- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.221
Kızlar çok şükür hastalığıda atlattım, benim için büyük bi başari hiç parol kullanmadım, nane limon içtım, öksürüğüm içinde pekmez içtim tamamen geçmedi ama önceki günlere göre çok çok iyiyim inşallah bi daha yakalanmam bu ara salgınlara.
Benim vücüdümdan kırmızı döküntüler çıktı kaşıntı yapıyordu, gün geçtikçe coğaldılar. Facede okumuştum biri bebe yagı kullanmış her yeri döküntü olmuştu bende ondan oldu sandım, nettede araştırdım gebelık döküntüsü olabilirmiş ilk gebeliklerde cıkarmış genellikle vücüd büyük bi değişime uğradığı için. Neyse dün baktım gittikce artıyo en iyisi doktora görünmek dedim, cildiyeye gittik eşimle, dr dediki ilk sordugu grip geçirdinmi dedi evt hala tam iyileşemedim dedim, bu döküntüler gribin vücüda vurması dedi hamilelikle bi alakası yok dedi. Madalyon hastalığıymış ilk defa duydum kızarklar arasnda bi tane büyük yuvarlak terma sanıyodum onu değilmiş. Kendiliğinden geçer 8 haftaya kadar zaman alır dedi
Cnm ben de cumadan beri gribim dediğin gibi hiçbir ilaç da almadım, şimdi yeni yeni toparlanıyorum. Döküntüm olmadı çok şükür ama yazman iyi olmuş çünkü en azından olursa paniklemiyim :) buarada benim detaylı ultrasonu nerde seçtinizi 2D mi 3D mi biraz bilgi verirmisiniz kızlarr
Kendimize iyi bakalım,ruh sağlığımıza dikkat edelim üzülmeyelimm
bebişlerimiz için bu videoyu izleyelim :)))
Doğmamış bebeğin ruhsal dünyası-Dr. Kağan Kocatepe - YouTube
benim doktorum
kızlar nasılsınız hergün okuyorum kim ne yazmıs neler hissediyorsunuz diye ama aranızda pek bi yabancı kalıyorum galiba ondan pek yazamıyorum
bugün bizim prensesle tanıstım 3.ayda erkek büyük ihtimal denmisti bidaha göstermemisti dayanamadım bugün kontrol olmada gittim kızımız gelio inanamadım ama artık 5aylık olduk yanılmamıstır dr.
Siz catlak icin hangi kremi kullanıyorsunuz ben 5 kilo aldım 55oldum cokmu hızlı gidiyoruz bilemedimki
karnına kumanda koyup babaya gösteren var mı? en sevdiğim oyun çünkü sadece ben hissediyorum ama artık babasıda hissetsin die böle ounlar çıkartıyorum kendime
evet sorma canım ya, bizim yaramazlar bizi meraklandırıyorlar
bu hafta cumartesi yine bir gidip kontrol ettirmeyi düşünüyorum, istanbul'a geldim ben bu hafta. hazır doktor parasını ödemişken bir daha baktırayım dedim. belki o zaman gösterir canımburdaki doktorum bu haftalarda yanılma payının yüksek olabileceğini söyledi.
ccanım benim detaylı ultrason 5 martta
canım çok geçmiş olsun iyi misin biraz daha?
çok çok geçmiş olsun, sakın yorma canım kendini, şimdi iyi misin
sorma canım aynı sorun bende de var. bir de bu hafta karnım aniden çıktı iyice inanamadık. resmen hamile olduğum belli oluyor dışardan. biz de biraz tunik tarzı birşeyler aldık bana yoksa giyecek doğru düzgün birşeyim yoktu artık. bu arada ben toplamda 3-4 kilo aldım ama ben de yana doğru genişliyorum çok fena
canım ben burdaki doktoruma sordum tetanoz aşısı şart mı diye. illa hamilelikte yaptırmaya gerek yok dedi. zaten yurtdışında da yapmıyorlar. burdaki doktorum eğer hamilelik öncesi tanışsaydık hamilelik öncesinde önerirdim sana dedi. bu daha çok kırsal kesimlerde yaşayan ve evde doğum yapacak hamileler için bir önlem dedi. daha öncesinde devlet böyle bir uygulama bile yapmıyormuş. seçim sizin, ben yaptırmamaya karar verdim.
canımcım ben zaten aşıdan cok korkuyorum kanımı bile zor veriyorum en son ilkokul 5. sınıfta aşı vurdulardı ama bnde bayılmıştımo yüzden bnde yaptırmamaya karar verdimmm
kızlar nasılsınız hergün okuyorum kim ne yazmıs neler hissediyorsunuz diye ama aranızda pek bi yabancı kalıyorum galiba ondan pek yazamıyorum
bugün bizim prensesle tanıstım 3.ayda erkek büyük ihtimal denmisti bidaha göstermemisti dayanamadım bugün kontrol olmada gittim kızımız gelio inanamadım ama artık 5aylık olduk yanılmamıstır dr.
Siz catlak icin hangi kremi kullanıyorsunuz ben 5 kilo aldım 55oldum cokmu hızlı gidiyoruz bilemedimki
cici anneler merhaba
Alıntı yapmadım kimsenin mesajından toplasan bu başlıkta 10 kişi bilemedin 15 kişi varız genelinize konuşma yapıcam.
