- 27 Şubat 2011
- 1.228
- 943
- 123
- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.201
Kızlar geçen salı doktor randevum vardı. Doktor bebeğin başı aşağıda ayrıca rahimde 1cm açılma var, dedi. Bu da erken doğum riski yaratabilir, iki gün sonra tekrar gel açılma devam ediyor mu diye bakalım dedi. Çok şükür iki gün sonra gittiğimde sorun yoktu. Ayrıntılı testte temiz çıktı. Çarşamba tekrar bakalım o zaman da devam etmezse risk azalır dedi. Kızlar dua edin. Hiç kalkmadan yatıyorum. Ve daha 20 haftalık hamileyim..
Kizlar bugün bebisime ufak tefek biseyyler aldim :) ayyy cok mutlu oldum anlatamam yani o derecee :)resimlernide koycam ama simdi disardayim tel.den yaziyorum aksam evden koyarim artikin :) organik corap,philips avent dis kasiyici,unibaby yenidogan islak mendil ve kendimede gögüs pedi :)) belkide cok alakasiz seyler ama bir anne adayini mutlu etmeye deger :)
Kızlar geçen salı doktor randevum vardı. Doktor bebeğin başı aşağıda ayrıca rahimde 1cm açılma var, dedi. Bu da erken doğum riski yaratabilir, iki gün sonra tekrar gel açılma devam ediyor mu diye bakalım dedi. Çok şükür iki gün sonra gittiğimde sorun yoktu. Ayrıntılı testte temiz çıktı. Çarşamba tekrar bakalım o zaman da devam etmezse risk azalır dedi. Kızlar dua edin. Hiç kalkmadan yatıyorum. Ve daha 20 haftalık hamileyim..
canım çok geçmiş olsun Allahın izniyle hiçbirşey olmayacak inş .dualarımız seninle.sende yat hiç kalkma canım.
geçmiş olsun cnm;allah yardımcın olsun biranönce atlat inş.
kendinee dikkat et kalkma sakın hep yat ...
Offf kızlar yaa;
göğüslerim acayip büyüdü,eski sütyenlerime sığdıramıyorum,bugün gidip şöyle güzel bi sütyen alıyım dedim
hem deli gibi para verdim bi sütyene hemde kocakarı gibi oldu kocaman yaaçok kaliteli bişey aldım ama nekadar kalite olursa olsun,kafam kadar bir meme kısmı :))) gülsemmi ağlasammı bilemedim walla ....
ve buarada yarın kuzenimin nişanı var,evde yapıcaklar ; kış başında bir elbise almıştım onu giyerim diyodum kafam rahattı
aman allah bu akşam bi denedim moralim sıfır,hem göğüs kısmı hem karın kısmı resmen gerildi
napıcamı şaşırdım akşamdan beri;
eşimde çok moralimin bozulduğunu anlayınca üzülme sabah gider alırız sana göre bişeyler dedi,almasına alıyımda kilomda hiç değişiklik yokken böyle genişlemek çok garip geldi bana((
tadınımı çıkarıyımm napiyim anlamadım walla kızlar :)))
Offf kızlar yaa;
göğüslerim acayip büyüdü,eski sütyenlerime sığdıramıyorum,bugün gidip şöyle güzel bi sütyen alıyım dedim
hem deli gibi para verdim bi sütyene hemde kocakarı gibi oldu kocaman yaaçok kaliteli bişey aldım ama nekadar kalite olursa olsun,kafam kadar bir meme kısmı :))) gülsemmi ağlasammı bilemedim walla ....
ve buarada yarın kuzenimin nişanı var,evde yapıcaklar ; kış başında bir elbise almıştım onu giyerim diyodum kafam rahattı
aman allah bu akşam bi denedim moralim sıfır,hem göğüs kısmı hem karın kısmı resmen gerildi
eşimde çok moralimin bozulduğunu anlayınca üzülme sabah gider alırız sana göre bişeyler dedi,almasına alıyımda kilomda hiç değişiklik yokken böyle genişlemek çok garip geldi bana((
kızlar bende dr kontrolune giitim erken doğum riskim geçmiş çok şkrrr normal hayatına dönebilirsin dedi.... ama yinede kendini öok üzme ve yorma dedi... oğluşumuzda içerde bi hareketliymiş ki sormayınnn
1 hafta yattık tabi ev de çok kirlenmişti oğluşumla biraz temizlik yaptık baba da bize yardım ettiyorulduk ama değdi
bu arada kızlar sağlık ocağındaki hemşire 20. haftada tetenoz aşısı olmam gerektiğini söyledi aranızda olan varmı acba...
sutyen sorunu bende de var canım...ama yapacak birşey yok..allahtan 75-80 di benim göğüs bedenim şimdi 85 giyiyorum ama galiba oda yetmeyecek bir süre sonra..ya birde benim karnım öne doğru değilde daha çok yanlara doğru genişliyor..sizde de öyle mi..veeeeee bacaklarımda çatlaklar oluşmaya başladı...badem yağı kullanıyordum ama bacaklarıma sürmemiştim...:26:
tabikide tadını cıkar canım... bnmde senden aşağı kalır yanım yokama ben fazla takmıyorum tabiki avantaj ve dez avantajları olacak annesiiii ... biz fedakar anneleriz insan hayatında kaç defa hamile kalıyor ki hamile kalabilmek için yıllarca tedavi gören kardeşlerimiz var...
rabbime çok şkrrr bize bu mucizeyi tattırdııısabah eşinle gidip al ama biraz büyük al daha da genişleyeceğiz çünkü
bu arada teyzesi sana yazıyorum ama oğlumda bni tekmeliyor hani
Canım benimde şu anda erken doğum riskim var. Doktor bu hafta ıstirAhat verdi. Senin neyden kaynaklanıyordu
cnm bende 80giyiyodum ama bnm baya büyüdü göğüslerim ya,ben dahada büyüyecekleri göz önünde bulundurarak 90 beden aldım,bide kız arkası için agraf mıdır nedir bişey verdi,kilo alınca onuda takıp uzatabilcekmişim :))
canım snn kızmıydı bebiş genelde kızlarda yana erkeklerde dik büyür diye biliyorum karınlar :))
ayyy cnm çok güzel bir duyguu teyzesi yesin onuuu :))) tepiklesin anneyiiii
buarada çok güzel bi elbise aldım ve giydim harikaydı,nişanımızda çok güzel geçti :) oğluşumla çok mutluydum bugünnn ...
