- Konu Sahibi serap_serap
- #1.501
canım benim kafam kızdı folik asıtı kullanmıyorum artık sankı suç onunmuş gibi. bir ayı gecti
eşim testi yaptırdı normalmiş.benim 4. ayım bitti..ne diyeceksin ben ne gerekirse yaptırıcam mı diyeceksin..ben gitmeye de cekınıyorum ilk alttan muayene pek hoş gecmedi başka doktora gitmek istiyorum..offf![]()
folik kullan canım bebiş için çok önemli çünkü..onun gelişimi açısından..benim eşimin de test sonucunu aldık..onun açısından engel bir durumumuz yokmuş.yarın da ben gidiyorum doktora..bakalım tekrar muayene olayım.10. günüm yumurta gelişmesi varmı falan baksın..testleri de yaptırıcam.artık onlar da düzgünse Rabbim kısmet etmemiş henüz deyip tevekkül edicem çalışmalara devamedicez..
doktor çok önemli..tavsiye üzerine git bence..ben doktorumu internetten araştırıp buldum..hatta bir komşum 4 çocuğunu da onla doğurmuş..çok memnunlardı..muayenede de çok kibar davrandı kadın..hiç canımı acıtmadı..sonra kontrole gitmem gerekti reglin 4. günü .kendisi izinde diye yanındaki doktora gittim..sesimi çıkarmadım ama kadın biraz hoyrat davrandı..