Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Günaydın kızlar.. Bu sabah oğlumun kıpırtılarıyla uyandım yine.. 18+2 olduk. 16. Haftamdan beri hissediyorum bebeğimi.. Hatta şu an size yazarken bile tekmeliyo annesini:) sanırım karnı acıktı:))

Selam kızlar;

Hepinize iyi haftasonları, nihayet bende bebişiminn pipisini gördüm :)) çok ama çok mutluyum
öncelikle tabiki sağlıklısı,hayırlısı ama cinsiyetini öğrenmek muhteşem bir duygu :)
çin ve rus takvimi denilen şey bende tutmadı malesef,onlar kız gösteriyodu; ama elifimmm in teorisi herneyse o doğru çıktı :)))
12. haftada ikili testi yaptırırken zaten erkeğe benziyo dedi doktor ama ben pipiyi görmeden emin olamadım :)))
darısı tüm bekleyenlerin başına ....

Buarada vitamin olarak elevit içiyorum, doktor calsiyum ve magnezyuma başlıcaz dedi,bende aa dün yeni bi kutu elevit daha aldım deyince,o zaman buayda onu kullanabilirsin içinde herşey var zaten,önümüzdeki ay geçeriz kalsiyuma falan dedi,bende değiştiririm ilacı sorun değil dedim,normalde elevit kilo yapıyo bayanlar istemiyo eğer sende olmadıysa kilo artışı farketmez dedi :)) bi aydaha vitamine devam :))))

bide ne anlatıcam size;

sağlık ocağından geçen hafta aradılar rutin gebelik kontrolleri için,kan falan aldılar neyse T3,T4,TSH denilen değerlerim baya yüksekçıktı, yani tiroitin var dedi aile hekimi
hamilelikte çıkarmış,mutlaka dahiliyeye göster dedi,
neyse bugün kontrol için gitmişken, kadın doğumcumuzunda onayını alarak hemen dahiliyeye de gözüktük,aynı kan testi orda özeldede yapıldı,doktor bide biz yapalım dedi
hadi neyse dediiik yaptırdık falan bekledik,,yooo değerler gayet normal çıktı, sevindim ama sağlık ocağında yapılan test nasıl yanlış çıkabilir ????
çok şaşırdım doğrusu ,sağlık ocağı sayesinde günlerdir kendimi tiroid hastası ilan etmiştimm nerdeyse :))) aman dikkat kızlarrr

güzel isim utku ama yanına bi isim daha uydurabilirsin :)
benimkinin ismi babamın adı olacak,eşimde eğer isterse yanına bir isim daha koyabilir,uydurabilirsek bakıcaz olmazsa eğer cnm babamın adı :)))

güzel isim utku ama yanına bi isim daha uydurabilirsin :)
benimkinin ismi babamın adı olacak,eşimde eğer isterse yanına bir isim daha koyabilir,uydurabilirsek bakıcaz olmazsa eğer cnm babamın adı :)))

Hahaha aslında söylemek istemedim ama bizikinin başında da babasının ismi olucak
gülerler diye söylememiştim

Hahaha aslında söylemek istemedim ama bizikinin başında da babasının ismi olucak
gülerler diye söylememiştim

benim iki yengemde kocalarının isimlerini koydu oğullarının isminin başına :)) baba oğul aynı isimi taşıyoo neden olmasın ama ben istemiyorum :)))
doğrumu anladım yani sende başına eşinin isminimi koyucan,eşinin babasınınmı :)))

eşimin isminiçünkü benim bahanem var.. esim hasta

slm kızlar...bugün hareketli başladık güne...karnım çıktı demiştim ya sabah yatarken göbüşüme koydum ellerimi...sertlik sağ taraftaydı daha sonra yavaş yavaş sol tarafa doğru kaydı...hemen annemi aradım o da 4. ayın bitince hissedersin hareketlerini dedi...meğer bizim yaramaz poposunu dönmüş bana...

onun poposunu yerimmmmmm maşallahhh

Merhaba hanimlar,

Pinu hayirli olsun canimm saglikli olsunda bebislerimiz, ben nedense saglik ocagini hic sevmiyorum ne bilmeyim bana gore pekte guvenilir saglam bi yere benzemiyor bu saglik ocaklari icimde sanki hata yapacaklarmis gibime gelio boyle tecrubesiz bi yere benzetiyorum kendi kendime:)) hastane daha saglam geliyor bana degerlerinin normal ciktigina sevindim

Bu arada benim esimde kendi adini vermek istiyordu bi zamanlar simdilik unuttu kendi ismini, ama esinizin ismi guzelse neden olmasin ki

Bizde bugun alisverise ciktik, defactodan kendime gomlek ve etek aldim ustelik kac tl verdim hepsine sadece 30tl :)) ikiside 15tl idi böyle yönlü şeyler alınca pek mutlu oluyorumm

Bizde bugun alisverise ciktik, defactodan kendime gomlek ve etek aldim ustelik kac tl verdim hepsine sadece 30tl :)) ikiside 15tl idi böyle yönlü şeyler alınca pek mutlu oluyorumm

evet lcw ve defacto da çok uygun şeyler oluyor...doğumlarımızın yaza denk gelmesi de şans aslında bizim için..açıkçası geniş geniş t shirtler alıp giyeceğim yazın tiril tiril...

geçmiş olsun cnm ,inşallah önemli bişeyi yoktur...
ver tabi kocişinin ismini,çok var öyle yapan :))

saol cnm bnm;
walla ben, ilgileniyolar arıyolar çağırıyolar falan diye hoşuma gitmişti açıkcası
ama yanlış çıktı işte testlerin sonucu ne garip dimi,neyseki bugün hastanedekinde hiçbir problem yok,sevindim yani :)))

evet lcw ve defacto da çok uygun şeyler oluyor...doğumlarımızın yaza denk gelmesi de şans aslında bizim için..açıkçası geniş geniş t shirtler alıp giyeceğim yazın tiril tiril...

bende yazı bekliyorum walla,deli gibi elbise giymek istiyorumm tiril tiril

Evet hemde bu ara cok şey ucuz, gömlekler çok güzel defactoda uzun kollu 15 ile 20 arasi hepsi, pazardan ucuz valla

geçmiş olsun canım benim...allah acil şifalar versin inşallah...
biz de eşimle öncesinde konuşmuştuk erkek olursa eşim kız olursa ben karar verecektim..erkek olunca da eşim babasının ismini vermek istedi..sonuçta ailenin tek oğlunun oğlu olacak.. halis efe koymak istiyor eşim...içime de sindi açıkçası..kız olsaydı annemin ismini verecektim bende zübeyde eslem yada zübeyde deren...ama nasip..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…