- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #1.961
Ne güzel bir günde doğmuşsun canımcımay zaten bence hala bebişleriniz göstermediyse hepsi kız çıkıcak demeektir. Senin de kızın geliyor walla peki 18. haftanda gözüküyorsun cidden daha öğrenemedin mi cinsiyetini?
yok yok ben esevi takip etmiştim yanılmıyorsam onun kızı olucaktı
senin tezini denemiş iyide olmuş doğruluğu kanıtlanmış oldu
yok yok ben esevi takip etmiştim yanılmıyorsam onun kızı olucaktı
senin tezini denemiş iyide olmuş doğruluğu kanıtlanmış oldu
Canım kızın olcak senin :)) belli olunca bana yazarmısın tez yazcam üzerinde
Günaydın taze annişler bakıyorumda bir ceviz fındık badem pekmez tutturmuş gidiyorsunuz vitamin olsun diye tombişleşmeyelim aman dikkat
Çatlak önlemek için kremlere başladınızmı doktorum bana mustellayı önerdi onu kullanıyorum sabahları mustella akşamları yağ karışımı sürüyorum sürekli yağlı yağlı geziyorum yinede çatlarsam şaşırırım yani
Kızlar inanamıcaksınız dün ilk defa bebeğimin hareketlerini hissettim göbek deliğimin alt taraflarında sürekli bir kıpırdanma var benzetmem saçma gelebilir ama şey gibi baloncuları olur pıt pıt patlar ya aynen öyle minik mimin kıpırtılar hissediyorum :)) süper bişey bu!! Buarada hala cinsiyetini öğrenemeyen arkadaşlar varsa bir program buldum açıklamasını yapamam tabi nasıl bulduğuna dair ama çevremdeki herkese denedim doğum yapan hamiş olan 1 tane fire vermedi yahuu hepsi tuttu. Çin takvimi gibi bilmek isteyenlerle paylaşabilirim bana şu bilgilerini versinler: doğum tarihiniz gün//ay//yıl, ve SAT (son adet ilk gününüz) gün//ay//yıl
bende lierac başlıcam cnm,zaten ya mustela yada lierac diyorlar;ikisinden biri yani :))
eee hadi banada bi bakıver bakayım
24/08/1985
08/10/2012
Günaydın taze annişler bakıyorumda bir ceviz fındık badem pekmez tutturmuş gidiyorsunuz vitamin olsun diye tombişleşmeyelim aman dikkat
Çatlak önlemek için kremlere başladınızmı doktorum bana mustellayı önerdi onu kullanıyorum sabahları mustella akşamları yağ karışımı sürüyorum sürekli yağlı yağlı geziyorum yinede çatlarsam şaşırırım yani
Kızlar inanamıcaksınız dün ilk defa bebeğimin hareketlerini hissettim göbek deliğimin alt taraflarında sürekli bir kıpırdanma var benzetmem saçma gelebilir ama şey gibi baloncuları olur pıt pıt patlar ya aynen öyle minik mimin kıpırtılar hissediyorum :)) süper bişey bu!! Buarada hala cinsiyetini öğrenemeyen arkadaşlar varsa bir program buldum açıklamasını yapamam tabi nasıl bulduğuna dair ama çevremdeki herkese denedim doğum yapan hamiş olan 1 tane fire vermedi yahuu hepsi tuttu. Çin takvimi gibi bilmek isteyenlerle paylaşabilirim bana şu bilgilerini versinler: doğum tarihiniz gün//ay//yıl, ve SAT (son adet ilk gününüz) gün//ay//yıl
Kiz denede bi gor sut diyice oyle bembeyaz bisey cikmiyo gogusun ucunu hafif sik icinden sivi bisey cikiyo :))
Hadi bakalım annişler yokmu başka yazın bana günlerinizi çok merak sardım ben buna bi de bana cinsiyetleri öğrendikten sonra tuttumu tutmadı mı yazmayı unutmayın meraklanırım
Oğluşun olıuyo canikom :))
Kiz denede bi gor sut diyice oyle bembeyaz bisey cikmiyo gogusun ucunu hafif sik icinden sivi bisey cikiyo :))
Hani kızdı hani kızdı oglusum geliyormuş:)
canım ben de mustela ile başladım Lierac'la devam edeceğim. bakalım ben de çatlarsam cidden sinirden de çatlayacağım bunca krem sonrası
bazıları erken hissediyormuş canım, maşallah ne güzel
06.04.1982 17.10.2012
merakla bekliyorum
tamam deneyip söyleyeceğim
canını yerim seniin :)) c.tesi belli olacak ama oğlana benziyo demişti doktor bakalım ha gayret bir gün daha bekleyelim :)))
kız zaten göğüslerim acıyooo :) bide sıktım amanınnn hiçbişey gelmedi walla :))
ama göğüs uçlarımın normalde rengi çok açıktır,resmen kopkoyu olmuşş yaaa :)
hadi gözün aydınnn,allah bağışlasın :)) maşallahh
Hani kızdı hani kızdı oglusum geliyormuş:)
evet yaa kız çok istiyordum birde..Canım cidden mi yani gösterdi ve sonuç oğlanmıymış ilk firesi sensin programın diğerlerinden de cvp bekliyorummmm
evet yaa kız çok istiyordum birde..
neyse oğlusum geliyo teyzesi pipi gösterdi bize
ay ben de sıktım bişi gelmedi canım acıdı hahahahakız zaten göğüslerim acıyooo :) bide sıktım amanınnn hiçbişey gelmedi walla :))
ama göğüs uçlarımın normalde rengi çok açıktır,resmen kopkoyu olmuşş yaaa :)
sen oğluşuna arkadaş olsun diye oğluşun yazmak istemişsindir hehehekızın oluyo canımcım yalnız söylemeden geçemicem program kız dio ama ben yazarken nedense 2 kere oğluşun yazdım sildim bu bir işaretmi anlmdım :)))
evet yaa kız çok istiyordum birde..
neyse oğlusum geliyo teyzesi pipi gösterdi bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?