Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

maşallah canım hayırlı uğurlu olsunn inş..kızlar sağlıklı olsunlarda kız erkek ne fark eder demi sonuçta ilk bebeklerimiz.. hepsinin sevgisi evlat sevgisi

ah tatlım öyle tabii benim için Rabbim sağlıklı versin eli ayagı düzgün olsun çok şükür Rabbime..
eşimin ilk evliliğinden oğlu olduğu için çok gönülsüz kaldı ona çok üzüldüm ben kızdı falan sinirlendi eve geç geldi. Bakalım Rabbim büyük cinsiyette yanılmalarda olabiliryormuş.
kız erkek ikiside benim canım ciğerim..ilk çocuğum
hiç evlenmemişseniz sakın benim gibi evlenmiş boşanmış biriyle evlenmeyin sıkıntı oluyor.

maşallah canım hayırlı uğurlu olsunn inş..kızlar sağlıklı olsunlarda kız erkek ne fark eder demi sonuçta ilk bebeklerimiz.. hepsinin sevgisi evlat sevgisi

evet tatlım ben de öyle düşünüyorum. insanın gönlünden kız ya da erkek diye geçiyor ister istemez. ama sağlıklı olsunlar, hayırlısı neyse o olsun.
ne gelirse gelsin çok büyük bir sevgi bekliyor onlarıııı

canımcım neden okadar geç ? doktorunmu söylemiyor

tatlım ben maalesef Türkiye'de değilim. burada da ultrasonla çok az kontrol ediyorlar. daha çok bebişin kalbi falan dinleniyor o kadar. 20. haftama kadar ultrasonla bakılmayacak, 20. hafta da ölçümler için bakılacak. ben de 12 gün sonra istanbula gelmeyi planlıyorum gelir gelmez de doktoruma gideceğim oradaki hemen soracağım.en son buradakine ikili test sırasında baskı yaptım ama tahminde bile bulunmadı valla

bakma sen onun gönülsüz kaldığına herşey tamamen değişir. benim bir arkadaşımın eşi daha kız istiyordu, o da çok bozuldu uzun süre trip falan attı. ama şimdi oğluşu için deliriyor. sen merak etme tatlım

bu arada şimdi gördüm daha 14. haftadasın, bu haftalarda doktorlar genelde yanılıyor

Son düzenleme:

Hayırlısı bitanem Rabbimden inşallah yanılmıştır yanılmasa ben babası sevsin sevmesin kimseye muhtaç etmem Allahın izniyle.
Allah büyük
Allahtan ümit kesilmez

Kızlar direk gögüsun ucunu sıkmıcaksınız, gogusun tamamını sıka sıka uçlarına dogru gelin bende öyle cıktı yıne denıyorum arada bı yıne cıkıyor eşimede gösterdım

Bidaha deneyın

ay ben de sıktım bişi gelmedi canım acıdı hahahaha

Kız yukarda yazdıgım gibi yapcan ya gercekten geliyo ben gelmez sanıyodum annem gelmesi lazım dedı denedim geldi:)) canınızı çok acıtmayında haha

ahhh canım üzülme sen ya..bak bebeğin bir doğsun babası nasıl sevecek onu..zaten yine seviyordur ama belki çok ümitlenmiştir kız diye olmayınca alışamamıştır.yakında alışır babası sen sakın üzülme..

kızlarrr ben geldim... annemlerde internet olmadığı için giremedim fazla..ama merak da etmedim değil hani sizleri...nasılsınız bakalım bebişler nasıllar..bizim göbüş baya baya çıktı..hatta yeni bir kaban almam gerekti orada..:))merakla bekliyorum şimdi ultrasonda nasıl görünecek...

Canım cinsiyet hiç birimizin elinde değilki senın kocanda sanki senin elinde gibi davranmış boşver o dogdugunda gor bak nasıl düskün olacak oğluna

Hayırlısı bitanem Rabbimden inşallah yanılmıştır yanılmasa ben babası sevsin sevmesin kimseye muhtaç etmem Allahın izniyle.
Allah büyük
Allahtan ümit kesilmez

üzülme sen tatlım, babası da çok çoook sevecek onu. sen hiç merak etme, içini ferah tut.
bazen hepimiz böyle istediğimiz bir şey ilk anda olmayınca ufak çocuklar gibi davranıyoruz, babası da öyle olmuştur. zaten erkekler hep biraz çocuk gibidir bilirsin. o yüzden o da yola gelecek merak etme sen

bu arada gheminis mesajlarınızı okudum...bence hiç kafana takma...insan kendi yavrusunu canından bir parçasını sevmez mi hiç...rabbim de onu öyle sınıyordur belki...doğduğu zaman bebeğini kucağına aldığı zaman eminim eşin de böyle düşündüğü için pişman olacaktır..bu dönemlerde moral çok önemli hiçbir şeye canını sıkmaya değmez...

hahahah tamam denerim yine dediğin gibi. boşa akıtma kıs sütleri hehehe

canım maşallah o göbüşe hoşgeldin

valla benimki de her geçen gün büyüyor hızla

ya kızlar bırakın sıkmayı göğüslerime dokunamıyorum bile..makyaj temizleme pedlerine badem yağı damlatıp uç kısımlarına koyuyorum..rahatlatıyor baya bir..

Hadı ya o kadar agrıyormu goguslerınız, benımkı aşırı ağrımıyo, hele ki gogusu küçük biri olarak beklemedğm bi olay bu süt işi, piskolojk olarak ırı goguslulerde olur sanıyodum

ya kızlar bırakın sıkmayı göğüslerime dokunamıyorum bile..makyaj temizleme pedlerine badem yağı damlatıp uç kısımlarına koyuyorum..rahatlatıyor baya bir..

benimkiler de hala hassas ama ilk aylardaki hassasiyeti kalmadı çok şükür canım, çatlak kremine de başla. göğüsler de çatlıyormuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…