ekimde doğum yapacak olan 2014 anneleri buradamı :)))

Insallah en kisa zamanda gecer :)

hosgeldin :))))))))

Sikayetlerin devam ediyor mu ? Gecti mi ?

Insallah ben de 4 gozle 3. Ayi bekliyorum

hb cnm saol
bu arada ikili taramayı yaptıran var mı merak ettim nasıl oluyor biz yarın gideceğiz de

Son düzenleme:
As h g neden uzuldunuz ne olduu

hb cnm ya 10 haftalık bebek doktor göbekten baktı bebek yok dedi düşük mü yaptın dedi
hayır dedim hiç kanaman filan oldu mu dedi yok dedim bebek yok ama dedi
ben korktum başladım ağlamaya dr dur bi de alttan bakalım dedi biraz dolaştı buldu
dr diye çok fena olacak bu göstermiyor kendini diyor
ondan üzdü bizi korktuk yani çok şükür bişeyi yokmuş

Cok gecmis olsun canim gorunduyse rahat ol :))

sivasta mi yasiyosun yoksa baska sehirdemisin canim

Yok cnm sivas ta degilim baska sehirde yasiyorum

Cok uzucu bir olay bende birden okuyunca sook oldum ....ama cok sukur simdi hersey yolundaa ..Allaha emanet bebislerimiz :))

Cok gecmis olsun canim gorunduyse rahat ol :))

Cok uzucu bir olay bende birden okuyunca sook oldum ....ama cok sukur simdi hersey yolundaa ..Allaha emanet bebislerimiz :))

çok şükür göründü uğraştırdı ama göründü yani (aynı babası işte doğmadan belli etti ))))
rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş

ikili t arama testini yaptıran varmı arkadaşlarr hangi hastanede kaça yaptırdınızz bizlerede fikir olur paylaşırsanız

Haftaya cuma yaptiricam canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de ekim annesi olacagim insallah :)bizi de araniza alirmisiniz???Bizim bebegimizde basligi acan arkadas gibi 4 yil sonra mucize gibi geldi... 2ay sonra tup bebek icin Ankaraya gidecektik oysa...Bir tane de deli gibi kardes isteyen 8 yasinda oglum var.

Hemen atliyorum sohbetinizebende kismetse Ekim annesi olucam.2.bebegim hayirla saglikla alalim insallah bebisleri kucagimiza

Evettt arkdslar kacinci haftadasiniz.. ben 13 + 4 haftalik hamileyimmm sabahlari hafif bulanti oluyor ama cok sukur iyiyimm .. sizin cinsiyeti belli olan varmii ben 2 hafta sonra gidicem .. hepimizin bebisleri saglikli hayirli olur ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…