- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.041
geçmiş olsun canım benim...allah acil şifalar versin inşallah...
biz de eşimle öncesinde konuşmuştuk erkek olursa eşim kız olursa ben karar verecektim..erkek olunca da eşim babasının ismini vermek istedi..sonuçta ailenin tek oğlunun oğlu olacak..halis efe koymak istiyor eşim...içime de sindi açıkçası..kız olsaydı annemin ismini verecektim bende zübeyde eslem yada zübeyde deren...ama nasip..
saol tatlım eşim lösemi inşallah atlatacağız.geçmiş olsun cnm ,inşallah önemli bişeyi yoktur...
ver tabi kocişinin ismini,çok var öyle yapan :))
amin bitanem çok saolgeçmiş olsun canım benim...allah acil şifalar versin inşallah...
biz de eşimle öncesinde konuşmuştuk erkek olursa eşim kız olursa ben karar verecektim..erkek olunca da eşim babasının ismini vermek istedi..sonuçta ailenin tek oğlunun oğlu olacak..halis efe koymak istiyor eşim...içime de sindi açıkçası..kız olsaydı annemin ismini verecektim bende zübeyde eslem yada zübeyde deren...ama nasip..
canım çook geçmiş olsun. Allah acil şifalar vrsin ama bebeğinide de dikkat etkızlr bn giremedm kaç gündür kayınpeder hasta ydı ameliyat oldu bugun yoğun bakımdan cıktı iyi allaha şkr... benim babam a felç geldi. 2 gün önce ambulans ile götürdük hastahaneye.... dr lar bn demeden hemen anladı bnm hamile olduğumu sen niye geldin dedi ... ama babam nasıl bırabilirim.. acilde kaldı biraz kalp krizi geçirme durumu varmış dr yalnız kalmasın dedi... annemlde bizde kalacaklar ama cok zor oluyor gece uyumuyor gündüz kalkıyor wc ye gitmei için bi kişi lazımmm.... ayrıca açık söylemek gerekirse durumu iyi değilmiş. ben hastahanede kalınc ksıklarım çok ağrıdııı başım döndü iştee öyle ne yapacağım hiç bi bilgim yok
kızlr bn giremedm kaç gündür kayınpeder hasta ydı ameliyat oldu bugun yoğun bakımdan cıktı iyi allaha şkr... benim babam a felç geldi. 2 gün önce ambulans ile götürdük hastahaneye.... dr lar bn demeden hemen anladı bnm hamile olduğumu sen niye geldin dedi ... ama babam nasıl bırabilirim.. acilde kaldı biraz kalp krizi geçirme durumu varmış dr yalnız kalmasın dedi... annemlde bizde kalacaklar ama cok zor oluyor gece uyumuyor gündüz kalkıyor wc ye gitmei için bi kişi lazımmm.... ayrıca açık söylemek gerekirse durumu iyi değilmiş. ben hastahanede kalınc ksıklarım çok ağrıdııı başım döndü iştee öyle ne yapacağım hiç bi bilgim yok
Efeler cok yaramaz oluyorlarmış genelde o isimde bi daha dusunun :)) benim kizim olsa bende eslem vermeyi dusunuyordum :)) artik 2.ci cocukta insallah
kızlr bn giremedm kaç gündür kayınpeder hasta ydı ameliyat oldu bugun yoğun bakımdan cıktı iyi allaha şkr... benim babam a felç geldi. 2 gün önce ambulans ile götürdük hastahaneye.... dr lar bn demeden hemen anladı bnm hamile olduğumu sen niye geldin dedi ... ama babam nasıl bırabilirim.. acilde kaldı biraz kalp krizi geçirme durumu varmış dr yalnız kalmasın dedi... annemlde bizde kalacaklar ama cok zor oluyor gece uyumuyor gündüz kalkıyor wc ye gitmei için bi kişi lazımmm.... ayrıca açık söylemek gerekirse durumu iyi değilmiş. ben hastahanede kalınc ksıklarım çok ağrıdııı başım döndü iştee öyle ne yapacağım hiç bi bilgim yok
saol tatlım eşim lösemi inşallah atlatacağız.
hastalara acil şifalar diliyorum. ben de bugun doktordaydım kızım olucakmış çok mutlu oldum :)
yaramaz olacağı kesin canım ama bunun isminden değilde tek erkek çocuğun oğlu olmasından dolayı olma olasılığı daha fazla...ben zaten şimdiden yaramaz oğlum diye seviyorum onu...
Yandin o zamann senin cocuk her turlu simartilir :))
hastalara acil şifalar diliyorum. ben de bugun doktordaydım kızım olucakmış çok mutlu oldum :)
eşimin isminiçünkü benim bahanem var.. esim hasta
Allah acil şifalar versin bebeğinizle birlikte uzun sağlıklı bir ömür yasayın inşallah
bugün bebişime battaniye örmeye başladım...annem daha erken diyor ama napiyim dayanamadım...birşeyler alamıyorum bari öreyim dedim...bitince kendi yaptığımı eklerim artık..
Eki Görüntüle 629258
bugün bebişime battaniye örmeye başladım...annem daha erken diyor ama napiyim dayanamadım...birşeyler alamıyorum bari öreyim dedim...bitince kendi yaptığımı eklerim artık..
Eki Görüntüle 629258
Merhaba kizlar bugun cok kotu bi kabusla uyandim, ruyamda heryerimin catladigini gordum karnim popom ayni harita gibi olmustu(((
kızlar bebislerinizi hissetmeye basladınız mı ben sonzamanlarda hep tekmeliyor fln diodum ama pskolojikms galiba 4gündür yaramazlıklarımız basladı ilkgün cığlık atmısım heyecandan bizimde oglusumuz olcak dedi dr.umuz hemsire oluncaiyice bakmıstı gecen ay ama tabi ozaman daha cok kücük olunca bide gecen hafta göstermedi kerata çarsamba tekrar babasıda özlemis tekrar gidioruz bakalım erkek olcak diye ismimizi bile bulmustuk hayırlısıisim konusunda daha erken ama karar veren varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?