- Konu Sahibi Pinuspinea
-
yavaşşşşşşşşş
senden başka içen yok bak hadi sen de bırak şu zıkkımı yeşil ayıcı kardeşşş
kaşar yiyomusun ye ki bebeğin kilo alsın zayıflamış böle çukadar bişiy kalmış
senin zaten bana kaşar sözün var
kızlar kaşar peyniri bebeğe kilo aldırıyomuş ama ne zaman yicez o konuda fikrim yok
şimdiden başlayalım mı napalım :111:
oo akıllı hatun seni gidii
ben de çiğ ıspanak hiç yemedim
semiz otu da çok faydalıymış brokoli de
ben de brokoli çorbası çok yapıyorum balık eşim sevmiyo neyseki işyerinde bazen çıkıyo da yiyorum
balığı çok seviyorum denizden asican çıksa yerim
oo akıllı hatun seni gidii
ben de çiğ ıspanak hiç yemedim
semiz otu da çok faydalıymış brokoli de
ben de brokoli çorbası çok yapıyorum balık eşim sevmiyo neyseki işyerinde bazen çıkıyo da yiyorum
balığı çok seviyorum denizden asican çıksa yerim
ay yok canım, ben balığın kokusuna dayanamıyorum..donu çözüldükten sonra bile zor idare ediyorum inan ki..
kızlar bu arada o kaşar peyniri bize de kilo aldırmasın :18: ben kilo almaktan çok korkan biriyim, çok zor veriyorum çünkü.. ben normal düzenimde besleniyorum, sadece meyveyi,bazı sebzeleri, eti ve peyniri 2 porsiyon yaptım şimdilik.. son 3 aya kadar öyle sen iki canlısın hadi hepsini ye diyenlerle aynı fikirde olacağımı sanmıyorum
evet semizotu ve brokoliyi duydum canım. allahtan ikisini de çok seviyorum
bi de ben akşamdan bi bardak suya 4-5 kayısı, 2-3ceviz koyuyorum. sabah o suyu içiyorum, sonra da kayısı ve cevizi yiyorum.
bende gaz olmaya başladı, sancısını çekmiyorum ama karnım sanki 5 aylıkmış gibi oluyor. bunun için sıcak su içiyorum, biraz işe yaradı..
sizin gaz problemininz oluyo mu
gerçekten mi yaabiraz önce düştü :) kızlar ana sayfada gebelikte diyet hakkında bi yazı haırlamışlar şimdi onu okuyodum tam 12 haftadan sonra bebeğiniz tat alıyor sizinle aynı tabaktan yiyor diye okuyunca bi anda gözlerimden yaş geldi bende duygulana biliyomuşumtestim pozitif çıkınca bile ağlamamıştım
ay yok canım, ben balığın kokusuna dayanamıyorum..donu çözüldükten sonra bile zor idare ediyorum inan ki..
kızlar bu arada o kaşar peyniri bize de kilo aldırmasın :18: ben kilo almaktan çok korkan biriyim, çok zor veriyorum çünkü.. ben normal düzenimde besleniyorum, sadece meyveyi,bazı sebzeleri, eti ve peyniri 2 porsiyon yaptım şimdilik.. son 3 aya kadar öyle sen iki canlısın hadi hepsini ye diyenlerle aynı fikirde olacağımı sanmıyorum
bu gün tv de dinledim ilk 3 ay 3 kilo 2. 3ay 2 kg 3. 3ayda max 2kg dedi tabi buna nekadar uyucaz görcez bakalım
ayy 20 kilo alanlar var ya..çabuk kilo veren bi yapım olsa hiç problem değil ama veremiyorum lanet yağları
Ben günde en az 5 tane kayısı 3 ceviz yiyorum 1 avuç da fındıkevet semizotu ve brokoliyi duydum canım. allahtan ikisini de çok seviyorum
bi de ben akşamdan bi bardak suya 4-5 kayısı, 2-3ceviz koyuyorum. sabah o suyu içiyorum, sonra da kayısı ve cevizi yiyorum.
bende gaz olmaya başladı, sancısını çekmiyorum ama karnım sanki 5 aylıkmış gibi oluyor. bunun için sıcak su içiyorum, biraz işe yaradı..
sizin gaz problemininz oluyo mu
milletin iştahı kesiliyo midesi bulanıyo özeniyorum ben camış gibi yiyorum hiç hayır demiyorum yaasenin maşşallahın var zağten hergün yemekten bahsediyon
hıh bende bugün bunu sorcaktım ben de 5 aylık gibiyim ya niye böyle oldukki bağzen gaz var bağzen yok ama ben 1 haftadır böyleyim
hıh bende bugün bunu sorcaktım ben de 5 aylık gibiyim ya niye böyle oldukki bağzen gaz var bağzen yok ama ben 1 haftadır böyleyim
gerçekten mi yaaanamm güzel şeyler yiyim o zaman demek ki bu ana karnında ne yerse çocuk doğunca onu seviyomuş ya ordan geliyo,heralde o tata alışıyosun
çünkü annem bana hamileyken sürekli sosisli yermiş ben şimdi 3 tane yesem anca kesiyo
canım balığı dışarda yapıp getiriyo artık balıkçılar öyle de deneyebilirsin hem evin kokmaz hem miden bulanmaz hem de uğraşmamış olursun hem taze yersin
zaten fiyat farkı da çok az yani.
