- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.021
Ayy canım çook sevindim.. allahım kucagına almayı da nasip etsin inşallah..
güzel isim utku ama yanına bi isim daha uydurabilirsin :)
benimkinin ismi babamın adı olacak,eşimde eğer isterse yanına bir isim daha koyabilir,uydurabilirsek bakıcaz olmazsa eğer cnm babamın adı :)))
Hahaha aslında söylemek istemedim amabizikinin başında da babasının ismi olucak
gülerler diye söylememiştim
benim iki yengemde kocalarının isimlerini koydu oğullarının isminin başına :)) baba oğul aynı isimi taşıyoo neden olmasın ama ben istemiyorum :)))
doğrumu anladım yani sende başına eşinin isminimi koyucan,eşinin babasınınmı :)))
slm kızlar...bugün hareketli başladık güne...karnım çıktı demiştim ya sabah yatarken göbüşüme koydum ellerimi...sertlik sağ taraftaydı daha sonra yavaş yavaş sol tarafa doğru kaydı...hemen annemi aradım o da 4. ayın bitince hissedersin hareketlerini dedi...meğer bizim yaramaz poposunu dönmüş bana...
Bizde bugun alisverise ciktik, defactodan kendime gomlek ve etek aldim ustelik kac tl verdim hepsine sadece 30tl :)) ikiside 15tl idi böyle yönlü şeyler alınca pek mutlu oluyorumm
eşimin isminiçünkü benim bahanem var.. esim hasta
Merhaba hanimlar,
Pinu hayirli olsun canimm saglikli olsunda bebislerimiz, ben nedense saglik ocagini hic sevmiyorum ne bilmeyim bana gore pekte guvenilir saglam bi yere benzemiyor bu saglik ocaklari icimde sanki hata yapacaklarmis gibime gelio boyle tecrubesiz bi yere benzetiyorum kendi kendime:)) hastane daha saglam geliyor bana degerlerinin normal ciktigina sevindim
Bu arada benim esimde kendi adini vermek istiyordu bi zamanlar simdilik unuttu kendi ismini, ama esinizin ismi guzelse neden olmasin ki
evet lcw ve defacto da çok uygun şeyler oluyor...doğumlarımızın yaza denk gelmesi de şans aslında bizim için..açıkçası geniş geniş t shirtler alıp giyeceğim yazın tiril tiril...
evet lcw ve defacto da çok uygun şeyler oluyor...doğumlarımızın yaza denk gelmesi de şans aslında bizim için..açıkçası geniş geniş t shirtler alıp giyeceğim yazın tiril tiril...
eşimin isminiçünkü benim bahanem var.. esim hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?