Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

rabbim sana yardım etsin
bende geçen sene yaşadım anlattıklarına benzer şeyler çok şükür şimdi iyi babam
allah senin baban hakkındada hayırlısını versin inşallah
bebeğine dikkat et sonra çok üzülürsün keşke dememek için yediklerine dikkat et biliyorum zor ama stres senden ne kadar uzak olursa okadar iyi
bebeğin doğduğunda huzursuz bir bebek olmasın ne olur aklına bunları getirerek biraz sakin olmaya çalış dualarım seninle

amin cnmm saol inş hayırlısı ne ise o olsun...

bebeğim hep aklımda cnm ama babamdan da cıkmıyorr... duaların için allah razı olsun cnm eksk olma

Hayırlı uğurlu olsun bebişin. Allah tamamamına erdirsin inşallah kolaylıkla.. bende aynı düşüncedeyim. şuan indirim varken birkaç parça kışlık almak istiyorum. chiccoda falan baya indirim var çünkü.hatta %70 bile olur belki indirim diye pusu dayım:) tabi bazı arkadaşlarım çok taraftar değil erken alma iyi değil diye.. Olumsuz da düşünmemek lazım herşey Allahtan gelir tabi alsakta almasakta birşeyler.. olacağa çare yoktur illaki.. Allahım tamamına erdirsin bizlerii.

Kizlar bugün bebisime ufak tefek biseyyler aldim :) ayyy cok mutlu oldum anlatamam yani o derecee :)resimlernide koycam ama simdi disardayim tel.den yaziyorum aksam evden koyarim artikin :) organik corap,philips avent dis kasiyici,unibaby yenidogan islak mendil ve kendimede gögüs pedi :)) belkide cok alakasiz seyler ama bir anne adayini mutlu etmeye deger :)

Tatlım yaa ne desem bilmedim. Rabbim acil şifasını versin inşallah Allahım yar ve yardımcınız olsun.
bu hamile halinle ne büyük sınavdan geçiyorsun şükret dualarımız sizinle..

Bana da alışveriş yapma daha erken diyorlar ama ben de hep olumlu düşünmek taraftarıyım. Hem o mantığa göre doğum da risk. O zaman doğumdan çıkınca alışverişe gitmek lazım dimi.
Üstelik bu bebeği hiç umudum yokken Rabbim verdi bana. Endişeyle beklemek değil tadını çıkarmak istiyorum:)
Allah hepimize sağlıklı huzurlu bi hamilelik ve doğum nasip etsin inşallah...

Of Offf Bugün tartıldım tam 67,5 kiloyum 18 haftada 6,5 kılo almışım Ne olcak benim sonum

hamur işinden uzak duracaksın bol su içeceksin iştahın açık diye benim gibi geleni götürmeyeceksin
bende oğlumda 20 kilo almıştım ama sadece son iki ayda
daha öncesi hamile olduğuma bile iinanmıyorlardı tabi oğluşta 5 kilo doğdu orası ayrı
ben ilk zamanlar inanılmaz yoğurt yemiştim oda metobolizmayı çok iyi çalıştırdığından sanırım almıyordum ama sonra zeytin turşu hamur işi derken yarım dünya olmuştum
bence sen önlemini al yoksa hamilelik sonrası stres olur sana gerçi meleklerimiz sağlıklı olsaunlarda çekeriz napalım

canım bol bol dua et;üzülme ve babanla geçirebildiğin kadar maksimum vakit geçir....allahımın izniyle bende oğlumu kucağıma bi alsam zaten ismi hazır cnm babamın ismini koycam..
babamın acısını çekmiş bi insan olarak tutuluyorum çok yorum yapamıyorum kusura bakma cnm ((

aman aman ne diyosun :)))) bende walla hiç almıyrum,millet nasıl hamilesin diyo bana aynen sana olduğu gbi :)) son aylarda dikkattt etmem lazım demekkkii :SSS

Kızlar ben dün tartıldım 46,700 le başlamıştım 49,400 olmuşum sizce çok mu az kilo alıyorum, 4. ayım bitmek üzere tedirginim biraz bebeğim büyümüyor mu acaba diye
Bi de dünden beri sol bacağım sırtm çok ağrıyor, ayağımın üzerine bastıkça sol tarafıma kalçama acayip vuruyor ağrı bugün doktora gitcem sizde de böyle bir ağrı var mı kızlar?

Canım kilon gayet iyi sen hic değilse almışsın ben şuana kadar hiç kilo almadım 50-51 ile başladım hala aynıyım merak etme bebişler büyüyolar. Çok ayakta durdugunda agrır belin sırtın, yada uzun bir yürüyüşten sonradanağrı yapabilir kalçaların

Canım ben ofiste çalışıyorum nerdeyse tüm gün oturuyorum günde en az 1,5 lt su içiyorum mecburen tuvaletten tuvalete kalkıyorum çıldırmak üzereyim bu ağrı beni benden alıyor sanki kalça kemiğim belimden ayrılıcak gibi ağrım var enteresan olan da sadece sol tarafımda akşam randevu aldım bakalım doktor ne dicek. Kilo için de içim rahat etti şükür 6,5 falan yazanlar var diyorum ben de mi sorun var? Ben hala iştahla hiçbirşey yemiyorum, bulantım kalmadı ama canım birşey de istemiyor sen ne durumdasın?

Doktora bi görün bakalım insallah önemli bişey yoktur, sürekli oturdugun içinde olabilir bu agrıların. Kilo alımın normal geldi bana olması gereken gibi, benim istahim iyi cok sukur rahat bi hamilelik geciriyorum bulantim falan yoktu olmadi hic allaha sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…