Ekimde hamilelik hayali kuranlar destek olalim birbirimize :(

Peripella

Hiç birşey sebepsiz değildir.
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
2.756
4.060
133
Adet gunum 22 gun gecikti (her zamanki gibi) demim kalktim gittim test aldim bi umut yaptim ama yok kocaman tek cizgi :( 3 sene oldu ben ne zaman gorucem o cizgiyi Allahim :(

Adet gunum 22 gun gecikti (her zamanki gibi) demim kalktim gittim test aldim bi umut yaptim ama yok kocaman tek cizgi :KK43: 3 sene oldu ben ne zaman gorucem o cizgiyi Allahim :KK43:
Bende tam tamına 12 senedir bekliyorum 2 aşılama 1 tüp bebek klomen çatlatma iğneleri bi sürü özel doktor devlet hastaneleri gitmedigim yaptırmadıgım tedavi kalmadı yok yok yok üstelik hiç bi proplem yok ama olmuyor her ay hayal kırıklıgı o çif çizgiyi görebilmek için yapmadıgım kalmadı ama olmadı herşeyin hayırlısı sıkma canını allah büyüktür...

Adet gunum 22 gun gecikti (her zamanki gibi) demim kalktim gittim test aldim bi umut yaptim ama yok kocaman tek cizgi :KK43: 3 sene oldu ben ne zaman gorucem o cizgiyi Allahim :KK43:

Allah büyüktür. Ben ptesi hamile olduğumu öğrendim, regle 7 gün kala öğrenmiştim, havalara uçtum... Gel gör ki dün kimyasal gebelik dediler, yavaşça düşüp gitmesini bekliyorum. :( Keşke 7 gün önce tek çizgi görseydim diyorum... Allah size o çift çizgiyi gösterdiğinde tamamına da erdirsin... Diğer türlüsü çok acı...

Hayırlı geceler, arkadaşlar idrar testinde silik gölge gibi ikinci cşzgiyi tek benmi görüyorum
Kimseye soramıyorum sormuyorum artık yardımcı olursanız çok sevinşrim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17 KB · Görüntüleme: 479
Yarın bayram için yola cıkıcam iki gündür işlerimi yapıyoum belimdeki ağrıyı önemsemedim çünkü adete yakın ağrılarım oluyor belirtimarasam bir sürü bulurum belirti aramadan beni test yapmaya sğrükleyen beyaz su gibi akıntımoldu.
Gerci testi yaptım öğleye doğru yaptım ilk 5 dakkada cıkmayınca kardeşime gittim eve geldim baktım bu şekilde gördüm sanmıyorum hamile olduğumu ama yine de resimdeki tekmi yok ksa silikte olsa çiftmi merak ettim

Yardımcı olacak kimse yokmu çok mu gec kaldım eşimin yatmasını bekledim kafama takıldı

Sonucu merak ettim arkadaşim nldu hamilemisin bu arada bende 9 yildir bekliyorum sizler gibi hasretle .

Hayırlı geceler, arkadaşlar idrar testinde silik gölge gibi ikinci cşzgiyi tek benmi görüyorum
Kimseye soramıyorum sormuyorum artık yardımcı olursanız çok sevinşrim
Ben gordm canim insaallah hamilesimdir

Malesef bana umut olamiyor sanirim. Ne adet oldum ne hamileyim. Gecen hafta ici evde tst yaptim yine yok :(

Slm kızlar. Bende 2 senedir istiyorum bebek klomenle tedavi görüyorum çatlatma iğnemi vurdurdum ekim ayına bende mucizemi bekliyorum. Ama olmaz diyorum cünki bi yumurta ile sansım az.

Kizlar bende sizinle bekliyorum demistim bugün 5 haftalık hamile olduğumu ögrendim. Hic bir belirtim yoktu.. 2 yıl sonunda aldım bu haberi.
maşaAllah cnm hayırlısı ile kucağına alırsın böyle haberler alınca çok mutlu oluyorum umut oluyorsunuz ama sen fazla beklememişsin zaten çocuğum olmuyor demen için korunmasız 2 yıl gecirmen lazım
tebrik ederim
xenforo-smilies-kk46.gif
:anneadayı::anneadayı::anneadayı:
xenforo-smilies-kk9.gif
:KK46::KK9:

Back
X