Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

aynen muhtesem bisey temmuza kadar nasıl gecicek zaman allah herkese nasip etsin!
İlk aylarıda mide bulantılarımdan cok karbonhidrat agırlıklı beslendm dügün zamanıda asırı zayıflamıstım üzüntüden baya kilo almısım kontrolu ele aldım ama o catlaklar benmde kabuslarım oluyo bide sürekli bebegi görüyorm

Canım bildiğim kadarıyla kafein içeren herşey bebekler için çok sakıncalı çünkü direk bebeğin kanına geçiyormuş bilgin olsun araştır biraz derim çünkü şuan kaçınmayıp yaptığımız hatalar bebişlerimiz dünyaya geldiğinde bize çok büyük sıkıntılarla geri döncek bizzat çevremdekilerden yola çıkarak söylüyorum sigara çay kahve 3ünden de uzak durmalıyız

Ben de hissetmek istiyorum artık yaaaa

cnm bence hissediyorsun da anlamıyorsunudur ben de 16. haftam itibariyle hissedenlerdenim, kilolumusun ? onunda etkisi olur. Ben minyonum zayıfım da his öyle bebeğin tekme atması gibi birşey değil sanki içinde minik minik kabarcıklar var pıt pıt ediyo :)) özellikle açken yapıyo dikkat et ya da şey gibi gazın olurda dolanır ya içinde o şekilde, göbek deliğinin alttaraflarında :)))

hahaa süperrrrr çok sevindim cnm başka yokmu benim teorimin tuttuğu ya da tutmadığı hehe

teşekkür ederim canım...ya onlarda yapıyorlar ama kendim onun için bişeyler yapmayı çok istiyorum...heves ettim baya..ben de fazla bilemiyorum modelleri falan ama internetten araştıra araştıra bulmaya çalışıyorum nasıl yapıldığını...

amin canım benim...daha iyileri sizlerin olsun inşallah...bende çok bilmiyorum ama heves ettim işte..annesinden kuzusuna birşeyler kalsın...

ya öyle canım da çay içmeden de yorgunluğumu gideremiyorum..benimkisi biraz da psikolojik galiba...içtiğime çay denmez zaten sarı sıcak şekerli su..

Canım sağol mesajın için. Aynen dediğin gibi minik minik pıtırcıklar var ama bebek mi değil mi bilemiyordum. Şimdi mutlu oldum valla:)

ya öyle canım da çay içmeden de yorgunluğumu gideremiyorum..benimkisi biraz da psikolojik galiba...içtiğime çay denmez zaten sarı sıcak şekerli su..

hhehe tmm ozaman :)) ben de hamilelik öncesi bayılırdım çaya kahvaltımı çaysız asla yapmazdım 5 çayım mutlaka vardı ve akşam yemeğinden sonraki dinlenme çayım şanslıyım ki bulantılarım olduğu zaman da çaydan kokusundan tiksindim, o zaman bu zaman 1 kere bile sürmedim ağzıma kahvaltıları taze sıkma meyve suları akşam dinlenmelerimi de soğuk şekersiz sütle geçiriyorum uslandım.. bu arada bizim seninle günümüz aydnıydı hatırlarsan hatta sana ben msj attım nerelerdesin die merak ettim sonra benim günümü değiştirdiler. Forumun ilk sayfalarında da sölemiştim normalde günüm 10 ekim ama en son 22 sinde tekrar regl oldum diye doktorlar inatla 22sini alıyorlardı, 2 li teste gittiğim gün 13 haftam bildiğim halde 14+1 çıktı ultrasonda neyse 2 hafta sonra doktorumu değiştirdim önce ultrasonda baktı senin bebeğin büyük duruyor yanlış hesaplanmışssın dedi 4 lü testi buyüzden gerek duydu ve tarihimi geri çekti 10 ekimle uyumlusun dedi

hahaa süperrrrr çok sevindim cnm başka yokmu benim teorimin tuttuğu ya da tutmadığı hehe

walla çok mutlu oldum ben cnm,erkek çok istiyodum :)
allahım herkese nasip etsin harika bir duygu
sağlıklı,sıhhatli,sorunsuz bir şekilde kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah :)))

bizim önümüze geçtin yani...