bu arada kalsiyum ve proteini doktor bana da arttır dedi.ama diğer şeyleri normal yemek yeterli
özellikle kalsiyum çok önemli
bi de bolca ceviz yiyin bebekler zeki olsun odtüyü kazansınlar
aman sakın millete bakıp çocuk beslensin diye tabak tabak yeme porsiyon önemli değil önemli olan bütün vitaminlerden almak
kaşarı da ekmeksiz yeriz kilo almayız ben de korkuyorum kilo alacam diye
doktor bu hafta 53,4 ölçtü ama üstümdekilerle
inşallah bu iş 60 la biter hiç aklım almıyo ama
Ben günde en az 5 tane kayısı 3 ceviz yiyorum 1 avuç da fındık
süt içiyorum ama sıcak midem kalktığı için soğuk dikiyorum kafaya
eşim onun gaz yaptığını iddia ediyo
süt gaz yapar soğuk içersen daha da gaz yapar diyo doğru mu acep
balon gibiyim uçucam çok gazım vaaar :111:
milletin iştahı kesiliyo midesi bulanıyo özeniyorum ben camış gibi yiyorum hiç hayır demiyorum yaa
ben de 6 haftalığım ama göbeğe baksan 6 aylık
bey de karnıma baktı büyüdü diyo dedim gaz o gaaaaaz
Maksicim yoğurtla peynir de aynı işi görüyomuşhamilelikte oluyomuş canım genelde.
gaz yapan yiyecekleri iyi belirlemek lazım..
ama sıcak su iyi geliyo bilgin olsun..
bende 55le başladım bakalım..
her gün olmasa da haftada 3-4 gün yürüyüş yapmayı planlıyorum..
evet ceviz çok önemli
balık için dediğini yapabilirim canım, iyi bi balıkçı bulursam bize uzak olmayan..
ben hellim çokyiyorum, süt içmiyorum da. bi de yoğurt tüketiyorum..
evet soğuk su gaz yapabilir bu dönemde.
soğuk süt zaten normalde de gaz yapar..
suyu ılık iç bari canım..
hıı kızlar bi de gaz için ayağınıza sıcak su torbası koyun gün içinde. o da iyi gelir
evet kizlar kimimiz 53 kimi 55 ben 53 bakalım netice ne olcak kelebek ciğim ben ablam hamişken çikolata yedirirdim geçip karşısına yiğenimin karnında yaptığı şovu izlerdim hatta cinsiyetini öğrenmek içinde rüşvet vermiştik yoksa arkasını dönüp uyuyodu kız şimdi 6 yaşına girdi hala rüşvetçilik yapıyo ona göre ben den söylemesi
oy çok severim hemen uyurum ben öyle kedi gibihıı kızlar bi de gaz için ayağınıza sıcak su torbası koyun gün içinde. o da iyi gelir
evet kizlar kimimiz 53 kimi 55 ben 53 bakalım netice ne olcak kelebek ciğim ben ablam hamişken çikolata yedirirdim geçip karşısına yiğenimin karnında yaptığı şovu izlerdim hatta cinsiyetini öğrenmek içinde rüşvet vermiştik yoksa arkasını dönüp uyuyodu kız şimdi 6 yaşına girdi hala rüşvetçilik yapıyo ona göre ben den söylemesi
Maksicim yoğurtla peynir de aynı işi görüyomuş
ben kahvaltıyı evde yapmadığım için peynir yemiyorum zaten yesem de bi dilim ekmekle atıp hoop işe gidiyorum.
yürüyüş yapmaya korkuyorum yorulunca ağrım oluyo düşük yaptım ya o yüzden şimdi yatmaya çalışıyorum bolca
ama ilerleyen aylarda başlicam kısmet olursa
normal doğum için yürüyüş çok iyimiş
suyu ılık içiyom da sütten midem kalkıyo anca soğuk içebiliyom onu
şu an patlamaya hazır bomba gibiyim
kızlar ben yatingo
yarın görüşürüz yine öptüm hepicinizi
bebeciklere ii bakın sütünüzü için folik asitinizi alın adamı hasta etmeyin
hadi ii geceleer
verdiğin bilgileri şu andan itibaren deniyorum canim :) mümkünse işe yarasın
oy çok severim hemen uyurum ben öyle kedi gibi
ben de kocadan rüşvet alacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?