Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

canım ben de ilk başta alışveriş işini sonraya bırakmayı düşünüyordum ama bi baktım ki kışlıklar indirimde. bizim doğumlar Allah kısmet ederse yaza denk geleceği için bebişler 6 aylık kadar olduklarında kışlık ihtiyacı olacak ve o zaman da kışlıklar yeni sezon olacak ve her şey inanılmaz pahalı olacak.ben 3-6 ay baharlık ve 6-9 aylık kışlık kıyafet aldım bir sürü prensesime:) şimdilik onları seviyoruz. yani mothercare chicco kanz gibi yerlerden alışveriş yapacaksan indirimi kaçırma derim.
Bu arada ben de öğretmenim:)

kızlar hayırlı geceler önceliklke ben kaç gündür giremedim
rabbim beterinden saklasın .... babama felç gelmişti hani kas gevşeticilerin etkisiyle az yürüyordu wc ye gitmek istedi ki bi gürültü kopptu ki düşmüş canımın parçasııı ..... ben onu görünce baygınlık geçirdm benii sakinleştirdiler babamın burnu çok kanadı acilen ambulansla yine hastahaneye götürdük hala hastahanede ... kafatasında çatlak varmış ve beyin damarı da tıkalıymış... dr yaşam tehlikesi olduğunu söyledi... bayağı hastahanede yatması gerekiyormuş ama bnm yüreğim dayanmadı bu acı habere allah ım yardımcımız olsunn babama herşey olabilirmiş kızlar ne olur dualarınızı eksik etmeyinn.... cok zor bi durumm...

vee

ertesi gün kasık ağrılarımdan dolayı ve çok azla strese girdiğim çok ağladım sağlık ocağına gittim bi sorun varmı diye ulturason yoktu başka bi alette kalp atışlarını dinlediler ki kalp atışlarını duyamadılarr... hemen acil ulturasona yolladılar soluğu bnm dr umda aldım... muayene etti dedi ki bu ne durum suyum azalmış aşağıya gelmiş doğum başlamak üzereymiş neredeyse dua et rahim kapın acılmamış dedi. biraz acılsa bebek doğabilirmişti. eşim zaten ümidi kesmiş o kada strese kalmamıştır diye ... bana magnezyum diye bir ilaç yazdı bir hafta sadece wc ye yemek yemek için kalkacaksın yatacaksın dedi. rabbime cok şükürler olsun ki bebeğim yaşıyor çok korktum rabbim beterinden saklasın 3 gün ablam baktı bana dün evime geldim eşim yardım ediyor yemek işlerinde az da olsa ayakta kalıyorum onra hemen yatıyorumm:18::18::18:

iyi bir haberde

bugun ilk defa bebeğimin hareketlerini hissettim çok çok çokkkk güzel bir duygu rabbime binlerce kez hamd olsun...

Canım Çok geçmiş olsun kendini çok strese koymamaya çalış Allah babanada acil şifalar veriri inşallah

Canım çünkü daha öncede yazmıştım ben 10 gün arayla 2 kere regl gördüm daha önceki doktorum 2 li testi yapan ikinci regl tarihimi aldı 4lü test için görüştüğüm doktorsa sen ilk tarihinle uyumlusun dedi, yanlış bakmış olabilirler için rahat etsin istiyorsan yaptıralım dedi bende yaptırdım cnm neyseki temiz cıktı.

cnm allah acil şifalar versin babanada sana da çok geçmişler olsun sizi birbirinize bağışlasın inş. bunca sıkıntının yanında gördünmü bebişin beni unutma anne diyor sana güzel haberlerini almak ümidiyle..

Kızlar buaralar kafa yorduğum iki şeyden bahsetcem size siznde cvplarınızı bekliyorum birincisi oğluşuma beşik alcam, dolaplı olan beşiklerden mi almalıyım yatağıyla dolapları birşelik olan yoksa iki kademeli hem oyun için kullanılan hem de yatak olarak kullanılan tahta beşikler vardır ya taşınabilir onlardan mı sizin fikirlerinizi ve planlarını neler?
Bir de detaylı ultrasonu nerde yapcanıza karar verdiniz mi kendi hastanemde 200tl diyolar ssk lı için renkli ultrason da değil. Sizinkileri de duymak istiyorum!!!

kızlar merhabalar...2 gündür acayip mutluyum..çünküü rüyamda bebeğimi görüyorum.. öyle güzel bir duygu ki güne öyle mutlu başlıyorumki..uyanmak istemedim açıkçası... ya ama kız olarak görüyorum onu nedense...

