Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

ayyy evet ne güzel belli mi olur bakarsın oğluşlarımız beraber oynayıverirrr :))
canım walla bebişimiz için herşeyin en iyisi olsun diyoruz,doktorumuza çok güveniyoruz o yüzden o nasıl yönlendirirse öylede yapıyoruzz :))
bende bu son bi haftadır hissediyorum,16. haftanı bitirince hissetmeye başlarsın,kiminde de 17.haftada falan oluyomuş hissetme;geçen kntrolde söyledi doktor;
bir haftaya sende hissedenlerden olursun merak etme,şuan çok normal yani hissetmemen

Ya cnm ben kendi odama yanıma güzel bir yatak almak istiyorum şimdilik;çünkü bebekten sonra ev değiştirme olasılığımız var şöyle bir iki yaşında oda takımı alırım diyorum ama tamda karar vermedim açıkcası :))
çok ufak tefek bi iki şey aldım;organik çorap falan :) battaniye örüüyorum bitane ama sürekli gözüm avmlerde bebe mağazalarında,sürekli takipteyim :))

ayy tatlım inşallah beraber oynarlar nasip olur..
inşallah bakalım yarın 16 haftamızda oluyoruz.
bende sadece karyola düşünüyorum senin gibi kıyafet daha hiçbirşey almadım. bizde ev taşıyıcaz doğumdan sonra Allah nasip ederse..
kıyafet olarak da birşey almadım ben...ama dediğim gibi çook hevesliyim. Rabbim sağlık versin meleklerimize çok özledim bu ayda 1 meselesi olmasa ne olcak
örgüye gelince ben düz örgüden başka öremiyorum
beceremem yani sen gibi

bende eğer çok beğendiğim bişey olursa alırım ama genel olarak son aylara bırakıcam;
bide herşeyi doğmadan almayın diyolar,sonra dışarda gezip dolaşırken bişeyler almak istediğinde nede olsa çok var almıyayım diyip aklın kalıyomuş :))
örgü konusunsdada bende çok becerikli değilim,bikaç aya kadar çalışıyodum zaten şimdi hazır evdeyken fırsat bu fırsat basitde olsa netten bişiyler bulup yapmaya çalışıyorum işte :)))
bitsin battaniyemiz koycam buraya :)))

canım dün acil çıktım kusura bakma lütfen
birde ayyy çok hissetmek istiyorum bebeğimi
tekmelerini de hissetmiyorum falan ya endişe ediyorum hep bebeğime birşey olmuşmudur diye.
bugün doktora gidicem bebeğimi görmek istiyorum
hiçbirşey almadım daha annesinin güzeline
ayy ne güzel sen bıraknmışsın işi ben hergün çalıyorum
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın..AMİN

valla şimdiden zor geliyor çalışmak...o vitaminler olmasa halim harap...temmuzun 1ine kadar çalışacağım ben iznim yok malesef...nasıl gider gelirim işe bakalım yada ne kadar verimli olabilirim..:18: ya kızlar hasta mı olacağım nedir kaç gündür defalarca hapşuruyorum...hapşururken de karnım ve kasıklarım ağrıyor çok fena..korkuyorum birşey olacak diye...

aynen bende sen gibi hapşururken aklım çıkıyo
Rabbim miniklerimizi korusun
geçmiş olsun dikkat et kendine kivi ye bol bol

aynen bende sen gibi hapşururken aklım çıkıyo
Rabbim miniklerimizi korusun
geçmiş olsun dikkat et kendine kivi ye bol bol

ya meyve yiyorum bol bol...aslında ben normalde de bitki çayını çok tüketiyordum..sanırım onunda etkisi var..şimdi hangi bitki çaylarını içebileceğimi bilmiyorum riske de girmek istemiyorum..

ya meyve yiyorum bol bol...aslında ben normalde de bitki çayını çok tüketiyordum..sanırım onunda etkisi var..şimdi hangi bitki çaylarını içebileceğimi bilmiyorum riske de girmek istemiyorum..

nolur ne olmaz içme doktorum bana yasakladı
herşey bebişler için sen bebeğini hissediyor musun tekmeliyor mu?

canım ne kusuru olurmu öyle şey :)) zaten hep bakıyoruz buraya bir şekilde cevap veririz hiç önemli değil :)))
canım ben uçuş hostesi olduğum için mecburen bıraktım,yani hamilelik iznine çıkıyosun bizde,şirkete hamile olduğunu söylediğin an izne ayırıyolar seni,sigortam falanda yatıyoo
keyfim yerinde wallla yatıyorum evde tadını çıkarmaya çalışıyorum,çalıştığım uçtuğum günlere inat :)))))
buarada aldığın uyku tulumu süper çok beğendim ; kış gelince giyer artık bebişinnn,,,, oyyyy yerim onları bennnn

canım hapşurma bendede çok var,günde 5-6 kez geliyo inanırmısın hamilelikten oluyoo heralde hapşırdığım an bende o sancıyı hissediyorum kasıklarımda inşallah bi zararı yoktur bebişlerimizee ...

hehe...son zamanlarımızı düşünemiyorum yaa..düşünsenize hapşururken düştü düştü diyormuşuz.. aslında o hapşuruklar doğumda tutacak bir hapşurukta doğuruvercez bebişlerimizi...

meraba kızlar uzun süredir yazamıyordum benimkinin cinsiyeti kesinleşti sonunda hissettiğim gibi erkekmiş :) bu yıl kimden duyduysam erkek heralde erkek yılı olacak:)

daha bir çöp dahi almadım bebeğime şimdi hafta içi okul haftasonu gezmek yorucu oluyor en iyisi doğum iznine ayrıldığımda alırım diye düşündüm oyüzden 7. aydan sonraya bıraktım alışveriş işini şuan para biriktiriyorum göbeğim de biraz çıktı ama hareketlerini tam olarak anlıyamıyorum hala.. ve hala 48 kiloyum

ayy ne güzel hep istediğim meslek ti kabin memurluğu evet kış gelince giydircem oğluşuma cicisini bebeğimi çok özlüyorum dün doktorumu aradım herkes bebğini hissediyo ben neden hissedemiyorum dedim. Doktorum gizem yapma lütfen bebeğin iyi ve sağlıklı maşallah 20-22 haftalar arasında olacaktır muhtemelen dedi.
nasıl beklicem :44:

bende hissetmiyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…