Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

canım sürekli oturmaktan olabilir bu ağrılar,benim kalçam değil ama sırayla heryerim biraz biraz ağrıyo,resmen vücudum bana kendini hatırlattı o deece yani,neymiş bu hamillelik yaww :)))
buarada bende kilo almayanlardanım henüz ama bebeğimin gramı gayet yerindeydi doktor ölçtüğnde,senin kanın onu besiyo merak etme,vücud çünkü herzamankinden daha fazla kan pompalıyoo :)))

oyşş kızlar bebişimi görmeme son 7 gün geri sayım başladı çoook özledim kuzumuuuuuuuu
tekmelemiyo da hala :103:

ohhh ne güzel hanımefendi :))) benim daha 9 martta 17 gün varrr,gel teskereee gel tezkereee bitsin bu hasret,asker gbi olduk walla :))))

Bende yarin gidiyorum :)) insallah bi onceki randevumuz gibi ilgi ve alaka guzel olur, bakalim ne kadar buyumusuz :))

evt cnm doktorun ilgi alakası güzel olunca insan daha bi mutlu ayrılıyo doktorun yanından,daha keyfini çıkarabiliyoruz bebişlerimizin :) hadi gözünüz aydın görün bakalım bebeişlerinizii :))

ohhh ne güzel hanımefendi :))) benim daha 9 martta 17 gün varrr,gel teskereee gel tezkereee bitsin bu hasret,asker gbi olduk walla :))))

sorma teyzesi tammm 1 ay bekledik bişi olsa aklım hemen yavruma gidiyo canımın dibi o benim
sizinde az kalmış sayılır günlerri çeke çeke bi bakmışşınız doğm günlerimizi yazmışız buralara inşallah

evt cnm doktorun ilgi alakası güzel olunca insan daha bi mutlu ayrılıyo doktorun yanından,daha keyfini çıkarabiliyoruz bebişlerimizin :) hadi gözünüz aydın görün bakalım bebeişlerinizii :))

Aynen oyle cok mutlu olmustum gecenki randevumda insallah yarinda oyle olur :) onceden 20gün sonra tekrar gel diyodu bu kez 1 ay sonra gel diyince bayagi bi uzun oldu ya gunlerde gecmiyo valla

ay bize haber ver napiyo minnak :) maşallah

Tamam canim mutlaka yazarim gelismeri :)

Benimde 2 gündür boğazımda bi gıcıklanma var birde öksürüyorum, insallah ilerlemeden gecer, keciboynuzu pekmezi iciyorum 1tatli kasigi, bol bol su tuketiyorumda yinede insanda bi halsizlik oluyo ister istemez hasta moduna gectim

kızlarr bnde 1 haftadır yataktayım az yürüyeyim hemen bacağım agrıyor yarın suyunu baktırmak için dr teyzesine gidecez bakalım ...
inş herşey normale dönmüştür ... o zaman dedeyi rahat rahat dolaşmaya gidebiliriz.... ev desen evlikten cıktı eşim bana kahvaltı hazırlıyor ufaktefek şeyleri yapıyor ama erkek nihayetinde ...

bir de bana demesin mi akşam artık bebk olacak sen çalışmayı unut bn zaten yaklaşık 3. ayıma kadar çalıştım...

canım çok geçmiş olsun hiçbirinizin mesajlarını okuyamadım günlerdir. umarım önemli birşey değildir.
yat dinlen iyice

kızlar bebişim pek bir edepliymiş, bugün ne yaptı etti göstermedi kendini. en son hatta bacak bacak üstüne atınca doktor teyzesi de yıldı bıraktı. yani cinsiyetini öğrenemedik. hafif bir çıkıntı gördük ama emin olamadı doktor teyzesi. o yüzden erkek de olabilir kız da. bakalım artık sabretmeye devam

umarım hepiniz iyisinizdir ben pek yazamayacağım şu günlerde arada fırsat bulunca yazarım

aaaa yinemi öğrenemedin cnm yaaa; seni iyice meraklandırdı bu bebişş,doğunca totosunun ısırılmasını hak etti yani :)))
bukadar edepliyse kesin kız buu :))
edepli kız hemdee oğluma alıcam onu :))))

aaaa yinemi öğrenemedin cnm yaaa; seni iyice meraklandırdı bu bebişş,doğunca totosunun ısırılmasını hak etti yani :)))
bukadar edepliyse kesin kız buu :))
edepli kız hemdee oğluma alıcam onu :))))

ya sorma canım cidden haketti ısırılmayı serseri. önce kapatıyordu çok uğraştık sonra hareket etmeye başladı, en sonunda da bacak bacak üstüne koyarak noktayı koydu olaya. hahahaahah

biz de diyoruz kız o zaman bu edepli diye bakalım netleşsin taliplerimizi bekliyoruz hehehe

