- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.941
Günaydınn hanımlar nasılsınız, neler yapıyosunuz bugünn
ben de yarın badem ve sebze alayım. bugün balık günümüzdü. yarın bakliyat günü yapacağım. diğer günler de artık et sebze karıştırırız.
valla popişlerine vuralım hehhee yemediğim şeyleri yiyorum bebiş uğruna.
bir de tahin pekmez çok iyi diyorlar. günde birkaç kaşık yiyelim bari.
ben de bugün hiç dinlenemedim yarın da dinlenemeyeceğim perşembe de. artık hafta sonuna doğru tembelleşirim
Günaydınn hanımlar nasılsınız, neler yapıyosunuz bugünn
selam canım, biz bugün bebişimle mini alışverrişe çıktık birkaç da işimiz vardı onları hallettik. herşey bebişler için
dünkü ağrılarım bugün biraz azalmış durumda, bol su içmeye dikkat ediyorum sanırım işe yaradı. o yüzden keyfim de biraz yerine geldi bugün.
siz napıyorsunuz bebişinle?
selam canım, biz bugün bebişimle mini alışverrişe çıktık birkaç da işimiz vardı onları hallettik. herşey bebişler için
dünkü ağrılarım bugün biraz azalmış durumda, bol su içmeye dikkat ediyorum sanırım işe yaradı. o yüzden keyfim de biraz yerine geldi bugün.
siz napıyorsunuz bebişinle?
kız seni varyaa hepte vitaminli faydalı ve aynı zamanda kilo aldırıcı şeyleri getiriyosun aklımaaa :))) neeee pekmezmiiii evet buda şarttt
netcez şimdi,bide pekmez yiyiicezzz
atom atomm maşallah :)))
dünki gibi bugünde hiçbişey yapmadım :)) bol yatışlı bigündü,akşamda anaanneme gittik rahatsızdı pamuk ninem,yengem saolsun karnımızı doyurdu çayımızı içirdi şimdi geldim eve:)
ben bu hamileliğe çok alışıyorum iyice rahata verdim kendimi :)
kız seni varyaa hepte vitaminli faydalı ve aynı zamanda kilo aldırıcı şeyleri getiriyosun aklımaaa :))) neeee pekmezmiiii evet buda şarttt
netcez şimdi,bide pekmez yiyiicezzz
atom atomm maşallah :)))
dünki gibi bugünde hiçbişey yapmadım :)) bol yatışlı bigündü,akşamda anaanneme gittik rahatsızdı pamuk ninem,yengem saolsun karnımızı doyurdu çayımızı içirdi şimdi geldim eve:)
ben bu hamileliğe çok alışıyorum iyice rahata verdim kendimi :)
Sen yavaş yavaş aldın herşeyi kız,daha bi dur cinsiyet belli olsun hatunnn :))
Bende bugün sürahiyi sehpanın üstüne koydum,gördükçe içtim ..gözönünde olunca içiliyoo,yemem gereken şeyleride böle açığa koyucam yoksa aklıma gelmiyoo
üşendim kan tahlili vermştm sağlık ocağına,bugün onları almaya bile gitmedim :))) yarına inş...
Neler aldiniz bakalim bebisle? Evt su icmek cok onemli.. Vucudmuzun susuz olup olmadigini idrarimizin renginden anlaya biliriz, eger idrar koyu renkteyr susuzuz demektir normal olmasi gereken berrak yada cok cok sari. Ama hamilelikte nasil bilmiyorum benim idrarim bi kac aydir koyu renkte.
Bu arada bende keciboynuzu pekmezi aldim sabahlari ac karnima 1tatli kasigi surup niyetine alip iciyorum..
Bizde bugun evdeydik, netten annemlerle gorustum, aksam ustu kocis erken geldi eve beni bir hayli sasirtti :) yemekten sonra birlikte film seyrettik, ondan sonra kaynanamlara gittik caya smdide meyve yiyoruz saglikli saglikli beslenioruz :))
Amann yatt zaten son 5ayimiz ondan sonra uykuyu istesekte bulamicaz simdiden acisini cikaralimm :))
Pekmez gercekten cok onemliymis ben nefret ederi m pekmezden ama dogumda kana cok ihtiyacimiz olucak mutlaka gunde 1tatli kasigi yiyin
Kizlar bugun annemle konusurken dediki kizim gogusune sut gelmeye basladimi bende dedimki anne ne sutu gogusmu varda sut gelsin dedimsimdi gogusumun ucunu sktm gercekten sut geliyor kizlar sizde bi deneyin ben gelmez saniyodum
aaa hem de daha şimdiden mi? hiç duymamıştım yahu
Kızlar inanamıcaksınız dün ilk defa bebeğimin hareketlerini hissettim göbek deliğimin alt taraflarında sürekli bir kıpırdanma var benzetmem saçma gelebilir ama şey gibi baloncuları olur pıt pıt patlar ya aynen öyle minik mimin kıpırtılar hissediyorum :)) süper bişey bu!! Buarada hala cinsiyetini öğrenemeyen arkadaşlar varsa bir program buldum açıklamasını yapamam tabi nasıl bulduğuna dair ama çevremdeki herkese denedim doğum yapan hamiş olan 1 tane fire vermedi yahuu hepsi tuttu. Çin takvimi gibi bilmek isteyenlerle paylaşabilirim bana şu bilgilerini versinler: doğum tarihiniz gün//ay//yıl, ve SAT (son adet ilk gününüz) gün//ay//yıl
Bende dene bakalim merak ettim, dogum tarih 29-05-1991, sat 21-10-2012
Kızlar inanamıcaksınız dün ilk defa bebeğimin hareketlerini hissettim göbek deliğimin alt taraflarında sürekli bir kıpırdanma var benzetmem saçma gelebilir ama şey gibi baloncuları olur pıt pıt patlar ya aynen öyle minik mimin kıpırtılar hissediyorum :)) süper bişey bu!! Buarada hala cinsiyetini öğrenemeyen arkadaşlar varsa bir program buldum açıklamasını yapamam tabi nasıl bulduğuna dair ama çevremdeki herkese denedim doğum yapan hamiş olan 1 tane fire vermedi yahuu hepsi tuttu. Çin takvimi gibi bilmek isteyenlerle paylaşabilirim bana şu bilgilerini versinler: doğum tarihiniz gün//ay//yıl, ve SAT (son adet ilk gününüz) gün//ay//yıl
tatlım bana da bakar mısın?
son adet tarihim 27 ekim ama doktorum gec döllenme olmuş 2 kasım yapalım dedi sen ikisine de bak lütfen
doğum tarihim 02/01/1988
:26::18:
hahaha senin de kızın oluyor cnm iki tarihte de kızın çıkıyor :) ayy çok kıskandım benm de oğluşum olcak
benimde
23/04/89
05/10/12
hadi bakalım ne çıkacak :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?