Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

Kızlar çok şükür hastalığıda atlattım, benim için büyük bi başari hiç parol kullanmadım, nane limon içtım, öksürüğüm içinde pekmez içtim tamamen geçmedi ama önceki günlere göre çok çok iyiyim inşallah bi daha yakalanmam bu ara salgınlara.

Benim vücüdümdan kırmızı döküntüler çıktı kaşıntı yapıyordu, gün geçtikçe coğaldılar. Facede okumuştum biri bebe yagı kullanmış her yeri döküntü olmuştu bende ondan oldu sandım, nettede araştırdım gebelık döküntüsü olabilirmiş ilk gebeliklerde cıkarmış genellikle vücüd büyük bi değişime uğradığı için. Neyse dün baktım gittikce artıyo en iyisi doktora görünmek dedim, cildiyeye gittik eşimle, dr dediki ilk sordugu grip geçirdinmi dedi evt hala tam iyileşemedim dedim, bu döküntüler gribin vücüda vurması dedi hamilelikle bi alakası yok dedi. Madalyon hastalığıymış ilk defa duydum kızarklar arasnda bi tane büyük yuvarlak terma sanıyodum onu değilmiş. Kendiliğinden geçer 8 haftaya kadar zaman alır dedi

Cnm ben de cumadan beri gribim dediğin gibi hiçbir ilaç da almadım, şimdi yeni yeni toparlanıyorum. Döküntüm olmadı çok şükür ama yazman iyi olmuş çünkü en azından olursa paniklemiyim :) buarada benim detaylı ultrasonu nerde seçtinizi 2D mi 3D mi biraz bilgi verirmisiniz kızlarr

Sanada geçmiş olsun cnm, ilk döküntüleri gördüğümde eyvahh catlıyorum galiba dedim:))

Benim detaylı ultrasondan hiç bi bilgim yok ögrensek iyi olur aslında

kızlar nasılsınız hergün okuyorum kim ne yazmıs neler hissediyorsunuz diye ama aranızda pek bi yabancı kalıyorum galiba ondan pek yazamıyorum
bugün bizim prensesle tanıstım 3.ayda erkek büyük ihtimal denmisti bidaha göstermemisti dayanamadım bugün kontrol olmada gittim kızımız gelio inanamadım ama artık 5aylık olduk yanılmamıstır dr.
Siz catlak icin hangi kremi kullanıyorsunuz ben 5 kilo aldım 55oldum cokmu hızlı gidiyoruz bilemedimki

uzmantvde birçok videosunu izlemişimdir;severim kendisini :))))

cnm yabancı hissetmene hiç gerek yok,ne hissediyosun neler yapıyosun,ne yiyosun içiyosun hepsini yazabilirsin buraya;
hepimiz mümkün mertebe birbirimize cvp yazıyoruz,paylaşmaya ihtiyacımız var çünkü:))
ohh maşallah ne güzel prenses haberinide almışsın,hayırlısı olsun inş :)))
bendaha çok kilo almadım ama lierac a başladım;ama burdaki arkadaşlardan mustela kullanan da çok var; en iyisi ikisi diyolar zaten

güzel hanımlar bugun nasılsınız. biz bebişimle evde dolanıyoruz gündüzleri az temizlik yapıyoruz ama bugun dedeyi dolaşmaya gittik ... babası bizi aldı az önce geldik eve ... babayı görünce beni tekmeliyor kereta ...

Gözün aydın canım hayırlı olsun prensesin benimde oğlum olacak inşallah ben çatlak için mustella kullanıyorum sabahları mustella akşamları yağ karışımı sürüyorum. Kilo konusuna gelirsek ben 19 haftamdayım 6,5 kılo almışım o nedenle sana hızlı gidiyorsun diyemem, ayrıca hergün 45 dk yurumeme rağmen bu kadar almışım ne yapayım veririm inşallah doğumdan sonra

cici anneler merhaba
Alıntı yapmadım kimsenin mesajından toplasan bu başlıkta 10 kişi bilemedin 15 kişi varız genelinize konuşma yapıcam.
( Kendimi ulusa sesleniyor gibi hissettim )
sizlere ve bebeklerimize bol sağlık diyorum. Bebeklerimiz dedim çünkü hepimiz birbirimizin bebeklerinin teyzesiyiz..
oğlum uykucu galiba babasına çekmiş 17 haftalık olduk hala tekmelerini hissedemiyorum poposunun ısırılcağından haberi yok tabi şiddetle doğumu bekliyorum..
neyse kızlar
günüm geldi oğlumu görmeye gidiyorum yarın. 4lü testimiz var birde babaanne ve baba da bizle geliyor. uzun boylu gidiyor oğluşum. maşallah
bebikim senin ve oğlunun da iyi olduğuna çok sevindim. maşallah size
cinsiyeti netleşen arkadaşım burda ki ikinci kız annesisin gelinlerimiz de çoğalıyor
pinuspinea doktorum çok iyi valla çok memnunun. aynı zamanda psikolojik destek veriyor gibi.
istanbulda olupda doktorundan memnun olmayan arkadaşlara tavsiye ederim.
hepinizi öptüm sizde beni merak edip ve bize kucak açıp yazarmısınız lütfen kendimi dışlanmış gibi hissediyorum.:18:

Son düzenleme:
İyi günler bol güneşler hanımlar:))

Bugün rüyamda büyük bir eve taşındıgımızı gördüm, hayırdır insallah dedim eşimede anlattım rüyamı, şuanda evimiz küçük oldugu için illaki ilerleyen zamanda büyük bir eve taşınacagız, 1sene oldu bu evde kalalı ilk evim şirin minnacık olsada başımı sokabilecegim bir evimiz var. Eşim aylardır evi satmak istiyordu zaten eninde sonunda büyük eve geççez ha şimdi ha sonra diyerek evimiz satışdaydı bu zamana kadar ara ara bakmaya gelenler gidenler fiyatta anlaşamamazlıklar derken, bugun o rüyayı gördüm koskocaman bir eve sahip olmuşuz.

