Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

bende işte evin içindeyim sürekli üşütme gibi problemim yok ama oluyo işte yanlız bugün duşa girdiğimde çok fena karnım ağrıdı korktum yani suyumda sıcak değildi ama doğum yapan arkadaşımı aradım nezamn geççek dedim doğum yapınca dedi

Günaydın annecikler anne adayları

amin canım korkuyorum valla.hele yatmaktan çok korkuyorum düşükte karın ağrısından ziyade kemik ağrısı çektim kıpırdamadan yatmaktan.
aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
süt yerine yoğurt yiyim diyorum ama o da gaz yapmazmı acaba,su içsem yapıyo gece yine balon gibiydim

doğum yapınca mı ağrıdan korkmayayım o zaman kaçış yok yani
rahim hızla büyüyo ya,rahimi tutan bağlar gerildiği için ağrı oluyomuş dün bi doktorun yazısını okudum da öleymiş yani

Günaydın taze anneler;
Yan mahalleden selam getirdim size. Bizde biraz canlar sıkkın. Günler geçmek bilmiyor. Bir ara çok bereketliydi. Patır patır hamile yağıyordu sanki ama şimdi durdu. Bizi unutmayın. Kendinize iyi bakın. öptük hepiniziiiiiiiiii.................

yoğurdun fazlası gaz yapar diye duymuştum hamile bi arkadaşımdan ama onun zaten normalde de gaz problemi vardı. bende pek yapmıyo yoğurt canım, belki sende de yapmaz..
korkulur tabi, sürekli yatmak insanı daha çok yoruyor..inşallah bu sefer sen de sağlıklı olursun bebişde..

aleyküm selam şekeriiim..

sigarasız bir sabah ve ben çok heycanlıyım

ayağına terlik giy, betona basma kız
aferim içme sigara:13:

merhaba cici anniş adayLarı vee anniş olmayı bekleyenlerr..nasılsınız kızlarr...
benim iğnemin üzerinden 2 gün geçti hiç bi kasık agrısı akıntı vs bı belırtı yok korkuyorum yıne yumoşlarım çatlamıycakta kiste dönüşecek diyee...

asiselcan canım doktora gittinmi...
sen bırakırsın sigarayı kuzum bak okudugun yazıda bebegın senınle yemek yıycek aynı şekilde sigarada içiçek istermisin hiç sigara içmesini...aklına getırme sıgara yerıne al eline cubuk kraker yee

evet bende yakında geçer sanmıştım

bi kayak takımlarım eksik valla onlarda olsa tamam dağcılar gibi geziyom

yok bebitom gitmedim yaaa yanlız gitmek istemiyorum moralim bozuluyo herkez kocasıyla gidiyo bak bunu yazarken bile beni bi ağlamak alıyoki sorma iyki varsınız ya içmiyom işte sigara felan çok pis inat yaptım ben oğlak burcuyum inadımdan dönmemmmmmmm

kız sizde pskopata bağladınız benim gibi bende artık biara kısırlaştım sonunda demiştim yakında menapozada girerim diye düşünüyodum sizi göbüşümle döverim valla entrika çevirmeyin oralarda ben sizi takip ediyorum ona göre hııııııııı

oyy yerımm ben senı annelık hormonlarınmı depreşti sen herbişeye aglarmı oldunnn
kuzumm kocişin yanında yoksaa biz varızz aa bak burda merak içinde herşeyin yolunda olmasını beklıyrz...
afferım inat et içmiyceksinn yaptınn olacakkk

nerelerde entrıka çeviriyoruz kuzum yaa...ne guzel siz göbüşü büyütüyonuz yakında menapoza ben girecem baksanaaa 1.5 senedır tutturamıyorumm

sizin tek entrikanız a bu söylediğiniz olumsuz şeyler bana kafayı yedittiriyonuz ama sizi seviyorum kızlar sende büyüt bir an önce gel beni ez bekliyommmmmmm

sizin tek entrikanız a bu söylediğiniz olumsuz şeyler bana kafayı yedittiriyonuz ama sizi seviyorum kızlar sende büyüt bir an önce gel beni ez bekliyommmmmmm

aaaaaa nee dedikk kızz sanaaa olumsuzzzzzz...
beklemedeyızz bakalımm gelebilcemmmiiii senin içine ne doguyorr kuzuuu bende göbüşlenebilcekmiyimm

aaaaaa nee dedikk kızz sanaaa olumsuzzzzzz...
beklemedeyızz bakalımm gelebilcemmmiiii senin içine ne doguyorr kuzuuu bende göbüşlenebilcekmiyimm

inşallah bende ozaman senin şerefine kuzu yiyecem hehehe şaka kız ben yavru olan hiç bişeyi yemem fobim var kız sizde beni buranın falcısı yaptınız haaaaaaaaaa büro açıcam zağten yakında meta fizik uzmanı medyum asican beklerim ahahahahha

kızlar keseyi ve kalp atışını görenler oldu mu? ben cuma doktora gidicem kalp atışı için erken galiba
siz ne kadar zamanda gördünüz kalp atışını

çok heyecanlı bi bekleyiş:)))

bebemin birsürü ablası abisi olcak benim bebem hep küçük hiç abla yada abi olmıycakmı

oLckk oLcakkk benim bebem olunca seninki abla ya da abi olucakk

umut fakirin ekmegi be asican senin hislerin kuvvetli oldugu için bi umut sanaa soruyoss işteee
tamam ilk müşterin ben olcamm ver adresi

oLckk oLcakkk benim bebem olunca seninki abla ya da abi olucakk

umut fakirin ekmegi be asican senin hislerin kuvvetli oldugu için bi umut sanaa soruyoss işteee
tamam ilk müşterin ben olcamm ver adresi

hihuhuhuhuh durkız biraz zaman geçsin açacam azkaldı bekleyin hehehe bu iş böyle oluyo acaba nezamn olcak olur bukezde acaba cinsiyeti ne oda belli olur bukez nasıl doğurcam doğar nezanam büyicek hihihih bakmışız sonra yaşlanıyoz sonra yine burda buluşup bu kezde menapozu tartışırız hehehehe

kızlar keseyi ve kalp atışını görenler oldu mu? ben cuma doktora gidicem kalp atışı için erken galiba
siz ne kadar zamanda gördünüz kalp atışını

çok heyecanlı bi bekleyiş:)))

keseyi 3 kasımda gördüm de kalp atışı için cumartesi çağırdı. inşallah duyarım küçük pıtpıtları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…