- Konu Sahibi Pinuspinea
-
iyi o zaman sıkıntı yok. süt diye kendimi paralamayım
anladım canım, benim bi arkadaşım da 9 ay boyunca yattı ilk bebeği düşük olduğu için..
inşallah bebişlerimize zeval gelmez
aaa, asıl soğuk süt gaz yapar, hele ki bu dönemde.. dikkat et canım
hadi iyi geceler
inşallah yarar canım, sıcak su içmek bile beni yarı yarıya rahatlattı.
bende size diyorum ama hiç ayağıma koymadım hamileyken..
yarın bende koyim de deneyim bakalım
amin canım korkuyorum valla.hele yatmaktan çok korkuyorum düşükte karın ağrısından ziyade kemik ağrısı çektim kıpırdamadan yatmaktan.iyi o zaman sıkıntı yok. süt diye kendimi paralamayım
anladım canım, benim bi arkadaşım da 9 ay boyunca yattı ilk bebeği düşük olduğu için..
inşallah bebişlerimize zeval gelmez
aaa, asıl soğuk süt gaz yapar, hele ki bu dönemde.. dikkat et canım
bende işte evin içindeyim sürekli üşütme gibi problemim yok ama oluyo işte yanlız bugün duşa girdiğimde çok fena karnım ağrıdı korktum yani suyumda sıcak değildi ama doğum yapan arkadaşımı aradım nezamn geççek dedim doğum yapınca dedi
Günaydın annecikler anne adayları
amin canım korkuyorum valla.hele yatmaktan çok korkuyorum düşükte karın ağrısından ziyade kemik ağrısı çektim kıpırdamadan yatmaktan.
aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
süt yerine yoğurt yiyim diyorum ama o da gaz yapmazmı acaba,su içsem yapıyo gece yine balon gibiydim
Günaydın taze anneler;
Yan mahalleden selam getirdim size. Bizde biraz canlar sıkkın.Günler geçmek bilmiyor. Bir ara çok bereketliydi. Patır patır hamile yağıyordu sanki ama şimdi durdu. Bizi unutmayın. Kendinize iyi bakın. öptük hepiniziiiiiiiiii.................
sigarasız bir sabah ve ben çok heycanlıyım
bende işte evin içindeyim sürekli üşütme gibi problemim yok ama oluyo işte yanlız bugün duşa girdiğimde çok fena karnım ağrıdı korktum yani suyumda sıcak değildi ama doğum yapan arkadaşımı aradım nezamn geççek dedim doğum yapınca dedi
Günaydın annecikler anne adayları
amin canım korkuyorum valla.hele yatmaktan çok korkuyorum düşükte karın ağrısından ziyade kemik ağrısı çektim kıpırdamadan yatmaktan.
aynı şeyleri yaşamak istemiyorum
süt yerine yoğurt yiyim diyorum ama o da gaz yapmazmı acaba,su içsem yapıyo gece yine balon gibiydim
doğum yapınca mıağrıdan korkmayayım o zaman kaçış yok yani
rahim hızla büyüyo ya,rahimi tutan bağlar gerildiği için ağrı oluyomuş dün bi doktorun yazısını okudum da öleymiş yani
yoğurdun fazlası gaz yapar diye duymuştum hamile bi arkadaşımdan ama onun zaten normalde de gaz problemi vardı. bende pek yapmıyo yoğurt canım, belki sende de yapmaz..
korkulur tabi, sürekli yatmak insanı daha çok yoruyor..inşallah bu sefer sen de sağlıklı olursun bebişde..
aleyküm selam şekeriiim..
ayağına terlik giy, betona basma kız
aferim içme sigara:13:
merhaba cici anniş adayLarı vee anniş olmayı bekleyenlerr..nasılsınız kızlarr...
benim iğnemin üzerinden 2 gün geçti hiç bi kasık agrısı akıntı vs bı belırtı yok korkuyorum yıne yumoşlarım çatlamıycakta kiste dönüşecek diyee...
asiselcan canım doktora gittinmi...
sen bırakırsın sigarayı kuzum bak okudugun yazıda bebegın senınle yemek yıycek aynı şekilde sigarada içiçek istermisin hiç sigara içmesini...aklına getırme sıgara yerıne al eline cubuk kraker yee
merhaba cici anniş adayLarı vee anniş olmayı bekleyenlerr..nasılsınız kızlarr...
benim iğnemin üzerinden 2 gün geçti hiç bi kasık agrısı akıntı vs bı belırtı yok korkuyorum yıne yumoşlarım çatlamıycakta kiste dönüşecek diyee...
asiselcan canım doktora gittinmi...
sen bırakırsın sigarayı kuzum bak okudugun yazıda bebegın senınle yemek yıycek aynı şekilde sigarada içiçek istermisin hiç sigara içmesini...aklına getırme sıgara yerıne al eline cubuk kraker yee
yok bebitom gitmedim yaaa yanlız gitmek istemiyorum moralim bozuluyo herkez kocasıyla gidiyo bak bunu yazarken bile beni bi ağlamak alıyoki sorma iyki varsınız yaiçmiyom işte sigara felan çok pis inat yaptım ben oğlak burcuyum inadımdan dönmemmmmmmm
kız sizde pskopata bağladınız benim gibi bende artık biara kısırlaştım sonunda demiştim yakında menapozada girerim diye düşünüyodum sizi göbüşümle döverim valla entrika çevirmeyin oralarda ben sizi takip ediyorum ona göre hııııııııı
oyy yerımm ben senı annelık hormonlarınmı depreşti sen herbişeye aglarmı oldunnn
kuzumm kocişin yanında yoksaa biz varızz aa bak burda merak içinde herşeyin yolunda olmasını beklıyrz...
afferım inat et içmiyceksinn yaptınn olacakkk
nerelerde entrıka çeviriyoruz kuzum yaa...ne guzel siz göbüşü büyütüyonuz yakında menapoza ben girecem baksanaaa 1.5 senedır tutturamıyorumm
sizin tek entrikanız a bu söylediğiniz olumsuz şeyler bana kafayı yedittiriyonuz ama sizi seviyorum kızlarsende büyüt bir an önce gel beni ez bekliyommmmmmm
aaaaaanee dedikk kızz sanaaa olumsuzzzzzz...
beklemedeyızz bakalımm gelebilcemmmiiii senin içine ne doguyorr kuzuuu bende göbüşlenebilcekmiyimm
bebemin birsürü ablası abisi olcak benim bebem hep küçük hiç abla yada abi olmıycakmı
oLckk oLcakkk benim bebem olunca seninki abla ya da abi olucakk
umut fakirin ekmegi be asican senin hislerin kuvvetli oldugu için bi umut sanaa soruyoss işteee
tamam ilk müşterin ben olcamm ver adresi
kızlar keseyi ve kalp atışını görenler oldu mu? ben cuma doktora gidicem kalp atışı için erken galiba
siz ne kadar zamanda gördünüz kalp atışını
çok heyecanlı bi bekleyiş:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?