çok geçmiş olsun tatlım öncelikle ... babamla ilgili cok ciddi sağlık problemleri yaşadık felç geldi sürekli hastahaneye kostur gece gündüz çok fazla ayakta kalmışım stres te cabası suyum asağıya inmiş. dr umu tel ile aradım durumu anlattım bişey olmamış diyemem gel dedi. bende gittim. rahimde açılma olmamış eğer ki biraz açılsaydı suda aşagıya inmiş doğum başlarmış allh korusun... hemen eve gir dedi 1 hafta yatak istirati sadece yemek yemeye ve wc ye kalkacaksın dedi bnde bir hafta yattım. kontrole gittim risk kalkmış normal hayatına dönebilirsin ama yinede kendini fazla yorma dedi.
rabbim bütün hamile ayanları korusun cnm sende bende ve cümlemiz hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah....
cnm bende 80giyiyodum ama bnm baya büyüdü göğüslerim ya,ben dahada büyüyecekleri göz önünde bulundurarak 90 beden aldım,bide kız arkası için agraf mıdır nedir bişey verdi,kilo alınca onuda takıp uzatabilcekmişim :))
canım snn kızmıydı bebiş genelde kızlarda yana erkeklerde dik büyür diye biliyorum karınlar :))
ayyy cnm çok güzel bir duyguu teyzesi yesin onuuu :))) tepiklesin anneyiiii
buarada çok güzel bi elbise aldım ve giydim harikaydı,nişanımızda çok güzel geçti :) oğluşumla çok mutluydum bugünnn ...
hehe...senin bebiş de benimki gibi yapmış..bizim zd bir dahaki sefere kaldı..bir acayip olacak bu bebişler..ama yineze maşallahları var
bu hafta cumartesi yine bir gidip kontrol ettirmeyi düşünüyorum, istanbul'a geldim ben bu hafta. hazır doktor parasını ödemişken bir daha baktırayım dedim. belki o zaman gösterir canımCanım ya cinsiyetini yine öğrenmemişsin:) vallaha çok edepli senin bebiş. Diğer kontrol 1 ay sonra mı yoksa?
ay cnm ben onu içtim sabah diyare olmuşum mahfetti beni anlatamamsıkıldım bu enfeksiyon illetinden yahu
Buarada detaylı inceleme için randevularınızı aldınız mı ben daha almadım :S
canım çok geçmiş olsun iyi misin biraz daha?Hayirli cumalar
Şifayı kapmışım yatak döşek yatıyoruz , öksürükle başladı şimdiyse salya sumuk tutmuyo, peş peşe hapşurmalar, burnumun bi deliği çevrim dışı. Üzerinize sağlık insallah sizler hasta olmasınız hiç cekilmiyo hiççç
çok çok geçmiş olsun, sakın yorma canım kendini, şimdi iyi misinKızlar geçen salı doktor randevum vardı. Doktor bebeğin başı aşağıda ayrıca rahimde 1cm açılma var, dedi. Bu da erken doğum riski yaratabilir, iki gün sonra tekrar gel açılma devam ediyor mu diye bakalım dedi. Çok şükür iki gün sonra gittiğimde sorun yoktu. Ayrıntılı testte temiz çıktı. Çarşamba tekrar bakalım o zaman da devam etmezse risk azalır dedi. Kızlar dua edin. Hiç kalkmadan yatıyorum. Ve daha 20 haftalık hamileyim..
Offf kızlar yaa;
canım ben burdaki doktoruma sordum tetanoz aşısı şart mı diye. illa hamilelikte yaptırmaya gerek yok dedi. zaten yurtdışında da yapmıyorlar. burdaki doktorum eğer hamilelik öncesi tanışsaydık hamilelik öncesinde önerirdim sana dedi. bu daha çok kırsal kesimlerde yaşayan ve evde doğum yapacak hamileler için bir önlem dedi. daha öncesinde devlet böyle bir uygulama bile yapmıyormuş. seçim sizin, ben yaptırmamaya karar verdim.kızlar bende dr kontrolune giitim erken doğum riskim geçmiş çok şkrrr normal hayatına dönebilirsin dedi.... ama yinede kendini öok üzme ve yorma dedi... oğluşumuzda içerde bi hareketliymiş ki sormayınnn
1 hafta yattık tabi ev de çok kirlenmişti oğluşumla biraz temizlik yaptık baba da bize yardım ettiyorulduk ama değdi
bu arada kızlar sağlık ocağındaki hemşire 20. haftada tetenoz aşısı olmam gerektiğini söyledi aranızda olan varmı acba...
sutyen sorunu bende de var canım...ama yapacak birşey yok..allahtan 75-80 di benim göğüs bedenim şimdi 85 giyiyorum ama galiba oda yetmeyecek bir süre sonra..ya birde benim karnım öne doğru değilde daha çok yanlara doğru genişliyor..sizde de öyle mi..veeeeee bacaklarımda çatlaklar oluşmaya başladı...badem yağı kullanıyordum ama bacaklarıma sürmemiştim...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?