Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Efeler cok yaramaz oluyorlarmış genelde o isimde bi daha dusunun :)) benim kizim olsa bende eslem vermeyi dusunuyordum :)) artik 2.ci cocukta insallah

kızlr bn giremedm kaç gündür kayınpeder hasta ydı ameliyat oldu bugun yoğun bakımdan cıktı iyi allaha şkr... benim babam a felç geldi. 2 gün önce ambulans ile götürdük hastahaneye.... dr lar bn demeden hemen anladı bnm hamile olduğumu sen niye geldin dedi ... ama babam nasıl bırabilirim.. acilde kaldı biraz kalp krizi geçirme durumu varmış dr yalnız kalmasın dedi... annemlde bizde kalacaklar ama cok zor oluyor gece uyumuyor gündüz kalkıyor wc ye gitmei için bi kişi lazımmm.... ayrıca açık söylemek gerekirse durumu iyi değilmiş. ben hastahanede kalınc ksıklarım çok ağrıdııı başım döndü iştee öyle ne yapacağım hiç bi bilgim yok

geçmiş olsun cnm ,inşallah önemli bişeyi yoktur...
ver tabi kocişinin ismini,çok var öyle yapan :))
saol tatlım eşim lösemi inşallah atlatacağız.

amin bitanem çok saol
canım çook geçmiş olsun. Allah acil şifalar vrsin ama bebeğinide de dikkat et

canım hiç canını sıkma derdi veren allah şifasını da verir...sakın üzülme bebişini de düşün...umarım baban en kısa zamanda sağlığına kavuşur..

Efeler cok yaramaz oluyorlarmış genelde o isimde bi daha dusunun :)) benim kizim olsa bende eslem vermeyi dusunuyordum :)) artik 2.ci cocukta insallah

yaramaz olacağı kesin canım ama bunun isminden değilde tek erkek çocuğun oğlu olmasından dolayı olma olasılığı daha fazla... ben zaten şimdiden yaramaz oğlum diye seviyorum onu...

canım baban için çok geçmiş olsun,allah şifasını versin biranönce inşallah,
sende kendine çok dikkat et,içinde sana muhtaç bi canlı var önce onu düşün:) çünkü bizler kendimizi düşünmüyoruz,ancca bebişlerimizi düşününce birazdaha dikkatli oluyoruz ...

saol tatlım eşim lösemi inşallah atlatacağız.

derdi veren allah şifasınıda verir inşallah,allahın izniyle birlikte oldukça atlatırsınız....

hastalara acil şifalar diliyorum. ben de bugun doktordaydım kızım olucakmış çok mutlu oldum :)

ohhh maşallah ne güzel, bu forumda genelde oğlan hakimiyeti vardı arada şöyle prenses haberleride alalım beee :))))

Gecmis olsun canim Allah acil sifalar versin kendini cok fazla uzme bebeginin ustunde etki kalmasin insallah

bugün bebişime battaniye örmeye başladım...annem daha erken diyor ama napiyim dayanamadım...birşeyler alamıyorum bari öreyim dedim... bitince kendi yaptığımı eklerim artık..

bugün bebişime battaniye örmeye başladım...annem daha erken diyor ama napiyim dayanamadım...birşeyler alamıyorum bari öreyim dedim... bitince kendi yaptığımı eklerim artık..
Eki Görüntüle 629258

çok güzel cnm örnek .. oğluşumun annanesi ilk aylarda ördü bile ben pek beceremiyorum ama bir tane yelek örmüştüm

annane ve teyze tam gaz çalışıyor bizde kaç takımı oldu oğluşumun rabbim sağ salim giydirmeyi nasip etsin hepimize ....

bütün dua ve dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar.... allah razı olsunn..... bu arada iyi haber de eşimin babası yoğun bakımdan cıktı ameliyatta cok iyi geçmiş diyor dr lar.... cok şkr...

ama biz oğlusumla babasız kaldık bu gece yine ve korkuyoruz ufaktan

Merhaba kizlar bugun cok kotu bi kabusla uyandim, ruyamda heryerimin catladigini gordum karnim popom ayni harita gibi olmustu(((

Eki Görüntüle 629258

çok güzel model cnm çok beğendim,bende örüyorum bitane bitince koyucam buraya,ama ben böle modelli şeyler yapamıyorum pek bilmiyorum çok fazla,ama yaptığım modelde fena değil bi bitirebilsem ,az kaldı günlerdir elime alamadım nedenseeeee

kızlar bebislerinizi hissetmeye basladınız mı ben sonzamanlarda hep tekmeliyor fln diodum ama pskolojikms galiba 4gündür yaramazlıklarımız basladı ilkgün cığlık atmısım heyecandan bizimde oglusumuz olcak dedi dr.umuz hemsire oluncaiyice bakmıstı gecen ay ama tabi ozaman daha cok kücük olunca bide gecen hafta göstermedi kerata çarsamba tekrar babasıda özlemis tekrar gidioruz bakalım erkek olcak diye ismimizi bile bulmustuk hayırlısıisim konusunda daha erken ama karar veren varmı?

Merhaba kizlar bugun cok kotu bi kabusla uyandim, ruyamda heryerimin catladigini gordum karnim popom ayni harita gibi olmustu(((

hayırlara gitsin cnm...
galiba bu kabuslar hamileliktemi oluyor ne,bende eskiden hiç olmazdı son zmanlarda görüyorum
dün gece bağlı bi köpek nasıl havlıyo bana,öyle bi sıçradımki yataktan,ohhh dedim odamı görünce
korktum yaaa ((

canım walla bende 2 gündür hissediyorum bariz, bende düşündüm psikolojikmi diye ama alakası yok bariz tekmeliyo bizimki
özellikle gece yatağa yattığımda,eşimi bile uyandırdım koydu elini 40saniye kadar sonra bir tepik geldi bizim oğlandan,
eşim heyecandan çığlık attı,
harika bir duyguymuş,ilerleyen ayları düşünemiyorum bile :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…