Kızlar haklısınız belki de sürekli oturmaktan oluyor dün gittim doktora bebekte bir sıkıntı ollmadığını söyledi çok şiddetlenirse fizik tedaviye gitmelisin dedi, gıcık da bir doktordu kendi doktorum izindeymiş sinir oldum oğluşumu ultrasonda göstermedi bile bikaç değerini ölçtü bilmem ne geçmiş olsun dedi gıcık oldum çok. Bi de bende gene enfeksiyon çıktı kurtulamadım gitti ben bundan bir toz verdi duya katıp içcekmişim tek şase böyle birşey içen oldu mu aranızda ?

Merhaba hamisler,

Biz bugun doktora gittik, buyumusuz nerdeyse sigmiyoz artik eskisi gibi rahat yatisimiz yok:) bugun cok hareketliydi, masallah sirt kemigi inci gibi dizilmis Rabbim nasil yaratmis.
Pipisini bidaha gorduk artik oglus oldugundan eminiz.

Ultrasona gore 17+6 gunluk, bizim hesabimiza gore 17+4 gunluk arada pek bi fark yok .

12cm olmusuz, agirligimiz 200gram.

Doktora sordum ben hic kilo almiyorum diye iyi ya daha ne istiyosun dedi cocugun agirligi guzel tam yeride 5aydan sonra yavas yavas alirsin dedi. Bugunde guzel ilgilendi tatmin oldum:) kan idrar aldi, extradan elevitin yanina kan hapi yazdi.

25 gun sonra tekrar gitcez bizden haberler bu kadar ikimizde iyiyiz cok sukur

hehe...senin bebiş de benimki gibi yapmış..bizim zd bir dahaki sefere kaldı..bir acayip olacak bu bebişler..ama yineze maşallahları var

Canım ya cinsiyetini yine öğrenmemişsin:) vallaha çok edepli senin bebiş. Diğer kontrol 1 ay sonra mı yoksa?

hadi gözün aydın bebişte bişi çıkmasında önemli olan o :))
cnm o kullandığın ilaçtan bendde içtim tek kullanımlık,onun sonrasındada antibiyotiğe başladım,dert etme çok önemli bişey değil cnm.....

Hadi gözün aydın görmüşsün meleğini.. Allahım nazarlardan korusun maaşallah sağlıklı yeğenimiz

ay cnm ben onu içtim sabah diyare olmuşum mahfetti beni anlatamam sıkıldım bu enfeksiyon illetinden yahu
Buarada detaylı inceleme için randevularınızı aldınız mı ben daha almadım :S

ay cnm ben onu içtim sabah diyare olmuşum mahfetti beni anlatamam sıkıldım bu enfeksiyon illetinden yahu
Buarada detaylı inceleme için randevularınızı aldınız mı ben daha almadım :S

22.hafta detaylı tarama için en uygun zaman cnm;doktorum öyle söyledi ,kimisi 20. haftada yaptıryomuş ama
biz martın22 sine aldık :))) uzun uzun izlicem bebişimii
buarada sabahtan beri tekmeliyo bni :)))

Hayirli cumalar ,

Şifayı kapmışım yatak döşek yatıyoruz , öksürükle başladı şimdiyse salya sumuk tutmuyo, peş peşe hapşurmalar, burnumun bi deliği çevrim dışı. Üzerinize sağlık insallah sizler hasta olmasınız hiç cekilmiyo hiççç

geçmiş olsun cnm,allah şifanı versin biranönce (
bol bol c vitamini al,benimde ödüm kopuyo walla griplilerden resmen kaçıyorum
zaten iki gündür dişim ve başım yeteri kadar çektirdi bide grip halsizliği hiç çekemem yawww ((

Nerde baktırcan peki cnm ? ve mümkünse fiyatını da yazarsan çok memnun olurum

erdem hast. doktor dışarıdan geliyo,hastanenin kendi doktoru değil anlaşmalı bir profesör ve aynı zamanda bu alanda uzmanlaşmış bir kişi,akşam 5ten sonra başlıyo zaten randevuları
kesinlikle tavsiye ediyorum, zaten kadını bir gör evet bu işin uzmanı prof diye anlaşılıyo yani
ama fiyatı biraz tuzlu cnm;350 tl
bana sorarsan değermi diye ?? evet kesinlikle değer cnm..
buarada sen hangi semttesin ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…