- Konu Sahibi Pinuspinea
-
- #2.261
günaydın kızlar sözüm bebegimi hissedemiyorm diyenlere malum biz 20 hafta 4günlk olduk ve 4gündür masallahımız var ondan önce belli belirsiz hic anlasılmıyordk simdi kumanda oyununu bile oynadık bebekimle babasına asımızıda yaptırcaz yarın hemsire oldugum icin tetanozun ne fena oldugunu bile bilegitcez bakalım
cnm bana da anlatsana şu kumanda oyunu nasıl oynanıyor ben bebeğimi çok net hissediyorum eşime benziyor hiperaktif sürekli hareket ediyo bayılıyorum bu hisse ama daha babasına doğru düzgün gösteremedim hareketlerini sinir oluyorum..
normalde 4 boyutlu ultrosonu, gittiğim hastanede de yapıyorlar ama orada radyoloji bölümündekiler bakıyor ve sana fotoğraflarını veriyorlar.sonra doktora onları gösteriyorsun inceliyor.birkaç özel hastaneye sordum hemen hemen hepsi öyle.bende bu yüzden direk özel doktora gitmeye karar verdim.onlar muayenelerinde kendileri bakıyorlar.yani doktor bire bir bakıyor ayrıca dvd ve fotoda veriyorlarmış.ben Antalyadayım Muhammet ÖZTÜRK diye bir doktor var ona gideceğim sadece 1 seferlik tabi.muayene ücretide 120 tl dvd ve fotada dahil bana uygun geldi.Ayrıca çok iyi bir doktor daha öncede gitmiştim çok güzel ilgileniyor.
kızlar benim de oğluşum geliyormuşşş :)
4 boyutlu ulturasonda 120 t nin içerisindemidir cnm
kızlar tetanoz asısı bence korunma icin yaptırılmalı sonucta hastane ortamı temiz aletler bile olsa tedbir amaclı canlı virus asısı oldugu icin kolda sislik agrı yapıo maalesef
kumanda oyununda bisey yokki uzanıp tv izlerken tepinmeye basladımı kumandayı koyuyoruz göbüsümüze kumanda hareket edio bizimde bariz degildi ama
bikac gündür iyice büyüdk masallah !
Ayy benm kız iyice tekmi kaldı ne dünde gittim aldıgımız mavis kıyafetlerimizi degistirdm pembeye döndk ins.daha degistirmeyiz
kızlar tetanoz asısı bence korunma icin yaptırılmalı sonucta hastane ortamı temiz aletler bile olsa tedbir amaclı canlı virus asısı oldugu icin kolda sislik agrı yapıo maalesef
kumanda oyununda bisey yokki uzanıp tv izlerken tepinmeye basladımı kumandayı koyuyoruz göbüsümüze kumanda hareket edio bizimde bariz degildi ama
bikac gündür iyice büyüdk masallah !
Ayy benm kız iyice tekmi kaldı ne dünde gittim aldıgımız mavis kıyafetlerimizi degistirdm pembeye döndk ins.daha degistirmeyiz
evet canım4 boyutlu ultroson içinde.
antalya medicalpark hastanesinde 100 tl artı doktora gösteceksn doktor ücretide 52 tl toplam 152 tl
andeva hastanesinde 4 boyutlu ultroson 130 tl+38 doktor ücreti 168 tl
benimki 120 tl hemde birebir doktor bakacak daha uyguna geliyo.
kızlar tetanoz yaptırmak gerekiyor hem bizim için hem de bebişin bağaşıklık kazanması için. malum doğum sırasında kesiklerimiz olucak. size tasiyem aşıdan sonra duş almayın ve ağır bişeyler taşımayın. bünye ağırlaşıyor eğer çalışıyorsanız cuma yaptırıp haftasonu dinlenin 5 kere aşı yaptırdığım için biliyorum :)
benim bebeğimde kız yalnız değilsin canım.
bu arada kaç kilo aldınız.ben ilk 3 ayda fazla kilo almamıştım ama sonradan çok kilo aldım..6 kilo almışım bu zamana kadar 4 ayda da 10 kilo alsam toplam 16 kilo alacam heralde. Bu arada kızımıza ELA ismini koymayı düşünüyoruz sizce nasıl..sizler isim düşünmeye başladınız mı??
kızlar selam iyi haftasonları hepimizeee :))) bebişlerin tepikleri eşliğinde güzel bir haftasonu geçirelim :))
şu isim olayını döksek artık ortaya diyorum :)) özellikle oğlan annelerii napıyoruz gizliyomuyuz isimleri :)) fikir alışverişi yapalım yaa,ben oğluma hiçbi ismi yakıştıramıyorum,ne koycaksam artık uzaydan isim getirtcemmm :))))
şimdilik şunları buldum ama;
alparslan
çağrı
tuğrul
barbaros
kaya
oğuz
okan
pamir
sarp
sümer
türker
yıldırım
kızlar selam iyi haftasonları hepimizeee :))) bebişlerin tepikleri eşliğinde güzel bir haftasonu geçirelim :))
şu isim olayını döksek artık ortaya diyorum :)) özellikle oğlan annelerii napıyoruz gizliyomuyuz isimleri :)) fikir alışverişi yapalım yaa,ben oğluma hiçbi ismi yakıştıramıyorum,ne koycaksam artık uzaydan isim getirtcemmm :))))
alparslan
çağrı
tuğrul
barbaros
kaya
oğuz
okan
pamir
sarp
sümer
türker
yıldırım
alparslan
çağrı
tuğrul
barbaros
kaya
oğuz
okan
pamir
sarp
sümer
türker
yıldırım
kızlar benim de oğluşum geliyormuşşş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?