Ekim'de Kasım'da Hamile Kalıyoruz.. Göbüşleri Burada Büyütüyoruz :)

bu aşıyı yaptırmak şartmıdır cnm ya bn yaptırmayı düşünmüyorum çokta korkuyorum. dr a da soracağım yarın

bende bilmek istiyorum hayatım ya

4 boyutlu ulturasonda 120 t nin içerisindemidir cnm

4 boyutlu ulturasonda 120 t nin içerisindemidir cnm

evet canım4 boyutlu ultroson içinde.

antalya medicalpark hastanesinde 100 tl artı doktora gösteceksn doktor ücretide 52 tl toplam 152 tl

andeva hastanesinde 4 boyutlu ultroson 130 tl+38 doktor ücreti 168 tl

benimki 120 tl hemde birebir doktor bakacak daha uyguna geliyo.

kızlar tetanoz asısı bence korunma icin yaptırılmalı sonucta hastane ortamı temiz aletler bile olsa tedbir amaclı canlı virus asısı oldugu icin kolda sislik agrı yapıo maalesef
kumanda oyununda bisey yokki uzanıp tv izlerken tepinmeye basladımı kumandayı koyuyoruz göbüsümüze kumanda hareket edio bizimde bariz degildi ama
bikac gündür iyice büyüdk masallah !
Ayy benm kız iyice tekmi kaldı ne dünde gittim aldıgımız mavis kıyafetlerimizi degistirdm pembeye döndk ins.daha degistirmeyiz

Evt cnm ya benimde pazartesi vurulacak;inş. çok ağrı çekmem :))

cnm senin önce erkek mi dedi doktor,daha sonramı kıza döndü :)) ayyy böyle şeyler duyunca korkuyorum çünkü bende maviş maviş almaya başladım walla :)))

benim bebeğimde kız yalnız değilsin canım.

bu arada kaç kilo aldınız.ben ilk 3 ayda fazla kilo almamıştım ama sonradan çok kilo aldım..6 kilo almışım bu zamana kadar 4 ayda da 10 kilo alsam toplam 16 kilo alacam heralde. Bu arada kızımıza ELA ismini koymayı düşünüyoruz sizce nasıl..sizler isim düşünmeye başladınız mı??

kızlar tetanoz yaptırmak gerekiyor hem bizim için hem de bebişin bağaşıklık kazanması için. malum doğum sırasında kesiklerimiz olucak. size tasiyem aşıdan sonra duş almayın ve ağır bişeyler taşımayın. bünye ağırlaşıyor eğer çalışıyorsanız cuma yaptırıp haftasonu dinlenin 5 kere aşı yaptırdığım için biliyorum :)

evet cnm bize önce erkek demislerdi annem maviis battaniyeler yapmıstı onlar kaldı hatta 3tane zıbınımızda mavi simdikten sonra pembeye döndük encok babası sevindi buduruma isim hakkımızda ona gecti:)
ela ismi cok güzel bizde erkek olsa ben kız olursa babadaydı isim hakkımız neolcak kızımızın adı bende cok merak ediyorum

çok iyiymiş cnm bnm drum sadece fotolarına bakacağını söyledi radyolojide bakılacak hemde 172 t cnm seninki hem 120 hemde dr birebir bakıyor süpermiş bende araştırayım bari.

ay ne yapsam acaba bilemedim :18::18::18::18::18:

ela cok severim bu ismi bende oğluma eymen ismini vermek istiyorum ancak daha karar vermedik babası pek taraftar değil bakalaım hayırlısı

kızlar selam iyi haftasonları hepimizeee :))) bebişlerin tepikleri eşliğinde güzel bir haftasonu geçirelim :))

şu isim olayını döksek artık ortaya diyorum :)) özellikle oğlan annelerii napıyoruz gizliyomuyuz isimleri :)) fikir alışverişi yapalım yaa,ben oğluma hiçbi ismi yakıştıramıyorum,ne koycaksam artık uzaydan isim getirtcemmm :))))
şimdilik şunları buldum ama;

alparslan
çağrı
tuğrul
barbaros
kaya
oğuz
okan
pamir
sarp
sümer
türker
yıldırım

Yok kız ne saklaması
benim oğluşumun ismi Ufuk Kaan

canım ben en çok oğuz, okan ve türkeri beğendimm benim oğluşum olsaydı ismini enes koymayı düşünmüştüm.

oğuz ve çağrı kulağa hoş geliyor...bizim babamız karar verdi ismimize babasının ismini koyacağız halis efe..ama efeyi kullanırız diyoruz..

Hayırlı pazarlar anneler,

Nasılsınız ne var ne yok? Ben hastalığı cok şükür atlattım ama vucudumda hala dokuntuler mevcut ve cogaldi pek kafami takmak istemiyorum ama ustumu degistirirken ister istemez gozume carpiyor bakalim 2aya kadar gecmesi gerekiyomus kasintida yapiyor.

Tetanoza gelince hollandada yapmiyorlar yani gerekli bulmuyolar burdada siddetle tavsiye ediyolar asiyi bende bilemedim yaptirip yaptirmayacagimi bebegin sagligini dusunursem kalbim yaptir diyo ama igneden korktugum icin sol omzumdaki seytan yaptirma diyor :)

Oglumun ismine gelince esim ishak olsun diyordu bende eyyup istiyordum.. Onun sevdigini ben sevmedim benim sevdigimi o sevmedi..

En son Emir isminde anlasabildik, ama Ömer ismide aklımızda var. Emirin yanına dini isim arıyoruz Ömer olursa tek olacak o.

Emirin kıyafetı emir depik atti emir kime benziyoki emir şöyle emir böyle diye konusuyoz sanırım emir olucak oğluşumun ismi :)))

Ha birde emir ismi oğlumun üstünde olumsuz bi etki yaparmı onuda düşünüyoz, sonucta emir almak, ben o düşünceyle koymak istemiyorum kuranı kerimde "biz size bunu emretmedikmi" yani allahın bize verdiği emir olarak düşünmüştüm ama bilmiyorum farklı anlamlarıda var fikirlerinize acıgım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…