Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

yok yok ben esevi takip etmiştim yanılmıyorsam onun kızı olucaktı
senin tezini denemiş iyide olmuş doğruluğu kanıtlanmış oldu

Son düzenleme:

yok canım doktor %90 kız dedi zaten ama ben merak ettim bakalım formul tutuyo mu diye :))

bende lierac başlıcam cnm,zaten ya mustela yada lierac diyorlar;ikisinden biri yani :))

eee hadi banada bi bakıver bakayım
24/08/1985
08/10/2012

canım ben de mustela ile başladım Lierac'la devam edeceğim. bakalım ben de çatlarsam cidden sinirden de çatlayacağım bunca krem sonrası

bazıları erken hissediyormuş canım, maşallah ne güzel

06.04.1982 17.10.2012
merakla bekliyorum

Kiz denede bi gor sut diyice oyle bembeyaz bisey cikmiyo gogusun ucunu hafif sik icinden sivi bisey cikiyo :))

tamam deneyip söyleyeceğim

Oğluşun olıuyo canikom :))

canını yerim seniin :)) c.tesi belli olacak ama oğlana benziyo demişti doktor bakalım ha gayret bir gün daha bekleyelim :)))

Kiz denede bi gor sut diyice oyle bembeyaz bisey cikmiyo gogusun ucunu hafif sik icinden sivi bisey cikiyo :))

kız zaten göğüslerim acıyooo :) bide sıktım amanınnn hiçbişey gelmedi walla :))
ama göğüs uçlarımın normalde rengi çok açıktır,resmen kopkoyu olmuşş yaaa :)

Hani kızdı hani kızdı oglusum geliyormuş:)

hadi gözün aydınnn,allah bağışlasın :)) maşallahh

kızın oluyo canımcım yalnız söylemeden geçemicem program kız dio ama ben yazarken nedense 2 kere oğluşun yazdım sildim bu bir işaretmi anlmdım :)))

ay walla çok heycanlandım yahuu gerçekten tutuyo mu dersiniz :)) lütfen bana yazmayı unutma cinsiyetini öğrendiğinde :))

evet yaa kız çok istiyordum birde..
neyse oğlusum geliyo teyzesi pipi gösterdi bize

ay canım benm oğluşuma bir arkadaş daha desene :)) tabi en doğrusunu Allah bilir benmkisi makara da bugüne kadar tuttuğunu görünce de insan bi şaşırıyor. Ben de kız olsun istiyodum böle cici bici giydireyim onu nasip artık babasıyla aynı giydiririm yakışıklı babasının yakışıklı oğluşu

kızın oluyo canımcım yalnız söylemeden geçemicem program kız dio ama ben yazarken nedense 2 kere oğluşun yazdım sildim bu bir işaretmi anlmdım :)))
sen oğluşuna arkadaş olsun diye oğluşun yazmak istemişsindir hehehe
çin, rus takvimleri, rüyalarım hepsi kız diyor bakalım hayırlısı 12 gün daha bekleyeceğim öğrenmek için. sabırrrr

evet yaa kız çok istiyordum birde..
neyse oğlusum geliyo teyzesi pipi gösterdi bize

maşallah canım hayırlı uğurlu olsunn inş..kızlar sağlıklı olsunlarda kız erkek ne fark eder demi sonuçta ilk bebeklerimiz.. hepsinin sevgisi evlat sevgisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…