kızlar bende yeni bıraktım cay kahvesiz yapamayanlardanım ama bebislermz saglıklı olsun yeterki bitki cayı portakal suyu fln ama elevit kilomu yapıyomusyoürüys yapmak en güzeli...saclarımı boyamamak icin zor tutuyorum kendimi ama napsamki kızlar...

bitki çayı yasak dedi benim doktorum saç boyasına gelince 10. haftadan sonra organik boya ile boyamadamahsur yokmuş dedi yine beni m doktorum
elifim teorin bi bende tutmadı doktor yanlış görmediyse gerci dün başka doktora gittim net olmadıgını söyledi
kafam karıştı ben oğluşuma alışmıştım ama Rabbim sağlıklısını versin en önemlisi bu

Iyi aksamlar kizlar,

Bugun bi halsizlik bi yorgunluk bitkinlik var bende :) sabahtir beri hic bisey yapmadim oyle yattim durdum.

Hamilelerin tuketebilecegi bi kac bitki caylari var hanimlar, yesil cay,ihlamur gibi bi kac tane daha var icebilecegimiz, tabi gunde 2fincani gecmeyecek.

Yorgunlugumdan yemek bile yapmadim ekmek arasi yaptim onu yiyorum :)

Elifin teorisi bendede tutmadi ama bidahaki kontrolds yine doktordan pipisini gormeyi rica etcem:) ne olur ne olmaz

Hamilelikte bitkisel çay içmek istiyorsanız böyle bir çayı alırken içeriğine iyi bakın. Bilmediğiniz,tanımadığınız ve özellikle ülkemizde olmayan bitkiler içeriyorsa tercih etmeyin.Limon, elma, ıhlamur, ahududu,portakal ,nane, karanfil,rezene,adaçayı, kuşburnu, keten tohumu gibi bilinen çayları aşırıya kaçmamak şartı ile içmenizde bir sakınca yoktur.

(Alinti)

Kizlar evde kendimizde bu bitki caylarini yapabiliriz, cunku poset caylarada pek guven olmuyor icinde farkli maddeler olabiliyor.

Mesela kaynamis suya, biraz elma dilimi biraz portakal, bi kac tane karanfil atip mis gibi guvenilir bitki cayi elde etmis oluruz. Bitki caylarida demlenmesi gerek hic bi zaman kaynatmayin. Damak tadiniza gore yapablliriz bucaylari

Elifin teorisi bendede tutmadi ama bidahaki kontrolds yine doktordan pipisini gormeyi rica etcem:) ne olur ne olmaz
bende pipisini görmek istiyorum erkek dese doktorum hadi canım göstermezse bebişim inanmam dicem o derece yani
bu sayfa da hayli kafaları karıştırıyor zaten
Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see
ben oğluma alıştım zaten bu defa kız olursa şaşırırım

Aaa inanmiyorumm iki cinsin pipiside tipatip aynii, ya zaten erken tahminler 50% dogru cikiyor. Benim doktorum bak annesi pipisi bu hatta testislerini bile gosterdi ama ezberemi soyledi gercektenmi gordu orasi tartisilir. Ben bi sonraki kontrolden sonra emin olmak istiyorum :))

gecen ay doktorumuz bizede dedi bak bu pipisi fln ama yinede büyük ihtimal fln dedi buay baska dr.a gitmistm oda ben erkek olarak göremiyorm dedi ama baktıkki bzmki kapamıs bacakları dönmüs poposunu bize dogsun bi ısırcam iyice
hazır bitki cayları nederece saglıklı bilmiyrm en güzeli adacayı aldım aktardan kücük bllyaprak yetio en azından sıvı tüketiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…