Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

slm aranıza yeni katıldım,
konu olarak yanlış yerde miyim bilmiyorum ama,
bir şey sormak istiyorum..şimdi normalda bu ayın 11inde hasta olmam gerekiyordu..13ünde test aldım positif çıktı..2.çizgi gayet netti.
şu an hala hasta olmadım..ve 1 haftadır süren adet sancısı benzeri sancılarım mevcut...salı günü doktor randevum var..kanda çıkmama ihtimali var mı sizce??*

tabiki sen doktora gidene kadarda değerlerin baya yükselir benimde 11 de olmam gerekti 5 gün öncesinde testim çok silik çıkmıştı 11 inde yaptığımda daha koyu sancılar herkezde oluyo vajinal ultrasonda salı günü büyük ihtimal bebeğin görünür

yani kanda çıkar di mi?pozitif olup da çıkmama ihtimali olmaz yani..ayy salı günü bir gelse de içimdeki stres gitse...

ben de adet sancıları başlayınca ablamın lafı aklıma geldi hamilelik belirtisi arasında var diye...bir de 2 gün gecikince ben hemen anladım..zaten planlı gebelikti benimkisi..ama inş doktorda sorun çıkmaz korkuyorum

Miniğimmm. artık pek nete takılamıyorum işler yüzünden. kayınvalidemler de geldi. ev curcuna yani :13: nasıl gidiyor hamilelik raahat mı ?? İnsanın kendinden başkası hiç önemsemiyor. hamileymişim değilmişim hiç kimsenin umrunda değil. şimlilik sadece sivil çalışıyorum.ama aynı tempo devam. Hazımsızlık dışında hiç şikayetim yok bir de son 1 haftadır çok hafif bulantıların oluyor sabahları okadar.İikimizde iyiyiz allaha şükür.Bebişimizin minicik fotoğrafı çerçevede başucumuzda duruyor iştahım da yerinde.hatta geçen gün eşimi gecenin bir yaırsı künefe almaya yolladım sende ne var ne yok canım?

ya canım hazımsızlık gebeliktenmi kaynaklanıyo bilmiyordum bende 1 haftadır öyleyim miğdem taş gibi şiş hiç geçmiyo bunu nasıl önleye biliriz senin yaptığın bişey varmı

ya canım hazımsızlık gebeliktenmi kaynaklanıyo bilmiyordum bende 1 haftadır öyleyim miğdem taş gibi şiş hiç geçmiyo bunu nasıl önleye biliriz senin yaptığın bişey varmı

gebelikten kaynaklanıyor canım. hatta bak en büyük örnek ben 4 gündür lavoboya çıkamıyordum karnım 5 aylık gebe gibiydi. en sonunda günde 3-4 tane kuru kayısı yedim bir de sabahları aç karnına bir kaşık su ve bir kaşık HAKİKİ ZEYTİNYAĞI karıştırıp içtim.şimdilik çok rahatım. tabi 4 günün ardından bi yarım saat çıkamadım tuvaletten...sende yap bak göreceksin rahatladığını

ayyyy hemen yapayım bendede zağten bağırsak tembelliği var biraz göbüşlüydüm miğdemde şişince bende oldum 5 aylık ama şimdi şöyle bi durum var bağısaklarımın dolu olduğunu ben hissetmediğim için yani kabızlık yok şuan ama ters giden bişey var farkındayım bende bağırsak itmez ondan anlamam varmı yokmu ay çok kötü bi durum benim yiğenim 2 yaşından 4 yaşına kadar sürekli ameliyat geçirdi bağırsakları dışarı alındı çok tötüydü allah kimseye vermesin

senin göbüşünü yesinler yaaa göbüşüyle dövermiş
kızlar keseyi ve kalp atışını görenler oldu mu? ben cuma doktora gidicem kalp atışı için erken galiba
siz ne kadar zamanda gördünüz kalp atışını

çok heyecanlı bi bekleyiş:)))
ben salı günü gittim 6. haftaya yeni girmiişiz 27sinde yani 8.haftada hem bebeğimi görecez hem kalp atışını duyacaz inş

senin göbüşünü yesinler yaaa göbüşüyle dövermiş

ben salı günü gittim 6. haftaya yeni girmiişiz 27sinde yani 8.haftada hem bebeğimi görecez hem kalp atışını duyacaz inş

hehehe şişim valla yaaaaa berbat bi durum kız hani sormuştum san varmı belirti diye sende arada bir miğdem havalanıyo demiştin bende güldüm nasıl diye evet haklısın baya bi havalanıyomuş

Son düzenleme:

bağırsak tembelliği varsa hele sakın ne katı yağ nede ayçiçek yağı vs. kullanma özellikle gebelikte aman diyim.al zeytinyağı olmadı getittir internet üzerinden fln ama zeytinyağı tüket. yoksa daha şimdiden başlarsın sıkıntı çekmeye.bak benim vücudum alışmış artık zeytinyağına dün kayınvalidem mumbar, kibe mumbar yapmış getirmiş .güzel koktu canım çekti yedim ama sabaha kadar uyuyamadım eşim de ben de. o kadar ağır geldi ki o kullandıkları yağ.öğcüdüm durdum.tek kişi olsan neyse derim ama bebeğin için de zeytinyağı çok önemli canım

bağırsak tembelliği varsa hele sakın ne katı yağ nede ayçiçek yağı vs. kullanma özellikle gebelikte aman diyim.al zeytinyağı olmadı getittir internet üzerinden fln ama zeytinyağı tüket. yoksa daha şimdiden başlarsın sıkıntı çekmeye.bak benim vücudum alışmış artık zeytinyağına dün kayınvalidem mumbar, kibe mumbar yapmış getirmiş .güzel koktu canım çekti yedim ama sabaha kadar uyuyamadım eşim de ben de. o kadar ağır geldi ki o kullandıkları yağ.öğcüdüm durdum.tek kişi olsan neyse derim ama bebeğin için de zeytinyağı çok önemli canım

canim teyzem kendi yapıyo zeytin yağını aydından geliyo bizim de ama bağzen işte yetmiyo tabi ek bişeyler yapmak lazım soda içeyim diye düşündüm miğdem için ondanda korktum :) zeytin yağı bile kaşıkla yedim ben

biz bugün kocaman olmuşuz sonunda buyuduk

ayyy allahımm sorma yaww en sonunda stresten tahtalı köyü boyluycamm galibaaa
ben sıkıntıdan erken girecem valla menapozaa

bakk buyudu senın bıcırıkk yakındaa ayaklanmayadaa başlıycakk

tatlişimmm sunumunn nasıl geçtiii heycann durumun ne alemdee :118:
altına falan işemedinn dimeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…