canım allahtan babana acil şifalar diliyorum;kendini üzmemeye çalış biliyorum baba çok tatlıdır baba bitanedir baba yardır
ama içinde allahın sana bi emaneti war onuda unutma sakın,
çok geçmiş olsun yavruşun seninle,allah bebişlerimizi ayırmasın bizzlerden,temmuzdda sağlıklı bir şekilde dünyaya getirelim onları inş..

canım walla senin yine 200 tl iyiymiş; ben 350 veriyorum detaylı tarama testi için; 22. haftamda yapılcak..ben ikili testi te aynı prof.a yaptırdım oda 350 tl ydi.. ama 35-40 dakika süper bakıyolar..
detaylı test günümü iple çekiyorum tekrar uzun uzun izlemek için bebeğimi ...

Iyi geceler hanimlar,

Bi kac gundur giremedim, gecen hafta carsamba gunu esimle ankaraya gidip geldik isi dolayisiyla, ordan esimin akrabasini ziyaret ettik, gelirken amcasini getirdik bi kac gun kvdemlerde kaldi bugun dondu. Anlicaniz ordaydik bi kac gun :)

Karnimdada ara sira gidiklanma oluyo hele dun sabahtan aksama kadar o his girdi girdi cikti, eltim o bebegin hareketleri dedi bende oylelikle anladim :) ama bugun uyuyor herhalde hic tik yok karnimda.

Annemlerde yurtdisinda kaliyolar, bu ara ordada indirimler bayagi yogunmus, bebisin nerdeyse butun ceyizini duzmusler a"dan z"ye kadar herseyini almislar:)

Bende dedimki anneme, bu hafta doktor kusura bakmayin kordonunu gormusuz kiziniz oluyor derse diye:))

Gebertirim seni diyo annem herseyini aldim artik

Benden haberler bu kadar karnimda sanki bu hafta bi anda buyudu gibi sizinkide oyle mi? Birde kilom ayni almamisimda vermemisimde gece gece cok konustum :)))

Merhaba hanımlar.. Bir aydır uzağım sizden özlemişim Çok zor günler geçirdim hastaneler serumlar derken çok şükür düzelmeye başladım,kendi evimden nefret ettim yemek yiyemedim kilo verdim ölüp ölüp dirildim eşim dayanamadı kayınvalideme gittik o biraz baktı biraz da annem öyle böyle derken toparlandım.Bebeğim gayet iyi artık tekmelemeye de başladı sonsuz şükürler olsun.. Hepimize sağlık versin rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın..

Allah yardımcınız olsun canım inşallah tez zamanda şifa bulur.. Kendine dikkat et yat dinlen her şey hayırlısıyla güzel olur inşallah..

Kızlar bugun beklenmedik bir şekilde babamı taburcu ettiler ablamın yanıa gitti bnde gittim gitmemem gerektiği halde...
Babamdan ümidi kestiler. Alın babanızı evde huzur sağlayın dediler onu üzmeyin dediler dr öleceğini ima etti zaten artık yürüyemiyor.. Altı bağlanıyorr...gecede şok vermişler kalbi durma seviyesine gelmiş.. Kızlarrr ben ne yapacağım bebeğim varken en üzüntülü anımda bi tekme atıyoo bana...
Babama bakıyorummm hep ağlıyor ağlıyor yüreğim dayanmıyor canımın parçasına dua edin nolurrr....

Babama bişey olursa ben nasıl dayanacağımmmmm rabbim kolaylık ver nolur.. Oğlumuda babamıda koru

amin...

Rabbim acil sifalar versin canim, cok zor bi durum gercekten. Kendini yipratma cunku bu yasadiklarin bebeginde kalabilir, saglikli beslenmene devam et bebisininde sana ihtiyaci var tabi babanida ihmal etme pozitif dusun insallah bisey olmaz. Hepimiz Allahtan geldik Allaha donecegiz bir gun bunun icin yasiyoruz. Aklin aliyor mu hic kucucuk bi sivi menisinden suanda karnimizda bi can tasiyoruz onu verene sonsuz sukurler olsun. Hele ki stresten uzak dur canim biliyorum cok zor gunler yasiyosun elimizden dua etmekten baska bir sey gelmez. Rabbim babaninizi size bagislasin insallah hayirli olan ney ise o olur. Uzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…