- Konu Sahibi SibelSerdar
-
Cnm benimde dr cok iyimiss bana tavsiye ettiker ebe arkskar ama cok yogun diyemi bilmiyorumki(
Insallah en kisa zamanda gecer :)
hosgeldin :))))))))
Sikayetlerin devam ediyor mu ? Gecti mi ?
Insallah ben de 4 gozle 3. Ayi bekliyorum
hosbuldum kumsal sivaslimisin
slm kızlar
biz yeni dr dan geldik bebişim kocaman olmuş ama üzdü bizi
As h g neden uzuldunuz ne olduu
Evet canim :)))
hb cnm ya 10 haftalık bebek doktor göbekten baktı bebek yok dedi düşük mü yaptın dedi
hayır dedim hiç kanaman filan oldu mu dedi yok dedim bebek yok ama dedi
ben korktum başladım ağlamaya dr dur bi de alttan bakalım dedi biraz dolaştı buldu
dr diye çok fena olacak bu göstermiyor kendini diyor
ondan üzdü bizi korktuk yani çok şükür bişeyi yokmuş
sivasta mi yasiyosun yoksa baska sehirdemisin canim
hb cnm ya 10 haftalık bebek doktor göbekten baktı bebek yok dedi düşük mü yaptın dedi
hayır dedim hiç kanaman filan oldu mu dedi yok dedim bebek yok ama dedi
ben korktum başladım ağlamaya dr dur bi de alttan bakalım dedi biraz dolaştı buldu
dr diye çok fena olacak bu göstermiyor kendini diyor
ondan üzdü bizi korktuk yani çok şükür bişeyi yokmuş
Cok gecmis olsun canim gorunduyse rahat ol :))
Cok uzucu bir olay bende birden okuyunca sook oldum ....ama cok sukur simdi hersey yolundaa ..Allaha emanet bebislerimiz :))
Ben de ekim annesi olacagim insallah :)bizi de araniza alirmisiniz???Bizim bebegimizde basligi acan arkadas gibi 4 yil sonra mucize gibi geldi... 2ay sonra tup bebek icin Ankaraya gidecektik oysa...Bir tane de deli gibi kardes isteyen 8 yasinda oglum var.
Tesekkur ederim hosbulduk :)bu arada sizinde gozunuz aydin Allah hepmizin saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahGözün aydın canım hoş geldin
Tesekkur ederim hosbulduk :)bu arada sizinde gozunuz aydin Allah hepmizin saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Hemen atliyorum sohbetinizebende kismetse Ekim annesi olucam.2.bebegim hayirla saglikla alalim insallah bebisleri kucagimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?