- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.181
Kızlar ben dün tartıldım 46,700 le başlamıştım 49,400 olmuşum sizce çok mu az kilo alıyorum, 4. ayım bitmek üzere tedirginim biraz bebeğim büyümüyor mu acaba diye
Bi de dünden beri sol bacağım sırtm çok ağrıyor, ayağımın üzerine bastıkça sol tarafıma kalçama acayip vuruyor ağrı bugün doktora gitcem sizde de böyle bir ağrı var mı kızlar?
oyşş kızlar bebişimi görmeme son 7 gün geri sayım başladı çoook özledim kuzumuuuuuuuu
tekmelemiyo da hala :103:
Bende yarin gidiyorum :)) insallah bi onceki randevumuz gibi ilgi ve alaka guzel olur, bakalim ne kadar buyumusuz :))
ay bize haber ver napiyo minnak :) maşallahBende yarin gidiyorum :)) insallah bi onceki randevumuz gibi ilgi ve alaka guzel olur, bakalim ne kadar buyumusuz :))
ohhh ne güzel hanımefendi :))) benim daha 9 martta17 gün varrr,gel teskereee gel tezkereee bitsin bu hasret,asker gbi olduk walla :))))
evt cnm doktorun ilgi alakası güzel olunca insan daha bi mutlu ayrılıyo doktorun yanından,daha keyfini çıkarabiliyoruz bebişlerimizin :) hadi gözünüz aydın görün bakalım bebeişlerinizii :))
ay bize haber ver napiyo minnak :) maşallah
kızlarr bnde 1 haftadır yataktayım az yürüyeyim hemen bacağım agrıyor yarın suyunu baktırmak için dr teyzesine gidecez bakalım ...
inş herşey normale dönmüştür ... o zaman dedeyi rahat rahat dolaşmaya gidebiliriz.... ev desen evlikten cıktı eşim bana kahvaltı hazırlıyor ufaktefek şeyleri yapıyor ama erkek nihayetinde ...
bir de bana demesin mi akşam artık bebk olacak sen çalışmayı unut bn zaten yaklaşık 3. ayıma kadar çalıştım...
kızlar bebişim pek bir edepliymiş, bugün ne yaptı etti göstermedi kendini. en son hatta bacak bacak üstüne atınca doktor teyzesi de yıldı bıraktı. yani cinsiyetini öğrenemedik. hafif bir çıkıntı gördük ama emin olamadı doktor teyzesi. o yüzden erkek de olabilir kız da. bakalım artık sabretmeye devam
umarım hepiniz iyisinizdir ben pek yazamayacağım şu günlerde arada fırsat bulunca yazarım
aaaa yinemi öğrenemedin cnm yaaa; seni iyice meraklandırdı bu bebişş,doğunca totosunun ısırılmasını hak etti yani :)))
bukadar edepliyse kesin kız buu :))
edepli kız hemdee oğluma alıcam onu :))))
ya sorma canım cidden haketti ısırılmayı serseri. önce kapatıyordu çok uğraştık sonra hareket etmeye başladı, en sonunda da bacak bacak üstüne koyarak noktayı koydu olaya. hahahaahah:
biz de diyoruz kız o zaman bu edepli diye bakalım netleşsin taliplerimizi bekliyoruz hehehe
kızlar bebişim pek bir edepliymiş, bugün ne yaptı etti göstermedi kendini. en son hatta bacak bacak üstüne atınca doktor teyzesi de yıldı bıraktı. yani cinsiyetini öğrenemedik. hafif bir çıkıntı gördük ama emin olamadı doktor teyzesi. o yüzden erkek de olabilir kız da. bakalım artık sabretmeye devam
umarım hepiniz iyisinizdir ben pek yazamayacağım şu günlerde arada fırsat bulunca yazarım
Kızlar haklısınız belki de sürekli oturmaktan oluyordün gittim doktora bebekte bir sıkıntı ollmadığını söyledi çok şiddetlenirse fizik tedaviye gitmelisin dedi, gıcık da bir doktordu kendi doktorum izindeymiş sinir oldum oğluşumu ultrasonda göstermedi bile bikaç değerini ölçtü bilmem ne geçmiş olsun dedi gıcık oldum çok. Bi de bende gene enfeksiyon çıktı kurtulamadım gitti ben bundan bir toz verdi duya katıp içcekmişim tek şase böyle birşey içen oldu mu aranızda ?
Hadi gözün aydın görmüşsün meleğini.. Allahım nazarlardan korusunMerhaba hamisler,
Biz bugun doktora gittik, buyumusuz nerdeyse sigmiyoz artik eskisi gibi rahat yatisimiz yok:) bugun cok hareketliydi, masallah sirt kemigi inci gibi dizilmis Rabbim nasil yaratmis.
Pipisini bidaha gorduk artik oglus oldugundan eminiz.
Ultrasona gore 17+6 gunluk, bizim hesabimiza gore 17+4 gunluk arada pek bi fark yok .
12cm olmusuz, agirligimiz 200gram.
Doktora sordum ben hic kilo almiyorum diye iyi ya daha ne istiyosun dedi cocugun agirligi guzel tam yeride 5aydan sonra yavas yavas alirsin dedi. Bugunde guzel ilgilendi tatmin oldum:) kan idrar aldi, extradan elevitin yanina kan hapi yazdi.
25 gun sonra tekrar gitcez bizden haberler bu kadar ikimizde iyiyiz cok sukur
hadi gözün aydın bebişte bişi çıkmasında önemli olan o :))
cnm o kullandığın ilaçtan bendde içtim tek kullanımlık,onun sonrasındada antibiyotiğe başladım,dert etme çok önemli bişey değil cnm.....
ay cnm ben onu içtim sabah diyare olmuşum mahfetti beni anlatamamsıkıldım bu enfeksiyon illetinden yahu
Buarada detaylı inceleme için randevularınızı aldınız mı ben daha almadım :S
22.hafta detaylı tarama için en uygun zaman cnm;doktorum öyle söyledi ,kimisi 20. haftada yaptıryomuş ama
biz martın22 sine aldık :))) uzun uzun izlicem bebişimii
buarada sabahtan beri tekmeliyo bni :)))
Hayirli cumalar ,
Şifayı kapmışım yatak döşek yatıyoruz , öksürükle başladı şimdiyse salya sumuk tutmuyo, peş peşe hapşurmalar, burnumun bi deliği çevrim dışı. Üzerinize sağlık insallah sizler hasta olmasınız hiç cekilmiyo hiççç
Nerde baktırcan peki cnm ? ve mümkünse fiyatını da yazarsan çok memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?