- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.001
canım maşallah o göbüşehoşgeldin
valla benimki de her geçen gün büyüyor hızla
Bundan sonra sureklı göbüşümün fotosunu cekcem demiştim ya hala çekmedim:)) benimkide büyümeye başladı
benimkiler de hala hassas ama ilk aylardaki hassasiyeti kalmadı çok şükür canım, çatlak kremine de başla. göğüsler de çatlıyormuş canım
badem yağı yumuşatıyor canım bakalım çatlamayı önleyecek mi...
yaaa benim göbişim neden hala büyümüyo..yani büyüyo aslında ama bilmeyenler anlamıyo hiç..bilenlerde biraz çıkmş diyo..aslında 56 kiloydum şimdi 60 kiloyum 4 kilo aldım ama nereye gitti kilolar bilemedim..
Haaa gördümm ilk gebeliğin mı
canım benim de öyle, bilmeyenler anlamıyor hala boşver daha iyi böyle
canım kimilerinin karın iç yapısı geniş olurmuş ve fazla göbeği çıkmazmış hatta çatlakları bile az olurmuş diye duydum ben..seninki de öyle birşey olabilir belki..yaaa benim göbişim neden hala büyümüyo..yani büyüyo aslında ama bilmeyenler anlamıyo hiç..bilenlerde biraz çıkmş diyo..aslında 56 kiloydum şimdi 60 kiloyum 4 kilo aldım ama nereye gitti kilolar bilemedim..
kızlar çay içiyor musunuz? ben 3 ay içmedim nerdeyse ama artık dayanamıyorum açık çay içiyorum.günde 1 yada 2 bardak..tabi kahvaltı ve yemeklerde içmiyorum..kahvaltıdan 1 ssat sonra falan içiyorum..kahve hiç içmiyorum..
çikolatada yemiyodum ilk zamanlar şimdi yiyorum..sizde durumlar nasıl.
canım kimilerinin karın iç yapısı geniş olurmuş ve fazla göbeği çıkmazmış hatta çatlakları bile az olurmuş diye duydum ben..seninki de öyle birşey olabilir belki..
ay ben de sıktım bişi gelmedi canım acıdı hahahaha
kızlarrr ben geldim...annemlerde internet olmadığı için giremedim fazla..ama merak da etmedim değil hani sizleri...nasılsınız bakalım bebişler nasıllar..bizim göbüş baya baya çıktı..hatta yeni bir kaban almam gerekti orada..:))merakla bekliyorum şimdi ultrasonda nasıl görünecek...
Bundan sonra sureklı göbüşümün fotosunu cekcem demiştim ya hala çekmedim:)) benimkide büyümeye başladı
kızlar bu arada elifim22'nin cinsiyet tahmini için yazılan doğum tarihlerine baktım da en büyüğünüz benim sanırım içinizde.
saygıda kusur istemem dermişim hahahahahahah
kızlar çay içiyor musunuz? ben 3 ay içmedim nerdeyse ama artık dayanamıyorum açık çay içiyorum.günde 1 yada 2 bardak..tabi kahvaltı ve yemeklerde içmiyorum..kahvaltıdan 1 ssat sonra falan içiyorum..kahve hiç içmiyorum..
çikolatada yemiyodum ilk zamanlar şimdi yiyorum..sizde durumlar nasıl.
Ne yanı aranızda en küçüğünüz ben miyimm
evet bende farkettim kızz,sana abla diyebilirmiyizzzz :)))
ama senden sonrada benim heralde,bende 85liyim yaniii
diğer hatunlar 89-90-91 :)) annem kızkardeşimle yaşıtlar walla ,ohhh ne güzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?