Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Günaydınn hanımlar nasılsınız, neler yapıyosunuz bugünn

selam canım, biz bugün bebişimle mini alışverrişe çıktık birkaç da işimiz vardı onları hallettik. herşey bebişler için
dünkü ağrılarım bugün biraz azalmış durumda, bol su içmeye dikkat ediyorum sanırım işe yaradı. o yüzden keyfim de biraz yerine geldi bugün.
siz napıyorsunuz bebişinle?

kız seni varyaa hepte vitaminli faydalı ve aynı zamanda kilo aldırıcı şeyleri getiriyosun aklımaaa :))) neeee pekmezmiiii evet buda şarttt
netcez şimdi,bide pekmez yiyiicezzz
atom atomm maşallah :)))

Günaydınn hanımlar nasılsınız, neler yapıyosunuz bugünn

dünki gibi bugünde hiçbişey yapmadım :)) bol yatışlı bigündü,akşamda anaanneme gittik rahatsızdı pamuk ninem,yengem saolsun karnımızı doyurdu çayımızı içirdi şimdi geldim eve:)
ben bu hamileliğe çok alışıyorum iyice rahata verdim kendimi :)

Sen yavaş yavaş aldın herşeyi kız,daha bi dur cinsiyet belli olsun hatunnn :))
Bende bugün sürahiyi sehpanın üstüne koydum,gördükçe içtim ..gözönünde olunca içiliyoo,yemem gereken şeyleride böle açığa koyucam yoksa aklıma gelmiyoo
üşendim kan tahlili vermştm sağlık ocağına,bugün onları almaya bile gitmedim :))) yarına inş...

Neler aldiniz bakalim bebisle? Evt su icmek cok onemli.. Vucudmuzun susuz olup olmadigini idrarimizin renginden anlaya biliriz, eger idrar koyu renkteyr susuzuz demektir normal olmasi gereken berrak yada cok cok sari. Ama hamilelikte nasil bilmiyorum benim idrarim bi kac aydir koyu renkte.

Bu arada bende keciboynuzu pekmezi aldim sabahlari ac karnima 1tatli kasigi surup niyetine alip iciyorum..

Bizde bugun evdeydik, netten annemlerle gorustum, aksam ustu kocis erken geldi eve beni bir hayli sasirtti :) yemekten sonra birlikte film seyrettik, ondan sonra kaynanamlara gittik caya smdide meyve yiyoruz saglikli saglikli beslenioruz :))

Amann yatt zaten son 5ayimiz ondan sonra uykuyu istesekte bulamicaz simdiden acisini cikaralimm :))
Pekmez gercekten cok onemliymis ben nefret ederi m pekmezden ama dogumda kana cok ihtiyacimiz olucak mutlaka gunde 1tatli kasigi yiyin

Kizlar bugun annemle konusurken dediki kizim gogusune sut gelmeye basladimi bende dedimki anne ne sutu gogusmu varda sut gelsin dedim simdi gogusumun ucunu sktm gercekten sut geliyor kizlar sizde bi deneyin ben gelmez saniyodum

ye ye afiyet şeker olsun yarasın bebişlerimize
kim ne güzel faydalı bir şey yapıyorsa söylesin kıs birbirine, şurda bir hamiş dayanışması yapalım yahu

ananeciğine geçmişler olsun Pinuşşşşş

yok kıs bizim aldığımız yeme içme, alışveriş dediğime bakma sen.
daha tek bir çorap bile almadım bebişime. ben de bekliyorum sanırım 7. aya doğru bebiş alışverişine başlarım.

evet şekerim ortalıklarda olsunlar ki gördükçe ye iç, ben de öyle yapıyorum.
bizim ceviz, badem ve fındık masada süs gibi oldular artık.
ihmal etme git tahlillerini al doktoruna göster sonra da bebişini gör ultrasonda

aldıklarımız sebze meyve bakliyat canim
sürekli neleri eksik yiyorum diye düşünüyorum çıktığımda alışverişe almaya çalışıyorum. burda kimsem yok kimse bana mama yapıp getirmiyor

ohhh kocişlerle güzel vakit geçirelim valla cidden son 5 ayımız. kendimize ve kocişimize etrafımıza iyi vakit ayıralım. odak noktamız değişecek yakında
ben üzüm pekmezi almıştım, tahinle karıştırınca daha iyi oluyor tadı. ekmeğe sürüp yiyorum heheh

Son düzenleme:
Günaydın taze annişler bakıyorumda bir ceviz fındık badem pekmez tutturmuş gidiyorsunuz vitamin olsun diye tombişleşmeyelim aman dikkat
Çatlak önlemek için kremlere başladınızmı doktorum bana mustellayı önerdi onu kullanıyorum sabahları mustella akşamları yağ karışımı sürüyorum sürekli yağlı yağlı geziyorum yinede çatlarsam şaşırırım yani

Kızlar inanamıcaksınız dün ilk defa bebeğimin hareketlerini hissettim göbek deliğimin alt taraflarında sürekli bir kıpırdanma var benzetmem saçma gelebilir ama şey gibi baloncuları olur pıt pıt patlar ya aynen öyle minik mimin kıpırtılar hissediyorum :)) süper bişey bu!! Buarada hala cinsiyetini öğrenemeyen arkadaşlar varsa bir program buldum açıklamasını yapamam tabi nasıl bulduğuna dair ama çevremdeki herkese denedim doğum yapan hamiş olan 1 tane fire vermedi yahuu hepsi tuttu. Çin takvimi gibi bilmek isteyenlerle paylaşabilirim bana şu bilgilerini versinler: doğum tarihiniz gün//ay//yıl, ve SAT (son adet ilk gününüz) gün//ay//yıl

Bende dene bakalim merak ettim, dogum tarih 29-05-1991, sat 21-10-2012

tatlım bana da bakar mısın?
son adet tarihim 27 ekim ama doktorum gec döllenme olmuş 2 kasım yapalım dedi sen ikisine de bak lütfen
doğum tarihim 02/01/1988
:26::18:

benimde
23/04/89
05/10/12

hadi bakalım ne çıkacak :)))

benimde
23/04/89
05/10/12

hadi bakalım ne çıkacak :)))

Ne güzel bir günde doğmuşsun canımcım ay zaten bence hala bebişleriniz göstermediyse hepsi kız çıkıcak demeektir. Senin de kızın geliyor walla peki 18. haftanda gözüküyorsun cidden daha öğrenemedin mi cinsiyetini?

Hadi bakalım annişler yokmu başka yazın bana günlerinizi çok merak sardım ben buna bi de bana cinsiyetleri öğrendikten sonra tuttumu tutmadı mı yazmayı unutmayın meraklanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…