- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.101
Kızlarrrrr nerdesiniz yaaa hiç ses soluk yok :) ama olmazkii yokmu yakın zamanda bebişini gören,karnındaki hareketleri hisseden
paylaşsın duygularını hep beraber heyecan yapalım :)
bugünlerde bende iki üç gündür üstüüste misafir ağırladım walla çok yoruluyo insan yaa hiç eskisi gibi değil
bişey yapsam iki oturasım geliyoo niye böyleee acabaaaaaa ??????
iyi akşamlar hanımlar...bugün bebişimi gördüm amaaaa bu ufaklık çok tembel mi desem aksi mi desem...sırada beklerken bir iki tepikledi...hatta biraz ayakta kalınca huzursuz oldu ama doktorun odasına girdim ultrasona aldıııı....aaaaaaaaaa o da ne bebiş uyuyo... doktor biraz dürttü uyanır diye ama bir iki kolunu başını oynattı yok tık yok yine uyudu...babasına çekicek kesin bu...oda uykuyu çok seviyor...
ayy kıyamam onaa uyurmuştaa :))
bu bebişlerin hepsi babaya benziycek yükselcim;bizimkide acıktığımda çok tepikliyo
eşimde dayanamaz açlığa,bende diyorum babası gbi agresiflik yapıyoo acıkınca :)) ahahaha
ohhh ne güzelde görmüşsün,bizim kontrole daha var,marta kadar beklicez artıkk :)
Kızlarrrrr nerdesiniz yaaa hiç ses soluk yok :) ama olmazkii yokmu yakın zamanda bebişini gören,karnındaki hareketleri hisseden
paylaşsın duygularını hep beraber heyecan yapalım :)
bugünlerde bende iki üç gündür üstüüste misafir ağırladım walla çok yoruluyo insan yaa hiç eskisi gibi değil
bişey yapsam iki oturasım geliyoo niye böyleee acabaaaaaa ??????
hehe:))) benim de kontrolüme vardı daha ama idrar yolu enfeksiyonu vardı ya doktor antibiyotiğin bittikten 2 gün sonra gel tekrar test yapalım demişti..onu bahane edip gittim ultrasonda görmek istiyom ben bebişimi dedimm...
ohh ne güzel yapmışsın walla,belki bende arada dayanamazsam giderim yine; yakın bi tıp merkezi var bi kere arada gitmiştim ordaki doktor hanımı bi ziaret edeblrz :))
antibiyotikten sonra bişey çıktımı cnm idrarında; bende kullandım bitti allaha şükür tekrar çıkmadı bakteri :S
ama pek güven olmuyo korkuyorum her kasıklarım ağrıdıında,tekrar çıkarmı falan diyee
ben de 5 gün sonra göreceğim hayırlısı ile bebişimi kızlar, bu kez kız cinsiyeti de öğreniriz size de yazarım bakalım teoriler tuttu mu
bu arada çin, rus, elifim22 ve tüm hislerim kız dediler bebişime. ama şu genitalnub teorisine göre ben erkeğe benzetiyorum elimdeki ultrason fotolarıyla. bakalım ne olacak
bu arada ben de önceleri çok bebeğin hareketi gibi düşünmesem de bebişimi hissetmeye başladığımı farkettim. bence çoğumuz artık hissediyoruz ama çok farkında değiliz çünkü çok hafif bir kıpırdanma. sanki damar oynuyor gibi
geçti gibi benim hissettiğimce canım ama kültür testi verdim yine 2güne çıkıyormuş onun sonucu da...bu arada doktorum 3lü testi de istedi...ne kadar güvenilir sonuç alınmasa da biz yapalım dedi...onu da çıkardık aradan...
ben de 5 gün sonra göreceğim hayırlısı ile bebişimi kızlar, bu kez kız cinsiyeti de öğreniriz size de yazarım bakalım teoriler tuttu mu
bu arada çin, rus, elifim22 ve tüm hislerim kız dediler bebişime. ama şu genitalnub teorisine göre ben erkeğe benzetiyorum elimdeki ultrason fotolarıyla. bakalım ne olacak
bu arada ben de önceleri çok bebeğin hareketi gibi düşünmesem de bebişimi hissetmeye başladığımı farkettim. bence çoğumuz artık hissediyoruz ama çok farkında değiliz çünkü çok hafif bir kıpırdanma. sanki damar oynuyor gibi
Canım senin kaç haftalık oldu
18. haftadayım canım
O zaman cinsiyetini kesin öğreneceksin..:) vallaha ben bile merak ediyorum.
kızlar öğrenince bana yazmayı unutmayın buarada benm 4 lü testim de ok çıktı bu detaylı tarama testi ne oluyor :S onun ekstra bir ücreti mi vardır?
kızlar öğrenince bana yazmayı unutmayın buarada benm 4 lü testim de ok çıktı bu detaylı tarama testi ne oluyor :S onun ekstra bir ücreti mi vardır?
evet canım kesin, şu nub teorisi kafamı karıştırdı ama. oraya göre bir ultrasonda erkek bir ultrasonda kız gibi görüyorum bebişi.
hayırlı olsun canım
canım bu söylediğin 20. haftada yapılan bebeğin tüm organlarının ve uzuvlarının detaylı incelendiği test sanırım. fiyatını ben bilmiyorum.
bu arada 4lü teste neden ihtiyaç duydu doktorun. benim ikili testten sonra sanırım üçlü test ya da 4lü vs istemeyecek doktor. yaptırmalı mıyım di,ye düşünüyorum
canım 350 tl ödedik detaylı tarama testi için, profesör yapıcak;
biz ikili testimizide çok detaylı bir şekilde aynı profesöre yaptırmıştık,40 dakika herşeye çok detaylı baktı
bebeğin böbreklerini bile gösterdi bize,onada 350 vermiştikkk
kafadan 700 gitti:) bu bebiş bizi batıracak
buarada ben artık her hafta market alışverişimde bi paket bez alıyorum :) birikim yapıyorumm
resmen bebişin kaka yapacağı bezleri bile seviyoruz eşimlee :) çıldırmış olmalıyızzzzz
hmm baya ödemişsin sen tatlım ben de iki testim için 170 tl + uayene 200 tl ödedim
28 inde 4 lü testim var oda 200tl + muayene 200 tl
bebişlere feda olsun
sen hangi şehirdesin merak ettim benim ayrıntılı tarama testim 20. hafta civarlarında yapılacakmış. ayy çok özlüyorum bebeğimi birde hareketlerini hissetsem Allahın izniyle..
biran önce doğsada onu bi güzel sevsem annesinin canıııııı
Canım istanbulda bostancı tarafındayım ;
walla özel hastaneye gidiyorum bende muayne ücretleride ekstra tabi onu hiç söylemiyorum bile :))
bugüne kadar zaten gidip birkez muayne ücreti ödeyip çıkamadık,herseferinde mutlaka bi ekstra var yok kan testi yok çiş testi,yok tiroidim çıktı hayda onada ayrı testler:))))
derken derken liste uzuyo,napalım bebişimiz için herşey:)
buarada benimde ayrıntılı tarama testim 22.haftada yapılcak,biz randevumuzu alıp şimdiden parasını ödedik...
hissetmek varyaaa,yaaa anlatamam çok ama çooookk müthiş bi duygu,birkaçgündür mest olmuş bir şekilde ağzım kulaklarımda dolaşıyorum
allahım onları kucağımıza alıp sevmemizii,popolarınızı ısırmamızı nasip etsin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?