erkekler cnim bnswerin ceken bilir

hastanemi salladi cnim ya ne kadar uzadi ?
bide sen ayrintili ultrasona grmismiydin?

Benim bir Kizim olacak allaha şükürler olsun herşey iyi ama bi sorun var ... Aşırı yemek istiyorum yemek yesem bile üç saat sonra yine acikiyorum aşırı kilo alıp bebegimide doguramamaktan korkuyorum

Bencede dusundukce basim agriyor aman salladim gitti
Kiz zaten inanmaa ..cok uzun.surdu Allahin izniyle bebislermiz cok iyilerrr onlar maksat para kazansinlarda takma hic sende sallla

cnm sonucu aldım ben
sanki benim ısrarımla çıkarttılar ama çıkarttılar sonuçta ve malesef
down sendrom riski varmış

cnm sonucu aldım ben
sanki benim ısrarımla çıkarttılar ama çıkarttılar sonuçta ve malesef
down sendrom riski varmış

Cnm cok uzuldum ....Rabbim yardimcin olsun .canim burda bir arkds vardi oda hatirliyorsan dedi yaptirdim
Down riski var demisti ama dogdu ve saglikli bebegim dedi ..inslah yaniliyorlardir

Cnm cok uzuldum ....Rabbim yardimcin olsun .canim burda bir arkds vardi oda hatirliyorsan dedi yaptirdim
Down riski var demisti ama dogdu ve saglikli bebegim dedi ..inslah yaniliyorlardir

inş çok üzüldüm ya Rabbim hayırlısını versin
napacağım şimdi dr gel konuşalım diyor Allahım bu kocaman bebek artık ya
yarın ordan sonra bi de özele gideceğim özelde yaptırayım bi de bakalım o ne diyecek

3 aylardayiz cok dua edicem (( evet git baska doktr burda neler neler okuyoruz yanlis olcumler karisik testler..
Insslh hersey hakkinda hayilisi olur..(( bak gecen gun de bir arkdsin olxumlerini yanlis yapmislar kiz ankaraya kadar gitti prfsor bakmis yanlis olculmus demis esinle konus doktr beraber gidin yanliz gitme

aksilik olacak ya eşim şehir dışında ve yine aksilik bulundukları yerde tel çekmiyor
zaten söylemiştim sana yanımda ailedende kimse yok
bu kadar yükle kaldım bir başıma

aksilik olacak ya eşim şehir dışında ve yine aksilik bulundukları yerde tel çekmiyor
zaten söylemiştim sana yanımda ailedende kimse yok
bu kadar yükle kaldım bir başıma

Gercektende aksiligin bukadari .....uzulme Rabbim insaani ozlince yuk verirmis Rabbimi analim diye..bu sinavida inslah verirsin gececek
Kotu bir ani olarak kalacak ...gecti gitti dicez ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…