Yarım saat önce eşim aradı, evı topla eve bakmaya gelecekler diye. Bu kez olacak gibi dedi küçük ev arıyorlarmış yana yana, bende içimden geçirdim sanırım bu kez satıyoruz evimizi içime öyle doğuyor. Hakkımızda hayırlısı olsun, eşime demiştim taşınıyosan doğumdan önce mutlaka taşınmamız lazım, evi satmıyosan 2-3yıl burdayız küçük bebişle ordan oraya perişan olmak istemiyorum demiştim. İnşallah bu kez iş ciddiye binerde bizde doğumdan önce yeni evimize kavuşsak diyorumm aminn ve sözü size bırakıyorum :))

Ahh canım benm kendini neden dışlanmış hissediyorsun hepimiz elimizden geldigince birbirimize cvp yazıyoruz bazen arada kaynıyor olabilir :) bu arada videodakı senin doktorunsa cok şanslısın bence çok tecrübeli insanı motive eden bir doktora benziyor konuşmalarından ilgili oldugu belli. Yarın bak bakalım ne kadar büyümüş yavru, inşallah test sonuçlarında olumlu çıkar. Ben hiç test yaptırmadım eşim kafamızı bulandırmaya gerek yok rabbim inşallah sağlıklı bebiş verir dedi. Bende tamam dedim ilk anne olucağım için bıraz mahrum kalıyorum bu testlerden merak etmiyorda değilim ama hersey Allahın takdiri Rabbim hepimize saglıklı bebişler kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Bu arada bizde 18 haftalık olduk hiç bi tekme yemedik daha :)) bazen içim gıdıklanıyor sanırım hareketleri olsa gerekk :)) hayırlı haberlerini bekliyoruz yarınn

Canım benim öncelikle cevabın için çook teşekkür ederim. evet videodaki benim doktorum çok memnunum bende hatta eşimle aramızda bi muhabbet geçti anlatım size de
ben oğlumun adını ufuk utku istemiştim eşim ufuk kaan dedi doktorumun adı olunca tereddütde kalmıştım adam yanlış düşüncek siye bizimki koymuş kafaya sözde kız olursa babası erkek olursa ben koyucaktım adını babası ikisine de ben koyucam dedi aynen canım bizde yaptırıyoruz ama işte sonuçta herşey Allahın takdiri... Allahım hepimize sağlıklı evlatlar versin..
tekme konusuna hiç gelmeyelim. çok istiyorum hareketlerini hissetmek ve görmek... doktorumun dediğine göre 20-22haftaları arasında hiisedersin ilk gebeliklerde bu şekildedir dedi
Neyse yavrum ultrasonda hareketli ya çok şükür rabbime

ya kızlarr ben bebişimi özledim yaa daha bir hafta var kontrole..nasıl geçecek bir hafta...bu arada gitgide ağırlaşıyorum hareketlerim zorlaşıyor..

oyy canımcım dşlanmak ne demek... kocaman öptüm bak...
oğlununtemelerini hissedersin inş. bn de 20. hafta içerisinde hissetmeye başklamıştım ...

snada oğluşunuda

kızlar sabah uyandım eşim in teyzesi vefat etmiş acilen mersine gittiler ee bende yalnız kaldım oğluşumla

ben teyzeyi göremedim hiç 95 yaşındaymış..allah rahmet eğlesin ... bende arkadaşımı çağırdım iş çıkışında bize gelecek bizimle beraber kalacak. gece olunca ürküyorum ben nedendir bilmem

bu arda aoğlumun teyzişleri benden süt geliyor herhade geçenlerden dinlensin diye sütyen takmamıştım bi ıslaklık var bi bakayım göğsümden sıvı geliyor herhalde süt

şimdide oğluşumla mahmezyumumuzu içiyoruz bi taraftan da size yazıyoruz... şimdi kalkıp biraz mutfağı toparlayıp bir iki kap yemek yapmalı

hamilelere rüyalarda malum olur derler tatlım inş gönlünden gecenlerin hayırlısı sizlerle olsun

bizde taşınmayı düşünüyoruz sizin kinin tam tersine bizim evde çok büyük gereksiz bir sürü oda temizle temizle bitmiyor bizde daha küçük bir eve taşınacağız ama ben doğumdan sonra istedm çnkü bnm hareketlerim kısıtlandı yapamam gibi geliyor

oyy canımcım dşlanmak ne demek... kocaman öptüm bak...
oğlununtemelerini hissedersin inş. bn de 20. hafta içerisinde hissetmeye başklamıştım ...

snada oğluşunuda

Canım öpücüklerin için çok çok teşekkür ederim.
inşallah bende hissederim de bebeğim iyi mi merakından kurtulurum.:18: yarın doktora gidiyozzzzz:119:
yine doktor amcası oğlumun pipisini ölçmese bari
bebişini de senide çok öptüm

Canım yaaa başınız saolsun.. çok zor günler geçiriyorsun Allah yardımcın olsun tatlım
ben göğsümü sıkınca su gibi bişe geliyor ne olduğu konusunda fikrim yok ama büyüdüler çok
Maşallah senin bebişin sütüne doğumdan sonra da bol bol gelir inşallah da bebişim emerken böle sızsın yanaklarından ( Öyle görsem yerim yavrunu )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…