( Kendimi ulusa sesleniyor gibi hissettim)
sizlere ve bebeklerimize bol sağlık diyorum. Bebeklerimiz dedim çünkü hepimiz birbirimizin bebeklerinin teyzesiyiz..
oğlum uykucu galiba babasına çekmiş 17 haftalık olduk hala tekmelerini hissedemiyorumpoposunun ısırılcağından haberi yok tabi şiddetle doğumu bekliyorum..
neyse kızlar
günüm geldi oğlumu görmeye gidiyorum yarın. 4lü testimiz var birde babaanne ve baba da bizle geliyor. uzun boylu gidiyor oğluşum. maşallah
bebikim senin ve oğlunun da iyi olduğuna çok sevindim. maşallah size
cinsiyeti netleşen arkadaşım burda ki ikinci kız annesisin gelinlerimiz de çoğalıyor
pinuspinea doktorum çok iyi valla çok memnunun. aynı zamanda psikolojik destek veriyor gibi.
istanbulda olupda doktorundan memnun olmayan arkadaşlara tavsiye ederim.
hepinizi öptüm sizde beni merak edip ve bize kucak açıp yazarmısınız lütfen kendimi dışlanmış gibi hissediyorum.:18:
Ahh canım benm kendini neden dışlanmış hissediyorsun hepimiz elimizden geldigince birbirimize cvp yazıyoruz bazen arada kaynıyor olabilir :) bu arada videodakı senin doktorunsa cok şanslısın bence çok tecrübeli insanı motive eden bir doktora benziyor konuşmalarından ilgili oldugu belli. Yarın bak bakalım ne kadar büyümüş yavru, inşallah test sonuçlarında olumlu çıkar. Ben hiç test yaptırmadım eşim kafamızı bulandırmaya gerek yok rabbim inşallah sağlıklı bebiş verir dedi. Bende tamam dedim ilk anne olucağım için bıraz mahrum kalıyorum bu testlerden merak etmiyorda değilim ama hersey Allahın takdiri Rabbim hepimize saglıklı bebişler kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Bu arada bizde 18 haftalık olduk hiç bi tekme yemedik daha :)) bazen içim gıdıklanıyor sanırım hareketleri olsa gerekk :)) hayırlı haberlerini bekliyoruz yarınn
cici anneler merhaba
Alıntı yapmadım kimsenin mesajından toplasan bu başlıkta 10 kişi bilemedin 15 kişi varız genelinize konuşma yapıcam.
( Kendimi ulusa sesleniyor gibi hissettim)
sizlere ve bebeklerimize bol sağlık diyorum. Bebeklerimiz dedim çünkü hepimiz birbirimizin bebeklerinin teyzesiyiz..
oğlum uykucu galiba babasına çekmiş 17 haftalık olduk hala tekmelerini hissedemiyorumpoposunun ısırılcağından haberi yok tabi şiddetle doğumu bekliyorum..
neyse kızlar
günüm geldi oğlumu görmeye gidiyorum yarın. 4lü testimiz var birde babaanne ve baba da bizle geliyor. uzun boylu gidiyor oğluşum. maşallah
bebikim senin ve oğlunun da iyi olduğuna çok sevindim. maşallah size
cinsiyeti netleşen arkadaşım burda ki ikinci kız annesisin gelinlerimiz de çoğalıyor
pinuspinea doktorum çok iyi valla çok memnunun. aynı zamanda psikolojik destek veriyor gibi.
istanbulda olupda doktorundan memnun olmayan arkadaşlara tavsiye ederim.
hepinizi öptüm sizde beni merak edip ve bize kucak açıp yazarmısınız lütfen kendimi dışlanmış gibi hissediyorum.:18:
İyi günler bol güneşler hanımlar:))
Bugün rüyamda büyük bir eve taşındıgımızı gördüm, hayırdır insallah dedim eşimede anlattım rüyamı, şuanda evimiz küçük oldugu için illaki ilerleyen zamanda büyük bir eve taşınacagız, 1sene oldu bu evde kalalı ilk evim şirin minnacık olsada başımı sokabilecegim bir evimiz var. Eşim aylardır evi satmak istiyordu zaten eninde sonunda büyük eve geççez ha şimdi ha sonra diyerek evimiz satışdaydı bu zamana kadar ara ara bakmaya gelenler gidenler fiyatta anlaşamamazlıklar derken, bugun o rüyayı gördüm koskocaman bir eve sahip olmuşuz.
Yarım saat önce eşim aradı, evı topla eve bakmaya gelecekler diye. Bu kez olacak gibi dedi küçük ev arıyorlarmış yana yana, bende içimden geçirdim sanırım bu kez satıyoruz evimizi içime öyle doğuyor. Hakkımızda hayırlısı olsun, eşime demiştim taşınıyosan doğumdan önce mutlaka taşınmamız lazım, evi satmıyosan 2-3yıl burdayız küçük bebişle ordan oraya perişan olmak istemiyorum demiştim. İnşallah bu kez iş ciddiye binerde bizde doğumdan önce yeni evimize kavuşsak diyorumm aminn ve sözü size bırakıyorum :))
oyy canımcım dşlanmak ne demek...kocaman öptüm bak...
oğlununtemelerini hissedersin inş. bn de 20. hafta içerisinde hissetmeye başklamıştım ...
snada oğluşunuda
kızlar sabah uyandım eşim in teyzesi vefat etmiş acilen mersine gittiler ee bende yalnız kaldım oğluşumla
ben teyzeyi göremedim hiç 95 yaşındaymış..allah rahmet eğlesin ... bende arkadaşımı çağırdım iş çıkışında bize gelecek bizimle beraber kalacak. gece olunca ürküyorum ben nedendir bilmem
bu arda aoğlumun teyzişleribenden süt geliyor herhade geçenlerden dinlensin diye sütyen takmamıştım bi ıslaklık var bi bakayım göğsümden sıvı geliyor herhalde süt
şimdide oğluşumla mahmezyumumuzu içiyoruz bi taraftan da size yazıyoruz... şimdi kalkıp biraz mutfağı toparlayıp bir iki kap yemek yapmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?