- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.981
sen oğluşuna arkadaş olsun diye oğluşun yazmak istemişsindir hehehe
çin, rus takvimleri, rüyalarım hepsi kız diyor bakalım hayırlısı 12 gün daha bekleyeceğim öğrenmek için. sabırrrr
maşallah canım hayırlı uğurlu olsunn inş..kızlar sağlıklı olsunlarda kız erkek ne fark eder demi sonuçta ilk bebeklerimiz.. hepsinin sevgisi evlat sevgisi
maşallah canım hayırlı uğurlu olsunn inş..kızlar sağlıklı olsunlarda kız erkek ne fark eder demi sonuçta ilk bebeklerimiz.. hepsinin sevgisi evlat sevgisi
canımcım neden okadar geç? doktorunmu söylemiyor
bakma sen onun gönülsüz kaldığına herşey tamamen değişir. benim bir arkadaşımın eşi daha kız istiyordu, o da çok bozuldu uzun süre trip falan attı. ama şimdi oğluşu için deliriyor. sen merak etme tatlımah tatlım öyle tabii benim için Rabbim sağlıklı versin eli ayagı düzgün olsun çok şükür Rabbime..
eşimin ilk evliliğinden oğlu olduğu için çok gönülsüz kaldı ona çok üzüldüm ben kızdı falan sinirlendi eve geç geldi. Bakalım Rabbim büyük cinsiyette yanılmalarda olabiliryormuş.
kız erkek ikiside benim canım ciğerim..ilk çocuğum
hiç evlenmemişseniz sakın benim gibi evlenmiş boşanmış biriyle evlenmeyin sıkıntı oluyor.
bakma sen onun gönülsüz kaldığına herşey tamamen değişir. benim bir arkadaşımın eşi daha kız istiyordu, o da çok bozuldu uzun süre trip falan attı. ama şimdi oğluşu için deliriyor. sen merak etme tatlım
bu arada şimdi gördüm daha 14. haftadasın, bu haftalarda doktorlar genelde yanılıyor
canını yerim seniin :)) c.tesi belli olacak ama oğlana benziyo demişti doktor bakalım ha gayret bir gün daha bekleyelim :)))
kız zaten göğüslerim acıyooo :) bide sıktım amanınnn hiçbişey gelmedi walla :))
ama göğüs uçlarımın normalde rengi çok açıktır,resmen kopkoyu olmuşş yaaa :)
hadi gözün aydınnn,allah bağışlasın :)) maşallahh
ay ben de sıktım bişi gelmedi canım acıdı hahahaha
ah tatlım öyle tabii benim için Rabbim sağlıklı versin eli ayagı düzgün olsun çok şükür Rabbime..
eşimin ilk evliliğinden oğlu olduğu için çok gönülsüz kaldı ona çok üzüldüm ben kızdı falan sinirlendi eve geç geldi. Bakalım Rabbim büyük cinsiyette yanılmalarda olabiliryormuş.
kız erkek ikiside benim canım ciğerim..ilk çocuğum
hiç evlenmemişseniz sakın benim gibi evlenmiş boşanmış biriyle evlenmeyin sıkıntı oluyor.
Hayırlısı bitanem Rabbimden inşallah yanılmıştır yanılmasa ben babası sevsin sevmesin kimseye muhtaç etmem Allahın izniyle.
Allah büyük
Allahtan ümit kesilmez
Kızlar direk gögüsun ucunu sıkmıcaksınız, gogusun tamamını sıka sıka uçlarına dogru gelin bende öyle cıktı yıne denıyorum arada bı yıne cıkıyor eşimede gösterdım
Bidaha deneyın
Kız yukarda yazdıgım gibi yapcan ya gercekten geliyo ben gelmez sanıyodum annem gelmesi lazım dedı denedim geldi:)) canınızı çok acıtmayında haha
hahahah tamam denerim yine dediğin gibi. boşa akıtma kıs sütleri hehehe
kızlarrr ben geldim...annemlerde internet olmadığı için giremedim fazla..ama merak da etmedim değil hani sizleri...nasılsınız bakalım bebişler nasıllar..bizim göbüş baya baya çıktı..hatta yeni bir kaban almam gerekti orada..:))merakla bekliyorum şimdi ultrasonda nasıl görünecek...
canım maşallah o göbüşehoşgeldin
valla benimki de her geçen gün büyüyor hızla
ya kızlar bırakın sıkmayı göğüslerime dokunamıyorum bile..makyaj temizleme pedlerine badem yağı damlatıp uç kısımlarına koyuyorum..rahatlatıyor baya bir..
ya kızlar bırakın sıkmayı göğüslerime dokunamıyorum bile..makyaj temizleme pedlerine badem yağı damlatıp uç kısımlarına koyuyorum..rahatlatıyor baya bir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?