- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.081
kızlar annem benim bebişime bu battaniyeden yapıyo..bir arkadaşımın annesine de konvers ve tokadan yaptıracağım.sizce nasıl
ikisinin arasında kalsaydım ayy bilemedim ki azra daha bi güzel sanki rana da hoş :26:bu arada kızıma isim arıyorum şimdilik aklım olanlar AZRA ve RANA sizce hangisi daha güzel..
ayyy bayıldım bayıldım cok sekerler...kızlar annem benim bebişime bu battaniyeden yapıyo..bir arkadaşımın annesine de konvers ve tokadan yaptıracağım.sizce nasıl
kızlar annem benim bebişime bu battaniyeden yapıyo..bir arkadaşımın annesine de konvers ve tokadan yaptıracağım.sizce nasıl
kızlar ne teorisi bu bende istiyorum
annem bide hemen mavis mavis battaniyeler fln aldı amaan gerci saglıkla dogsunda ins.hepimizin bebisleri
Canım bildiğim kadarıyla kafein içeren herşey bebekler için çok sakıncalı çünkü direk bebeğin kanına geçiyormuş bilgin olsun araştır biraz derim çünkü şuan kaçınmayıp yaptığımız hatalar bebişlerimiz dünyaya geldiğinde bize çok büyük sıkıntılarla geri döncek bizzat çevremdekilerden yola çıkarak söylüyorum sigara çay kahve 3ünden de uzak durmalıyız
amin canım benim...daha iyileri sizlerin olsun inşallah...bende çok bilmiyorum ama heves ettim işte..annesinden kuzusuna birşeyler kalsın...
kızlar bni bugun sağlık ocağından aradılar hamile olduğumu sağlık bakanlığından ögrendik diye kilomu tansiyon şeker sordu bni kontrole çağırırdılar sizde böyle bi durum varmıdır
kızlar bni bugun sağlık ocağından aradılar hamile olduğumu sağlık bakanlığından ögrendik diye kilomu tansiyon şeker sordu bni kontrole çağırırdılar sizde böyle bi durum varmıdır
ayy bunlara bayıldım walla çok hoş ve de kıskandım acaba bu battaniyenin mavisini yapsam oğluşum için üzerine kurdela yerine nasıl birşey koyabilirim kızlar bana fikir verir misiniz?
ayy bunlara bayıldım walla çok hoş ve de kıskandım acaba bu battaniyenin mavisini yapsam oğluşum için üzerine kurdela yerine nasıl birşey koyabilirim kızlar bana fikir verir misiniz?
battaniyeye de diğer cicilere de bayıldım... kız çocuklarını süslemek , giydirmek daha bi eğlenceli gelir hep bana.. Ama ben ikinci oğluşuma hamileyim.. İNŞALLAH sağsalim doğurur ve güzel güzel büyütürsün kızçeni...ve İNŞALLAH birgün benimde kızçem yada kızçelerim olur....
Selamlar hatunlar neler yapıosunuz,tepikliyomu bebişler bakiiimm :))
walla benimki sabah ezanıyla bi başladı harekete,önce noluyo niye böle hareketlendi dedim
sonra kalktım bi çilekli süt içtim bide meyveli yoğurt yedim,aaa bi baktım bizimki duruldu
demekki aç olunca tepkii veriyo sıpaaa :))
babasına diyorumki aynı sen karnı acıkınca agresifleşiyoo :))Ahahahah :)
Yaa ben neden birşey hissetmiyorum
Yaa ben neden birşey hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?