- 6 Kasım 2012
- 1.068
- 714
- 158
- Konu Sahibi SibelSerdar
-
- #1.261
benim son gun 11/11/2014 yani 9 ay 10 gun oluyormus
25/10 benim de canım 15 gün var o zaman aramızda. son adet tarihin neydi benim 25 ocak sanırım :)
Iyim sen nasilsin canim ay kafam karistiginda hemen ocakta hamile kaldim diyorum.ocaktan hesaplayinca kafam karismiyor :)selam kızlar nasılsınız?
benimde bu ay hesapları kafamı karıştırıyor
soylenenlere kulak asmadim we bugun saclarimi kestirdim arkadaslar
Iyim sen nasilsin canim ay kafam karistiginda hemen ocakta hamile kaldim diyorum.ocaktan hesaplayinca kafam karismiyor :)
Ee ilk hamilelegimde bende kestirmistim :):)
iyi yapmışsın valla koca karı lar kestirilemez diyo ya ondan sizin orda da öyle derler mi bilmem
kızımı gördüm bugün ama inadı hala devam ediyor yüz üstü yatıyor hep :) rahatı yerinde maşallah 860 gr. 32 cm. olmuş. her şeyi iyi dedi doktor. inşallah doğuma kadar döner
kızımı gördüm bugün ama inadı hala devam ediyor yüz üstü yatıyor hep :) rahatı yerinde maşallah 860 gr. 32 cm. olmuş. her şeyi iyi dedi doktor. inşallah doğuma kadar döner[/QUOT
maşallah kızına:) şeker testi yaptırdın mı?
Aynen hamile kadin bunu yapmaz bunu yemez aman sallla...massallah kizinabende bugun seker testi hemoglabin felan filan yaptik sinuclar bir saate cikar dedi beklemedim zaten bayrama yakin gitcem ozaman alirim :)
kızımı gördüm bugün ama inadı hala devam ediyor yüz üstü yatıyor hep :) rahatı yerinde maşallah 860 gr. 32 cm. olmuş. her şeyi iyi dedi doktor. inşallah doğuma kadar döner[/QUOT
maşallah kızına:) şeker testi yaptırdın mı?
evet canım yaptırdım iyi cikti sonuçların çok şükür sen ?
bende beklememistim 2 saat orda bekle sonra da sonuç bekle bir gün geçiyor hastane de inşallah iyidir sonuçlar.
kızımı gördüm bugün ama inadı hala devam ediyor yüz üstü yatıyor hep :) rahatı yerinde maşallah 860 gr. 32 cm. olmuş. her şeyi iyi dedi doktor. inşallah doğuma kadar döner
kac haftalik sin suan ??? benim bebekde karnimda oturur pozisyondaymiss
selam kızlar bayağıdır yazmıyorum size
ekimde kucağıma alacağım bi yavrum yok artık
belki tedavim bile bitmeyecek ekime kadar
dilerim hepiniz çok sağlıklı bi gebelik geçirip yine sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
hepiniz dualarımdasınız
evet canım yaptırdım iyi cikti sonuçların çok şükür sen ?
evet bnm de ilki yüksek çıkmıştı da çok şükür 100lükte bişey çıkmadı rahatladım ben de ama ayaklarım o kadar şişki akşamları çok ağrıyor
A.s inslah cok guzel gunler yasar bugunleri cabuk atlatirsin canim..Rabbim sana en kisa zamanda hayirli saglikli evlat nasip etsin...amin
Aynen hamile kadin bunu yapmaz bunu yemez aman sallla...massallah kizinabende bugun seker testi hemoglabin felan filan yaptik sinuclar bir saate cikar dedi beklemedim zaten bayrama yakin gitcem ozaman alirim :)
selam kızlar bayağıdır yazmıyorum size
ekimde kucağıma alacağım bi yavrum yok artık
belki tedavim bile bitmeyecek ekime kadar
dilerim hepiniz çok sağlıklı bi gebelik geçirip yine sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
hepiniz dualarımdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?