- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.241
Canım öpücüklerin için çok çok teşekkür ederim.
inşallah bende hissederim de bebeğim iyi mi merakından kurtulurum.:18: yarın doktora gidiyozzzzz:119:
yine doktor amcası oğlumun pipisini ölçmese bari
bebişini de senide çok öptüm
Canım yaaa başınız saolsun.. çok zor günler geçiriyorsun Allah yardımcın olsun tatlım
ben göğsümü sıkınca su gibi bişe geliyor ne olduğu konusunda fikrim yok ama büyüdüler çok
Maşallah senin bebişin sütüne doğumdan sonra da bol bol gelir inşallah da bebişim emerken böle sızsın yanaklarından( Öyle görsem yerim yavrunu )
hamilelere rüyalarda malum olur derler tatlım inş gönlünden gecenlerin hayırlısı sizlerle olsun
bizde taşınmayı düşünüyoruz sizin kinin tam tersine bizim evde çok büyük gereksiz bir sürü oda temizle temizle bitmiyorbizde daha küçük bir eve taşınacağız ama ben doğumdan sonra istedm çnkü bnm hareketlerim kısıtlandı yapamam gibi geliyor
Amin inşallah, bizim evimiz çok küçük değil aslında yani bana göre gayet ideal bir ev, 2cocuk bile büyür 2+1 olduğundan tek bir salonumuz var, bebek odasıda boş duruyor. Benim yatılı misafirim cok geldiği için eşimin içi rahat etmiyor misafir geldiginde. Senin evin büyüklüğü ne kadar? Bizimki 95 m kare 1 oda fazlalıga ihtiyacımız var.
Taşınmaya gelince bende aksine doğumdan önce istiyorum bi daha ugrasmayım diye. Ne bileyim bebişe illaki bi bakan olur ama emzirmeye gelince sürekli yanında olmam gerekir düşüncesiyle taşınma ilk planda inşallah Allah hepimizn gönlüne göre versin :))
çok güzel cnm bnde 2+1 istiyorum 150 m2 bizim ev .... çokta misafir gelmezbize zaten
kutu gibi olsun diyorum bnde herşeyi kolay olsun diye .. bizim evin ısınması bile problem...doğumdan önce taşınmak ta güzel heleki yardım edecek insanın varsa cok daha. güzel bn kendimde o enerjiyi hissetmiyorum cnm o yzden doğumdan bikç ay sonra diye düşündüm...evet cnm rabbim hepimizin gönlün göre nasip etsin inş.
kızlar merhabalar Allah bizlere ve bebişlerimize sağlık versin inş.
Bende dün ilk defa sağlık ocağına gittim.bebeğimin kalp atışlarını dinledik o yüzden çok mutluyum.Bu arada tetonoz aşımızıda olduk.Vurulurken hiç acımadı ama sonradan bir ağrı girdi.üstelik sadece koluma değil belime ve sol bacağımada. dün topallayarak yürüdüm resmen .Allahtan sabah uyandığımda belimin ve bacağımız ağrısı geçti..ama kolum hala ağrıyor.sanırım 1 haftaya yakın sürüyomuş kol ağrısı.. sizler vuruldunuz mu kızlar tetozaz aşısı..
haftayada 4 boyutlu utrosona gideceğiz.merakla bekliyoruz..
günaydın kızlar sözüm bebegimi hissedemiyorm diyenlere malum biz 20 hafta 4günlk olduk ve 4gündür masallahımız var ondan önce belli belirsiz hic anlasılmıyordk simdi kumanda oyununu bile oynadık bebekimle babasına asımızıda yaptırcaz yarın hemsire oldugum icin tetanozun ne fena oldugunu bile bilegitcez bakalım
cnm 4 boyutlu ultrason için nereyi ayarladın bana detay geçebilir misin ?
günaydın kızlar sözüm bebegimi hissedemiyorm diyenlere malum biz 20 hafta 4günlk olduk ve 4gündür masallahımız var ondan önce belli belirsiz hic anlasılmıyordk simdi kumanda oyununu bile oynadık bebekimle babasına asımızıda yaptırcaz yarın hemsire oldugum icin tetanozun ne fena oldugunu bile bilegitcez bakalım
Bende dün ilk defa sağlık ocağına gittim.bebeğimin kalp atışlarını dinledik o yüzden çok mutluyum.Bu arada tetonoz aşımızıda olduk.Vurulurken hiç acımadı ama sonradan bir ağrı girdi.üstelik sadece koluma değil belime ve sol bacağımada. dün topallayarak yürüdüm resmen .Allahtan sabah uyandığımda belimin ve bacağımız ağrısı geçti..ama kolum hala ağrıyor.sanırım 1 haftaya yakın sürüyomuş kol ağrısı.. sizler vuruldunuz mu kızlar tetozaz aşısı..
ayy cnm geçmiş olsun; benimde 4 martta yani pazartesi günü aşımzz inşallah ağrımaz yaa..
ben normalde canı çok kıymetli bi insan değildim walla bu hamilelikte iyice muhannet oldum walla :)))
burnum aksa ayy ne oldu niye akıyo modundayım :)))
kızlar benim de oğluşum geliyormuşşş :)
ayyyy gözün aydın canım sonunda gösterdi demek..
O zaman bizim ev tam sana göreymiş:) sizinkide bize göre gibi biz 120-140 arası düsünüyoz. Aynen dediğin gibi temizligi komple her yeri banyo wc tüm odalar mutfak 1bucuk saat sürmez. Bizim tek eksığımız 1oda yoksa bende çok memnunum Allahıma şükür olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?