- 27 Nisan 2014
- 2.756
- 4.060
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende tam tamına 12 senedir bekliyorum 2 aşılama 1 tüp bebek klomen çatlatma iğneleri bi sürü özel doktor devlet hastaneleri gitmedigim yaptırmadıgım tedavi kalmadı yok yok yok üstelik hiç bi proplem yok ama olmuyor her ay hayal kırıklıgı o çif çizgiyi görebilmek için yapmadıgım kalmadı ama olmadı herşeyin hayırlısı sıkma canını allah büyüktür...Adet gunum 22 gun gecikti (her zamanki gibi) demim kalktim gittim test aldim bi umut yaptim ama yok kocaman tek cizgi3 sene oldu ben ne zaman gorucem o cizgiyi Allahim
![]()
Adet gunum 22 gun gecikti (her zamanki gibi) demim kalktim gittim test aldim bi umut yaptim ama yok kocaman tek cizgi3 sene oldu ben ne zaman gorucem o cizgiyi Allahim
![]()
ben göremedim canım ama hayırlısıYardımcı olacak kimse yokmu çok mu gec kaldım eşimin yatmasını bekledim kafama takıldı
ben göremedim canım ama hayırlısı
Ben gordm canim insaallah hamilesimdirHayırlı geceler, arkadaşlar idrar testinde silik gölge gibi ikinci cşzgiyi tek benmi görüyorum
Kimseye soramıyorum sormuyorum artık yardımcı olursanız çok sevinşrim
inşaAllah sende hamilesindir cnm tstde cıkmamış olabilirMalesef bana umut olamiyor sanirim. Ne adet oldum ne hamileyim. Gecen hafta ici evde tst yaptim yine yok![]()
Sanmiyorum caniminşaAllah sende hamilesindir cnm tstde cıkmamış olabilir
hayırlısı cnm biraz düşünme kafana takma bu cümleden ve söylyenlerden nefret ediyorum ama rabbimin dediği olur ben 9 yıldır bekliyorumSanmiyorum canimbelirti olurdu bisey olurdu sat 29 temmuz
![]()
Kizlar bende sizinle bekliyorum demistim bugün 5 haftalık hamile olduğumu ögrendim. Hic bir belirtim yoktu.. 2 yıl sonunda aldım bu haberi.Bende bekliyorum kızlar. Ekim bize ümit olur insaallah; (
maşaAllah cnm hayırlısı ile kucağına alırsın böyle haberler alınca çok mutlu oluyorum umut oluyorsunuz ama sen fazla beklememişsin zaten çocuğum olmuyor demen için korunmasız 2 yıl gecirmen lazımKizlar bende sizinle bekliyorum demistim bugün 5 haftalık hamile olduğumu ögrendim. Hic bir belirtim yoktu.. 2 yıl sonunda aldım bu haberi.