Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

kızlar annem benim bebişime bu battaniyeden yapıyo..bir arkadaşımın annesine de konvers ve tokadan yaptıracağım.sizce nasıl

Eklentiler

• $Clarín Tejido 2007 Nº 9 (8).webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 38
  • $21770_456441147747192_1002881590_n.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 44
bu arada kızıma isim arıyorum şimdilik aklım olanlar AZRA ve RANA sizce hangisi daha güzel..

kızlar annem benim bebişime bu battaniyeden yapıyo..bir arkadaşımın annesine de konvers ve tokadan yaptıracağım.sizce nasıl

bence battahaniye güzel

bu arada kızıma isim arıyorum şimdilik aklım olanlar AZRA ve RANA sizce hangisi daha güzel..
ikisinin arasında kalsaydım ayy bilemedim ki azra daha bi güzel sanki rana da hoş :26:

ayy bunlara bayıldım walla çok hoş ve de kıskandım acaba bu battaniyenin mavisini yapsam oğluşum için üzerine kurdela yerine nasıl birşey koyabilirim kızlar bana fikir verir misiniz?

kızlar ne teorisi bu bende istiyorum
annem bide hemen mavis mavis battaniyeler fln aldı amaan gerci saglıkla dogsunda ins.hepimizin bebisleri

Canımcım ben nette bir program buldumda cinsiyet tahmini diye baya birilerinde denedim tuttu, burdaki arkadaşlarla da payşalmıştım doğum tarihin ve SAT verirsen sana da bakayım

battaniyeye de diğer cicilere de bayıldım... kız çocuklarını süslemek , giydirmek daha bi eğlenceli gelir hep bana.. Ama ben ikinci oğluşuma hamileyim.. İNŞALLAH sağsalim doğurur ve güzel güzel büyütürsün kızçeni...ve İNŞALLAH birgün benimde kızçem yada kızçelerim olur....

bnde duramıyrmmm

kızlar bni bugun sağlık ocağından aradılar hamile olduğumu sağlık bakanlığından ögrendik diye kilomu tansiyon şeker sordu bni kontrole çağırırdılar sizde böyle bi durum varmıdır

kızlar bni bugun sağlık ocağından aradılar hamile olduğumu sağlık bakanlığından ögrendik diye kilomu tansiyon şeker sordu bni kontrole çağırırdılar sizde böyle bi durum varmıdır

canim benim ben ilk aylarinmda gitmistim o zaman almislardi kaydimi..sisteme kaydediliyor bilgilerimiz ve asi takiplerimiz buradan yapiliyor..guzel bir uygulama bence.biz herseyi takip ediyoruz merak edipde ama takibini yapmayanlarda vardir mutlaka..

beni taa ilk aylarda aradılar cnm,güzel bir uygulama aile hekimin ve ona bağlı hemşiren seninle özel ilgileniyor,idrarına kanına herşeyine bakıyolar,mutlaka git,kan testlerini yaptır ve o sonuçları kadın doğumcunada götürebilirsin ,sonuçta onlarda sürekli test istiyo ya,ücretsiz kan sonucunu gösterebiliyosun.
ve 20. hafta için tetanoz aşıısı da yapıcaklar sana,kesin gün verirler gittiğinde .

ayy bunlara bayıldım walla çok hoş ve de kıskandım acaba bu battaniyenin mavisini yapsam oğluşum için üzerine kurdela yerine nasıl birşey koyabilirim kızlar bana fikir verir misiniz?

tuhafiye veya yüncülerde örgülerin üzerine dikilen veya ütü yoluyla yapıştırılan çıkartmalardan var,araba futtbol topu değişik karakterler falan ,çok çeşitli çıkartmalar ;onlardan alıp yapabilirsin cnm.

canım bence bu battaniyenin maviside çok güzel olur..üzerinede beyaz renkten araba,yada yuvarlak,kare,bu tarz şekiller yapabilirsin çok güzel olur..

teşekkür ederim canım..önce sağlıklı olsunlarda farketmez kız ,erkek olmaları.gerçi senin ilk çocuğun erkekmiş kız istemen normal tabi..olsun canım sağlıklı olsunlarda inş Rabbim gönlüne göre verir bir de kız evladın olur :))

bu arada maşallah 3. çocuğu hatta 4. çocuğu bile düşünüyosun sanırım..Helal olsun sana.

Selamlar hatunlar neler yapıosunuz,tepikliyomu bebişler bakiiimm :))
walla benimki sabah ezanıyla bi başladı harekete,önce noluyo niye böle hareketlendi dedim
sonra kalktım bi çilekli süt içtim bide meyveli yoğurt yedim,aaa bi baktım bizimki duruldu
demekki aç olunca tepkii veriyo sıpaaa :))
babasına diyorumki aynı sen karnı acıkınca agresifleşiyoo :))Ahahahah :)

Yaa ben neden birşey hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…