- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.061
hayırlara gitsin cnm...
galiba bu kabuslar hamileliktemi oluyor ne,bende eskiden hiç olmazdı son zmanlarda görüyorum
dün gece bağlı bi köpek nasıl havlıyo bana,öyle bi sıçradımki yataktan,ohhh dedim odamı görünce
korktum yaaa((
canım walla bende 2 gündür hissediyorum bariz, bende düşündüm psikolojikmi diye ama alakası yok bariz tekmeliyo bizimki
özellikle gece yatağa yattığımda,eşimi bile uyandırdım koydu elini 40saniye kadar sonra bir tepik geldi bizim oğlandan,
eşim heyecandan çığlık attı,
harika bir duyguymuş,ilerleyen ayları düşünemiyorum bile :))))
ben çaysız duramıyorum canım...çay yorgunluğumu alıyor sanki..çok açık şekilde içiyorum bende..neskafe hiç içmiyorum ama annemin tavsiyesi üzerine günde 1 fincan türk kahvesi içiyorum...mide yanmasına iyi geliyormuş..
Ben de hissetmek istiyorum artık yaaaa
Selam kızlar;
Hepinize iyi haftasonları, nihayet bende bebişiminn pipisini gördüm :)) çok ama çok mutluyum
öncelikle tabiki sağlıklısı,hayırlısı ama cinsiyetini öğrenmek muhteşem bir duygu :)
çin ve rus takvimi denilen şey bende tutmadı malesef,onlar kız gösteriyodu; ama elifimmm in teorisi herneyse o doğru çıktı :)))
12. haftada ikili testi yaptırırken zaten erkeğe benziyo dedi doktor ama ben pipiyi görmeden emin olamadım :)))
darısı tüm bekleyenlerin başına ....
Buarada vitamin olarak elevit içiyorum, doktor calsiyum ve magnezyuma başlıcaz dedi,bende aa dün yeni bi kutu elevit daha aldım deyince,o zaman buayda onu kullanabilirsin içinde herşey var zaten,önümüzdeki ay geçeriz kalsiyuma falan dedi,bende değiştiririm ilacı sorun değil dedim,normalde elevit kilo yapıyo bayanlar istemiyo eğer sende olmadıysa kilo artışı farketmez dedi :)) bi aydaha vitamine devam :))))
çok güzel cnm örnek .. oğluşumun annanesi ilk aylarda ördü bile ben pek beceremiyorum ama bir tane yelek örmüştüm
annane ve teyze tam gaz çalışıyor bizde kaç takımı oldu oğluşumun rabbim sağ salim giydirmeyi nasip etsin hepimize ....
çok güzel cnm örnek .. oğluşumun annanesi ilk aylarda ördü bile ben pek beceremiyorum ama bir tane yelek örmüştüm
annane ve teyze tam gaz çalışıyor bizde kaç takımı oldu oğluşumun rabbim sağ salim giydirmeyi nasip etsin hepimize ....
Canım bildiğim kadarıyla kafein içeren herşey bebekler için çok sakıncalı çünkü direk bebeğin kanına geçiyormuş bilgin olsun araştır biraz derim çünkü şuan kaçınmayıp yaptığımız hatalar bebişlerimiz dünyaya geldiğinde bize çok büyük sıkıntılarla geri döncek bizzat çevremdekilerden yola çıkarak söylüyorum sigara çay kahve 3ünden de uzak durmalıyız
cnm bence hissediyorsun da anlamıyorsunudur ben de 16. haftam itibariyle hissedenlerdenim, kilolumusun ? onunda etkisi olur. Ben minyonum zayıfım da his öyle bebeğin tekme atması gibi birşey değil sanki içinde minik minik kabarcıklar var pıt pıt ediyo :)) özellikle açken yapıyo dikkat et ya da şey gibi gazın olurda dolanır ya içinde o şekilde, göbek deliğinin alttaraflarında :)))
ya öyle canım da çay içmeden de yorgunluğumu gideremiyorum..benimkisi biraz da psikolojik galiba...içtiğime çay denmez zaten sarı sıcak şekerli su..
hahaa süperrrrr çok sevindim cnm başka yokmu benim teorimin tuttuğu ya da tutmadığıhehe
hhehe tmm ozaman :)) ben de hamilelik öncesi bayılırdım çaya kahvaltımı çaysız asla yapmazdım 5 çayım mutlaka vardı ve akşam yemeğinden sonraki dinlenme çayım şanslıyım ki bulantılarım olduğu zaman da çaydan kokusundan tiksindim, o zaman bu zaman 1 kere bile sürmedim ağzıma kahvaltıları taze sıkma meyve suları akşam dinlenmelerimi de soğuk şekersiz sütle geçiriyorumuslandım.. bu arada bizim seninle günümüz aydnıydı hatırlarsan hatta sana ben msj attım nerelerdesin die merak ettim sonra benim günümü değiştirdiler. Forumun ilk sayfalarında da sölemiştim normalde günüm 10 ekim ama en son 22 sinde tekrar regl oldum diye doktorlar inatla 22sini alıyorlardı, 2 li teste gittiğim gün 13 haftam bildiğim halde 14+1 çıktı ultrasonda neyse 2 hafta sonra doktorumu değiştirdim önce ultrasonda baktı senin bebeğin büyük duruyor yanlış hesaplanmışssın dedi 4 lü testi buyüzden gerek duydu ve tarihimi geri çekti 10 ekimle uyumlusun dedi
bitki çayı yasak dedi benim doktorum saç boyasına gelince 10. haftadan sonra organik boya ile boyamadamahsur yokmuş dedi yine beni m doktorum
elifim teorin bi bende tutmadı doktor yanlış görmediyse gerci dün başka doktora gittim net olmadıgını söyledi
kafam karıştı ben oğluşuma alışmıştım ama Rabbim sağlıklısını versin en önemlisi bu
bende pipisini görmek istiyorum erkek dese doktorum hadi canım göstermezse bebişim inanmam dicem o derece yaniElifin teorisi bendede tutmadi ama bidahaki kontrolds yine doktordan pipisini gormeyi rica etcem:) ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?